Sooool och lite fräshiga bilds!

Så himla fint väder ute, och vet ni vad jag gör? Sitter i fotöljen med datorn i knät och inte gör ett piss. Det kunde vell åtminstonne varit mulet, gärna regnat? Hahaha fyfan va ego ja är, klart att solen ska skina så all äcklig snö är borta när jag är på G igen. Men hade inte varit fel att ta en fika på en uteservering i Stockholm med mina fina vänner, ta en promenad eller joggingtur, eller åka upp till stallet och rida på mina älskade påny-hestar. Ut och galoppera på Savanne i skogen, rida på busBrinne och hoppas för allt i världen att han håller sig i skinnet, eller på Söt-Mojje som skulle ha vårkänslor och göra såna där fina a la Mojito galopp och bocksprång och vara helt yvig i frisyren när A försöker hjälpa mig att få stopp på honom med hjälp av morötter. Härligt skulle det vara.

Tänkte ladda upp lite bilder på mitt inte så väldans frescha ben, kolla inte om ni är superkänsliga!


Här sitter jag i köket och ser allmänt tuff ut i min rullstol Bertil. Han använder jag i köket när jag ska äta, eftersom jag inte kan sitta på en vanlig stol. Jag vet att ni är avundsjuka. Måste bara tillägga att de är grymt liten, undra hur smal jag såg ut när jag låg på sjukan i min supersköna säng? Det är ju inte så direkt att ja fastnar, men lite mer utrymme skulle inte vara fel, får hoppas att jag inte får fetare röv i alla fall ;)


Här försökte ja få en bild så ni skulle se hur mycket tjockare det vänstra, alltså det brutna benet är mot mitt vanliga, men det är lite svårt att se eftersom det brutna är mycket längre fram än det andra. Men ni ser ju i alla fall vid fotknölen hur tjockt och äckligt det är, och att jag är mer kines-färgad på det benet...


Här ser man bättre hur svullen jag är, kan ni tänka er att jag har varit betydligt svullnare än det här? Uch då höll jag nästan på att kräkas när jag kollade på benet, såg ut att tillhöra någon som väger över 100 kg :o

Nummer 1: Det är där de har gått ner med själva spiken, det såret har krånglat rätt mycket och börjat blöda och grejjer. De har bara sytt ihop det löst så att det ska dra ihop sig själv, men jag tror att det är två stygn under det plåstret. Tror även att det sitter en skruv här.

Nummer 2 & 3: Det är där de har gått in med skruvarna, de har inte krånglat eller utgjort någon större skada i alla fall.

Nummer 4: Det är där ena brodden träffade (hästen som sparkade hade brodd i skorna), det har också hållt sig någolunda fräscht i alla fall.

Nummer 5: Där fräffade andra brodden, var även där benpiporna stack ut, så där är självaste brottet på främre benet. Som ni ser nu så har det läckt ut massa sårsaft och även blodat ganska så mycket, men det är inte var. Det såg betydligt bättre ut igår kväll än idag, kanske därför jag har haft sjukligt ont inatt...

Nummer 6 & 7: Här har de gått in med de sista två skruvarna, där brukar det göra väldigt ont. 7:an har även den gått upp och börjat blöda en massa.

 

Bilden är lite konstig, men det som är precis under är inte fortsättningen på benet, så långt äre inte, utan det är foten som kommer där. Lite konstigt kort, men de två sista plåstren sitter ungefär vid vristen. Så nu vet ni hur det ser ut. Och under de där fina plåstren finns två brutna ben. Inte så kick-ass.....

 

Hade bra, PÖSS!


Kommentarer
Postat av: Maloxie ;D

Jag tkr så synd om dig finaste Becca <3 Du förtjänade verkligen inte det här! Saknar dig massamassamassa! <3<3<3

2010-04-11 @ 16:06:05
Postat av: becca

Saknar dig sååååå himla himla mke Maloxe, vill träffa dig nununu!!! <3<3<3

2010-04-11 @ 19:55:11
URL: http://beeccuus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0