halvt ny design

började på en ny header men ångrade mig, vill ha kvar den här lite till o tappade lusten efter typ halva, så ändrade bara lite! Gör en ny header när jag har lite ridbilder ist :P

bästa låtarna nu är:

Jasey Rae- All time low
Lighters- Bad Meets Evil, Bruno Mars
Where them girls at- David Guetta, Nicki Minaj, Flo Rida
Whatcha got- Dessie
First time- Erik Hassle
All of the lights- Kayne West
Motherlover- The lonley Island
Girls fall like dominoes- Nicki Minaj
Give me everything- Pitbull, Ne-Yo, Afrojack & Nayer
Love Like Woe -The Ready Set
Man Down - Rihanna
The man who can´t be moved- The Skript
Haba haba - Stella Mwangi
Hollywood Hills- Sunrise Avenue
Save the world- Swedish House Mafia
Mine- Tyler Ward
Use somebody- Tler Ward
Check it out- will.i.am, Nicki Minaj
Black and Yellow - Wiz Khalifa

Delat med mig med lite kärlek nu i alla fall!

PUSSA!


Gurteen College

Åkte med Aishlin to Gurteen idag för att träffa efterlängtade Vinny & Ruarie! Och så träffade jag såklart Anna, Cherryl och alla andra människor där som jobbar där :D
Kollade mest när Vinny och Ruarie jobbade, och ville hjälpa dem men det fick ja absolut inte, haha!! Och så har det bliiiivti mycket skratt o snack, pratat massa minnen, åkt traktor och varit allmänt crazy! Här är några bilder i alla fall!!




jag i traktorn med Vinnys bigmoma jacka!






nöjd tjej!!

TJALOL!

onsdag, yeah

Idag har jag varit väldigt osams med alldeles för hårt packad halm som ja skulle strö med. Men efter över en timme och inga armar kvar (snarare aparmar) så hade jag äntligen brottat ner varenda halmstrå. Aron lovade mig i alla fal att det kommer nytt fräsht halm i augusti som är mer lätthanterligt, jag ser ljuuuuuset....

Red ett markarbetspass på Kilanmonjaro för Henry idag i alla fall, idag blev han mer svettig än mig i alla fall. Men fyfan vilken liten gris han är, my big cute baby! Bara kör runt med mig. Och så okoncentrerad o bara snubblar över alla bommar. Eller blir "livrädd" såfort Henry ändrade lite och lägger av världens jävla tvärniter eller slängomer mm. Känner mig rätt så liten där uppe i alla fall. Men i slutet var han fin i alla fall!!

Wilma var världens lydigaste idag i longeringen, diggar den bruden, riktigt härlig häst asså :)

Mandela var super som vanligt, fick reda på att Sam ska starta honom i ett event om 2,5 vecka så ska förbereda för tävling så att säga :D Hoppas hoppas att jag kan få följa med! Katha ska starta Rio också, hans första event, så vill verkligen se!

Anyway efter jobbet duschade jag, målade naglarna med ett av mina nya nagelack och gick och la mig och sov i 1,5 timme. Trodde ja tryckte på snoooze men när jag var alldeles för seg kom Sanna och väckte mig!!

Käkade kvällmacka och hade härligt snack som vanligt och sen skypade jag med mammi!

Imorgon blir det gurteen, sååå kul att få åka dit igen och träffa Vinny och Raurie :D Synd bara att alla andra är på lov, men alla lärare är i alla fall där :)

Näääe nu ska ja rocka lite musik o msna o sådär!

PUSSS


thuesday

min dag skulle se ut såhär typ:

ta ut hestar o fodra o sådär
hämta cobbarna o fixa inför lektion
rida kilanmanjaro
rida mandela
longera ricky
lunch
fixa lektioner
longera wilma
rida o longera dunlickey
hämta ponnysarna
fixa lektioner
hämta in hästar
kvällsmat
dusch o film
sova tidigt!

men dagen blev såhär ist

ta ut hestar (och drifter var totaly dummast i huvet kan ja lova) o lägga in hö o sådär till ett av två stall
hämta cobbarna
fixa inför lektioner
longera ricky
rida feting-markarbetespass på Killy som var dummast i huvudet
lunch
fixa inför lektioner
hämta massa hästar i hagen som behöver skos
rida mandela minikort tid
longera dunlickey
fixa inför lektioner
ta in hästar
kvällsmat
dusch
nörda med musik o msn

och det är inte sååå tidigt nu, o är inte trött längre heller.
Aja kan inte alltid bli som man vill, och jag hann verkligen inte 5 hästar idag när jag jobbade ensam liksom! Imorgon bara måste jag rida Dunlickey!! Punkt!!

PUSSS


oh yeeaah

Efter lunch blev de o fixa me lektioner, longera Wilma, rida älskade Mandela som var azum idag, hjälpa K o fånga dumma Ricky i ridhuset efter att han bockat av henne, valla upp cobbarna, ta in privathästarna o fodra!

Han tyvärr inte med någon ridning på sötDunlicky men ska försöka hinna med det imorgon om det går, jobbar själv då och det är nog endel lektioner skulle jag tro!

Så nu tänkte ja ta en dusch och sen blire filmmys o ansiktsmask med brudarna :D

PUSSS!!


Att bestiga ett berg

eller ja, nästan känns det som det när man ska försöka ta sig upp på Kilanmanjaro!
Red han på utebanan idag, och gud va fin han var. Idag var nog första gången det kändes helt okej, att jag åtminstånde kom åt honom någolunda i alla fall! Vi körde även rätt mycket galopp, och gud va obalanserad han är i den gångarten, och kan ni tänka er lilla mig på den stoooooora hästen, sitta där uppe utan att störa för fem öre och försöka balansera upp och stödja honom också. Jises!!!

Hahaha mamman i ena gruppen av gäster frågade Paddy idag om hon inte kunde få ta med sig mig hem, cuz shes so gourdios! HAHAHHA!! De kanske säljer mig!! ;)

Anyway, back to work now, skriver mer seeeeeen!! Och en header ska ja fixa ocksåfixar åt alla andra först vettni ;)

PUSSA!!

Å grattis vare jaa!!

Två av mina fina vänner fyller år idag och en av dem (läs Vinny) skulle egentligen kommit över idag för lite firande men var tvungen att jobba istället, inte okej på sin födelsedag, och heller inte okej när vi inte träffats på typ 8 månader!! Anyway, här kommer nice pics mohahha ;D





Hihih hoppgalna friends!!! :D

Måste bara tillägga att jag fick världens fulaste dinosaurie i mitt kinderägg idag, buguu :( Hahaha hoppas ja får finare leksaker i mina andra (a)

PUSS!

Jussste

Måste tillägga att vi käkade på Mc Donalds också och det var looooovley, njöt som bara den!!

TJARÅ

A day in Tullamore

Började med sovmorgon, gött!! Sen fotade jag Katharina & Aussie på rapsfältet och på ett supergrönt fält, ascoola bilder :D

Sen gick jag och Sanna in till stan, hon visade mig runt i vackra Tullamore och så köpte jag en hel massa supernödvändiga prylar och massssa godis!! Alltså sjukt mycket godis!

Så köpte typ utetofflor, 3 nagelack, ansiktsmask, databord till sängen, strumpor och massa annat småskit. Dock rätt dyrt blev det, men jaja :P Skit samma!!

Så nu hade jag tänkt och ta mig en dusch och så får vi se vad kvällen har att erbjuda helt enkelt :P

PUSSS!

svart snor!

fuck, råkade trycka ngn stans så ett fett inlägg försvann!!

Red i alla fall Mandela idag och fick en liten lektion av Sam, nu äre dax och lära sig rida unghäst på riktigt!! :D Och fyfan va duktig jag kommer att bli här, även om jag stannar 2 månader, 6 månader, 12 månader eller längre, så kommer jag utvecklas som bara den. För jag lär mig så mycket nytt varje dag!! Hihihi!!!

Dagen idag sög i alla fall getballe, fyfan va tråkigt, var typ 10000 lektioner lr ngt. Men som sagt, K har ju sagt att lördagar är det värsta ever!!!

Och imorgon är jag ledig, WOOP WOOP!! Så om jag får som jag vill så ska jag fota K när hon rider på Aussie på de supergula fälten, åka in till stan med Sanna och sen på kvällen kommer Vinny, så då ska vi hitta på något!! Och fyfan va godis jag kommer köpa imorn asså, fick ju första lönen idag så ;)

Ångrar faktiskt att jag inte tog med mig mer än 4 par ridbyxor för fyfan va smutsig man blir. Överallt. Är helt svart i ansiktet när jag slutar för dagen och när jag snyter mig är snoret svart, mums!! Men det är väl så i denna bransh i guess!!

Ikväll ska i alla fall jag, Sanna och Marie ha movie night hhihi :D MYS!!

PUSSS!!


Ojdå

Var för trött för att orka blogga igår, låg o kollade på smallville o början av Rio, sååå gullig film!!

Blev inte direkt ngn ridning på Skorpan igår, för han var lite dum vid longeringen så Sam tog över och sen var tiden ute typ, så hoppade upp, skrittade några meter och sen kom en av ridlektions tanterna in med sin häst så då fick jag inte rida mer, han är inte van så därför!

Idag hare varit fullt upp med ridlektion efter ridlektion och kommer vara så hela dag, hmmmf kul?!?
Ska i alla fall rida älskade Mandela nu efter lunch, sen blire inge mer ridning idag i alla fall!!

Har btw ett irländskt nummer nu iaf, weeii :D

PUSSS!

Mandela & Kilanmanjaro

Började morgonen med lite äventyr när alla 20 cobbar har rymt från sin hage under natten och stod mellan några hagar, på gårdsplanen och på cross country banan. Väldigt nöjda killar (o två brudar).
Efter att vi lyckats få in dem i en hage igen blev det att fodra o ta ut privathästarna och sen köra upp och hämta ponnysarna. Därefter fixa några hästar för ridlektion.

Sen red jag älskade Mandela, uuuh <3 Dock hade de vattnat ridhuset och inte hunnit sladda så det var lite halt så vi körde mest travarbete. Men jises vilken fiiiin häst :D
Sen red jag på Killy på utebanan eftersom K var i ridhuset med sin treåring Ricky. Och jises, han var så mycket bättre ute, inte alls lika spooky och jobbig som i ridhuset. Minus för äckliga kräkregnet dock!! Gjorde bara lite travarbete med honom med eftersom jag inte hade så lång tid och rida. O jises va stoooooor han är, som världens största mega-baby! Men dock så söt!

Kan se om jag kanske kan ta några foton av mina grabbar på söndag när jag är ledig :D

Så nu efter lunch blir det premiärtur på min treåring Dunlickey, hmmm spännande säger jag! Enligt K så är han snäll men väldigt spooky och allt är farligt, so well seeee... :P

Jaja, ska se om jag kan försöka lösa bildproblemet :P

PUSSS!

Bildbomb!!


Ricky, Kathas 3-åring!


Georgia, ochså tre år. Vet inte än vem som "får" henne av mig och Katha, hon är lite svår så att säga :P


Och här kommer min bäbis, Dunlickey :D <33

Nej nu ger jag upp, tar fan en halvtimme per bild eller sån :O måste kolla upp vad som är fel egentligen!!

Men nu har ni fått se 3åringarna anyway :D

Sängen bliiir, PUSS

What a day

Omg säger jag bara, denna dag har gått i ett!

  • Släppte ut alla privathästar
  • Hämta alla cobbar uppe på kullarna
  • Rida ut på "hack" med Sam och 5 personer från USA. En av de var ridkunnig så jag fick rida iväg med henne ibland och galoppera, guuuud så mysigt. Dock var Aussie väldigt slow, men gud vilken snäll herre säger jag bara! Myyyys <3
  • Sen rida ut ännu en gång på en "hack" med Sam och en tysk familj med 3 barn. Jises va söta ungarna var när de struttade runt på de söta små ponnysarna :D
  • Lunch
  • Rida Killy, som var pain-in-the-ass today! Allt var farlig och han bara töntade runt.
  • Sen rida älskade Mandela, och han var lika underbar som igår <3 Hade dock bara typ en halvtimme o rida tyvärr :(
  • Ta in cobbarna och fixa inför ridlektion
  • Ta in alla privathästar och fodra och sen blåsa av hela gården!

Så nästan4 timmar på hästyggen, yess jag kommer ha träningsvärk yeah!

Är det okej att vilja sova vid åtta på kvällen liksom. Kommer inte vara uppe länge i alla fall, för orkar knabbt ha mina ögon öppna hahaha!! :P

Anyway, ska se om det kanske går och ladda upp bilder idag maybe :D

PUSSS!


btw

så blire inga mer bilder idag tyvärr för internet cepar sönder totaly, blir ju fan lessen!!

Och bara så ni vet så jag jag fetaste äckligaste träningsvärken i ljumskarna. Och det känns kan man säga i resten av benen. Och magen!!

TJALOL

Long day

Yesss idag blev det en lång dag. Men efter lunch blev det lite pyssel och sen fick jag rida Mandela, en fuxvalack, lagom hög, 5 år och supersöt. Och gud vilken häst, blev helt kär. Gick så sjut bra, gjorde skänkelvikningar och slutor, asså shiiiiiet. Blev verkligen totaly kär!!

Sen har jag gjort allt mellan himmel och jord och jobbade fram tills kvart över nio på kvällen! Kan säga att jag är rätt sleten!! Och imorgon blir första dagen jag jobbar själv, omg omg!! Då om något kommer jag vara d-ö-d!!

Men då kan jag i alla fall gå och lägga mig tidigt, med gott samvete hiih :P

Nääääe nu ska ja chatta lite på fb, duscha o sen sova!

PUSSSA

youtubename

yess tänkte skapa ett konto på youtube o ville heta beccus, men det var upptaget, så datorn kom på fina namn åt mig ist... HAHAHHA



Mest av allt gillar jag SuperBeccus!! Eller kanske MrBeccus... HAHHHAA. Or Beccusify..
Gud jag dööööör

Onsdag fm

Hahaha började överskriften med bildbomb förut, tänkte lägga upp massssa bilder, och ändrade sedan till några bilder när datorn var huuuur seg som helst, och det slutade med 1 bild, som tog 20 minuter att ladda upp :O WTF!!

Har i alla fall ridit Killy, måste säga att jag red som en kebab idag,fyfan va dåligt! Han är i alla fall världens sötaste, men schaisseee vilken galopp, typ två språng på långsidan eller ngt liksom. Mega-bäbis-hästen! För han är en riktig bäbis. Jättegullig och vill bara gosa och suga på saker :P Hihiih!!

Sen longerade jag Skorpan, skulle egentligen rida honom idag med Sam var inte här och han ville vara med första gången så. Och han är väl också världens sötaste bäbis, herregud ;D

Så sen ska jag rida en till, och hämta in the ponys och sen hjälpa till med lektionerna resten av kvällen till nio ikväll. Plus att jag har fetaste huvudvärken! Sån jävla åska i luften här hela tiden och då får jag riktigt jävla ont i huvudet, buhuuu!!!

Anyway börjar snart, men skriver mer ikväll
PUSSSSA

A few pics

Yess var ute och fotade lite på min sovmorgon eftersom jag inte kunde sova speciellt länge, så här kommer en bild, mer kommer ikväll eller så, för har inte tid o ladda upp alla nu eftersom jag börjar om 15 min :P
Treåringarna :D

PUSSS

GODIS

Ge mig godis för guds skull!!

Varje kväll ligger Katha och bara trycker godis, verkligen helt crazy. Och smaskar som bara den.. :O
Så hoppas verkligen att Vinny kommer på söndag för då ska jag allt dra med honom till Tesco och köpa på mig som faaen!! Eller om det är fint väder kanske jag kan gå eller cykla dit då, för är ju trotts allt ledig så :)

Nu hade jag tänkt ta sängen, men börjar inte förens 11 imorgon, gött!!! Jobbar dock till 9 på kvällen istället, då jag måste förbereda hästarna före o efter alla ridlektioner :P Ska bli spännande när ja inte har ett dugg koll på vad de heter hahaha :P Blir nog bra i alla fall!!

GODNATT
PUSSA

A day of

Yess idag är jag ledig. Så har fått sovmorgon, men sådär jobbig nivet, vakna och sömna, vakna och somna. Första gången ja vakna var klockan typ 6 lr ngt, och jag var liksom pigg.... Kan faktiskt inte sova så himla bra här... Gick i alla fall upp tjugo över tio när jag myst ordentligt i sängen. Käka lite frukost och så ligger jag här igen.
Det är så sjukt kallt, finns fan ingen värme i detta hus och Katharina har ALLTID fönstret öppet, shes wierd. Men det är väl bara att härdas tror jag...

Men vad gör man en ledig dag när man inte känner någon?!? Tänkte nog kolla film fram tills lunch, blir nog hangover 2 hihihi. Fast nu skulle jag ju ha Fijus här, vi skulle ha kollat på den tillsammans liksom.. Men blir lite svårt... :P Sen efter lunch om vädret håller sig tänkte jag fota lite, alla superfina hästar som finns här :D Så då kommer det upp pics på bloggen hihi!!

Näe nu blire movie, PUSSSS


First day at work

Började med att fodra kraft och släppa ut ett gäng trevliga och ett lika stort gäng med idiot-hästar! Sen skulle vi halma ena stallet.
Sen fick jag lära mig o köra fyrhjulingen och så åkte jag och Sam och vallade in ridskolehästana från de gröna ängarna en bit från gården... Sen de som inte behövdes fick jag "valla" tillbaka själv(med fyrhjulingen såklart).
Sen fick jag rida "min" ena häst, en fyraårig stooooor (över 1.70, höll på att dö asså) valack som var så härlig :D Kilingmanjaro hette han. Riktigt myspojk, dock lite seg och spoooky med jag gillar honom starkt!

Efter lunch gjorde jag i ordning några av skolhästarna för ridlektion och longerade den treåringen som också är min. Kommer inte ihåg vad han hette men guuuuud vilken vacker häst. Borkfägad ponny som var sååå mysig, blev helt kär. Så i övermorgon ska jag rida honom hhihihihi :D
Sen ut och in med massa hästar, fodra och allt sånt där you know. Och sist men inte minst fick vi smörja, var egentligen meningen att vi skulle hinna smörja alla sadlar o träns men han typ bara 7 sadlar lr ngt, ooppps!

Så morgon är jag ledig, rätt gött så jag kan vila upp mig en dag för ja kommer garanterat ha träningsvärk efter ridpasset på bigmamahorsie. Men jag är nöjd i alla fall!!

Så nu ska jag ta en dusch och sen bara softa resten av kvällen, gött!!

PUSSSSA

God kväll

Fyfan va ja softade förut. Aslänge verkligen!! Och sen gjorde vi fläskpankaka, eller ja Sanna och Marie gjorde. Och så hade vi lite filmmys till det, dock kunde vi inte se mitten av filmen men jaja, Har sett början o slutet av Elitabeth (skivan laggade)

Sen ut och fodra hästarna med Sam och lära mig hur man får på den där jävla blowern! Första försöktet, Woop Woop. Han sa att ingen lärt sig det första dagen. Och två gånger gjorde jag också, däni!! :D
Tog mig en promenad runt gården, tog kanske 20 min, och det var bara där husen är. Sen äre hagar så lång så man inte ser liksom. Har ju inte ens sätt mer än kanske 20 hästar totaly. Tog lite photos också, men kan lägga upp dem imorn :D Är inte så sugen just nu.

Testade o prata med mamma på skype för första gången, dåligt internet så det bryts då och då men ändå rätt coolt. Så nu ska mamma få PAPPA att SKAFFA skype, omg omg. Han som inte ens har facebook (till och med farfar har facebook men inte han). Coolt!!

Så imorn får jag mina fyra hästar, spännande. Får se om vi ska rida treåringarna också, det är 3 st!! Gud ska bli såkul såkul!!

Nu ska jag sova, eller strax iaf. PUSSHEJ

Söndag

Yess, igår var jag verkligen för trött för att ens kunna tagga till, så var med på pubben några timmar i alla fall. Träffade två guys från Gurteen, snacka om att jag blev förvånad över att se dem här i Tullamore liksom.
Anyway åkte hem igen till gården när de andra stack till nattklubben!

Började 9 imorse, var bara att fodra och blåsa stallplanen. Här sopar man inte utan har värsta blåssaken som man blåser bort allt med. Hmm lite wierd I know. Sen vid fyra ska jag jobba helt själv, välddigt svårt med fodringen eftersom det är så sjukt många hästar o mycket att komma ihåg. Men jag lär mig snart.

Imorgon blire jobba på riktigt, när det är ridskola o hela köret. Spännande. Ikväll eller imorn kommer jag att få mina hästar också, blir också spännande. Måste bara säga att vi har världens världens söstaste lilla miniponny hingst här, jag är helt kär <3 Ska bli riktigt kul och se alla ponnyer som går med på ridskolan imorn, för har inte hittat dem än utan har bara sett mina och katarinas big-moma hästar. Buhuuu ja som vill rida ponny :P

Nääe nu blire softa lite o äta lunch, PUSSHEJ

Annaharveyfarm

Yess bussresan gick fine. Även fast snubbarna på flygplatsen sa fel ställe där jag skulle hoppa på bussen!
Så lite snabbdrag av det jag vet nu!
Bor i ett litet hus med en tjej från Tyskland, tror hon heter Katarina eller något sådant. Vi delar rum, jag sover nederst i en övervåningssäng och hon i en enkelsäng. Vi har ett litet kök och en liten toalett. Men maten lagar vi inne i stora huset.
Jag kommer att få fyra hästar som kommer att bli "mina" i lite varierande åldrar mellan 2,5-6 år eller något sådant. Med ridskolehästarna och sto med föl är det ca 80 hästar. Jag och Katarina har hand om alla hästar, vi ska förbereda skolhästarna varje dag före lektionerna och ta hand om våra egna hästar.

Ja det är typ det haha. Imorgon blir en slappdag säger hon i alla fall :) Och nu, även fast jag är trött som fan, ska jag hänga med henne och hennes vänner ner till en av nattklubbarna i Tullamore. Jaja, sova kan jag göra imorgon, behöver ju lära känna lite folk så jag inte sitter här helt ensam liksom :)

Anyway, ska göra något med mitt hår som inte vill lyda, skriver mer imorgon!

PUSSS

Dublin Airport

Yesss jag är framme. OCH de har internet. Så jag kan ju roa mig en ministund i alla fall (just nu förbannar jag mig själv att jag förstört batteriet på datorn så den håller i typ 40 min bara)...

Är i alla fall kissnödigast i världen, för hade tänkt att kissa på planet men sen råkade ja somna. Och när jag vaknade vare fetingkö, och sen landade vi. Var en bra plan från början i alla fall....

Önskar att de hade världensstörstatoaletter här, så man kunde ta med sig sina två, feta väskor och handbagade in på toan, vill liksom inte lämna dem här...

Var i alla fall nära på att missa planet, var lite sen till incheckningen av väskor (eller jag var i tid, men det var fan aaaaaslång kö), 1 kg övervikt som ja fick kårngla o springa iväg o betala för, och sen fetingkö för att komma igenom kontrollen av mig och handbagage. Spiken i benet tjöt för första gången och så skulle de krångla för de ville inte riktigt erkänna att det var den som tjöt utan de ville hellre att jag skulle vara beväpnad skulle jag tro. Eter mycket om och men och att jag lyckades fjäska till mig att få behålla min helt nya hudlotion kvar i handbagaget så fick ja springa in på planet. De ropade till och med på mig i högtalarna när de sökte igenom mig efter vapen...

Anyway, om typ en timme går bussen och jag vet inte riiiktigt om jag kommer ihåg vart busstationen är. Får fråga någon så jag inte går fel. Det är i alla fall fint väder så jag kan nog gå om en liten stund, för att vara på den säkra sidan.

Har btw pratat i telefon med en irländare för andra gången i mitt liv (sist vare Vinny, inte så läskigt hahah) och Sam verkade vara asrolig, jag hörde till och med vad han sa :P Så jag skulle ringa honom på busstoppet innan Kilbeggan så skulle han åka då och hämta mig. Hihihihi spännande som faaan!! :D YÄÄÄÄY!!

Jaja, nu ska jag sluta tjata, bloggar igen såfort jag får internet, PUSSSSA

Hejdå Sverige

Om lite mindre än en timme tar jag mitt pick och pack och beger mig upp till Nyköping och Skavsa flygplats för att därefter bege mig till den gröna ön, Irland.
Jag ska flytta dit, 50 kg packning, bara en liten liten del av mitt liv. För att bygga upp något helt nytt.
HÄFTIGT!

Känns ganska häftigt att flytta till ett annat land när man bara är 18 år gammal. Utvecklas kommer jag i alla fall göra...

Börjar bli nervös nu, har inte känt av något alls innan. Men jag vet att det kommer att gå bra, så egentligen har jag inget att vara nervös för. Gäller att inte dricka så mycket typ på planet, för kan liksom inte kissa på Dublin Airport med min packning. Får passa på och dricka nu innan så får jag gå på en superläskiga toan på planet istället, uuuuch!

Sitter och lyssnar på underbara Veronica Maggio och kissemissarna goes crazy och busar som fan. Ibland så är Gosan lite crazy. När jag kommer till Irland lovar jag att lägga upp roligaste filmen på Gosan när hon är livrädd för resväskan, hahaha gud vad jag skrattade när jag filmade ;)

Jaja, ska väl klä på mig för snart kommer Petra för lite avskedssnack :) Får se om jag förhoppningsvis kan blogga på Dublin Airport!

PUSSSA


8 månader sedan <3


ledsen tjej som skulle åka hem från the green island!


Färdigpackad!

Yesss efter många timmars packning är jag finaly done, 2 stycken resveckor á la 20 kg precis, nära på att spricka och ett handbagage som är väldigt nära 10 kg. Det är liksom 50 kg packning, och det känns som aaaaasmycket. Men det är det inte, det är nästan inget alls. Det absolut nödvändigaste om man ska ha med hästgrejjor liksom.

Anyway, nu är väskorna stängda och ska inte öppnas igen förens jag är på annaharveyfarm imorgon kväll.
Kan liksom inte riktigt fatta, att jag flyttar till pommes-land imorgon, lämnar sverige, hästarna, katterna, ja allt hemma. Mina älskade små kissemissar <3 Nej men nu ska jag inte deppa, för det kommer bli azum :D Det vet jag! Det blir vad man gör det till!!

Nu sitter Kakan alldeles ensam i Norge, men snart kommer de bli azum för henne, hon kommer hitta massa fina vänner och hade roligt! Och tror nog att jag kommer att vara i samma sitts som henne på söndag, men jag kommer också få massa fina vänner. Och så har jag redan massa fina vänner som jag kommer att umgåsas med. WEEEII!!

Nu ska jag nog duscha och fräscha till mig lite och bara softa i soffan lite! Får se, kanske bloggar imorn bitti om ja orkar/har tid.

PUSSS!!

En tripp till Skara och Skövde

Måste säga att jag hade en riktigt azum dag/kväll/natt nere i först Skara och sen Skövde. Fijas lägenhet som hon kollade på var verkligen supermysig!!

Sen drog vi en sväng på stan i Skövde och åkte hem till Oliver. Sedan drog vi och handlade käk och åkte hem till Bremer för grillmys! Efter ett tag kom CozyT & CozyD, med andra ord Tibbe och Dullen! Så blev massa snack, badning, glass o jordgubbsätning och filmmys! Cozy helt enkelt som de skulle sagt där nere haha!!

Kom hem till Fijus vid halv tre typ och då hade vi vår sista sova-över-mys-natt på länge, guld värd!!! Så nu är hon och jobbar och jag ska försöka packa ännu en gång, men nu ger jag upp det där med två resbäskor och kör en resväska och en hockey-trunk istället! Då får det i alla fall plats!!!

Men först ska jag nog kolla lite smallville, hörs sen!

PUSSS


























God morgon!

Sitter och bränner en azum skiva till Skara-Skövde resan sen, eftersom mina skivor sist haravade sönder totaly! Började hacka som fan!! Så nu ska det fan funka :D
Så ska käka frukost nu och sen åka ner till Team Sportia för att byta mina "barfota-joggingskor". :P


Åååååh saknar <3

PUSSSA

Gr8 shopping & kalas!!

Yess blev azum shopping och jag har tagit kort på allt och grejjer, men orkar inte lägga upp, klockan är asmycket, jag behöver duscha o sova! Har försökt packa inför Irland hela kvällen men det GÅR INTE!! För mycket saker och för tunga saker. Har ju förfan 50 kg liksom :s Omg....

Köpte i alla fall (får se om jag kommer ihåg allt)

  • Träningsbyxor
  • Sportbh
  • Rosa kavaj
  • Ascool randig tröja med spets bak
  • 2 ridpiké
  • En rid-tjock-tröja
  • 2 par ridstrumpor
  • Tights
  • Kjol
  • 6 par trosor
  • Klänning som present till Malin
  • Bläckpatron
  • Massa småplock som tofsar, hårspännen mm.

Har säkert glömt massa nu också :) Rätt nöjd fast hade lätt kunnat shoppa för några tusenlappar till utan ansträngning...

Sen vare kalas för Malin som fyller år idag (ojdå fyllde år igår äre nu men) och hon blev riktigt glad för klänningen! Hon hade tom kollat på den innan :P

Och som sagt har jag packat och packat och det går inge vidare. För tung ridhjälp, ridstövlar, gummistövlar, allt!! Ucha!

Menmen nu MÅSTE jag duscha, imorgon blire Skara och kolla lägenhet tilll Fija o sen åka te Skövde o träffa the guys!!

PUSSSSSA!!


The end and a new beginning

Yess nu har jag äntligen slutat den där jävla skolan så förhoppningsvis kommer jag att få ett intressant liv igen = bloggande! WEEEHHOOOO!! Kan i alla fall sammanfatta den senaste tiden i mitt liv:

En vecka i Alanya som var helt azum, med massa solande, badande, festande o bara shopping o mys. Träffade ett gäng nya, härliga vänner och massa jobbiga turkar!! (Fanns några få undantag för de trevliga)

En dags uppvilning och sedan in til Karlstad för att panikshoppa det sista inför the last week. Sedan grillmys med klassen hemma hos Maria och så tog vi massa studentfoton!! Sen tillbaka för att parta på tjärn o göra massa bus på skolan!!

Sedan var det balen. Kändes väldigt konstigt med sån konstig (läs mycket fin) frisyr och massa smink. Men bilderna bevisar att jag inte hade behövt känna mig konstig i alla fall. Jag och Oskar var ett mycket fint par tycker jag :D Tillbaka till skolan för att parta på sista tjärn och sen inte sova, eller i alla fall försöka sova minilite sittandes för att inte förstöra frisyren.

Onsdag var det massa städande, panik åka till Karlstad o köpa rosor, flytta över till Spetters och sen fixa inför nästa bal. Åkte efter fina Tapper med Fijus och Gurkan. Där hade vi en azum kväll, till och med disko i balklänning, vilket förklarar bilderna på facebook när vi står o håller upp kjolarna över huvudet o luftar rumpaaan!
Hem och fixa det sista sista med projektet, försöka få ut balfrisyren, duscha o sova i nästan 3 timmar.

Jag var först upp och drog upp alla andra, det är fucking dax och ta studenten!!!! Fixa sig lite o äta chapmangefrulle. Sedan städa lite, ta kort med klassen och sen åka till kyrkan. Mycket tårar fälldes kan jag lova. Sen utspringet, häftigt, men ja hittade ingen. Tillslut hittade jag i alla fall ALLA som var där för min skull, minst 10000 pers. Nejdå, men jävligt mycket blommor o nallar, fick nästan nackspärr!!! Men fina var dem :D

Åka lite finbil med Suss, Jenna o Xuan :D Sen hoppa av så hoppade jag, Sonja, Xuan o Suss på N3A:s flak. ROLIGT!!! Sen hoppa av o äta med familjen o lite släkt o sådär på Pascha. Mysigt o gott. Sen hem till Alex på förkrök, dock blev det läppglas på klänningen så blev snabbtvätt mitt i allt.

Kvällen avslutades på Nöjes, galet med folk men fyfan va kul!!!

Studentbjudning hölls på söndan i Ölsboda. Fick en resväska, armband, halsband, skål, champangeglas, tandborste, tandkräm, adapter, neccecär, regnbyxor, springskor (såna där nya barfotaskor, azum), en mugg, maaassssssa pengar, både svenska o euro!! Kan säga att det var helt perfekta pressenter, inget onödigt o massa fint :D Riktigt nöjd!!!

Galet långt blogginlägg, men jag bloggar senare när jag och Petra varit i Örebro och shoppat :D Hihihi

PUSSSS!!!

RSS 2.0