Party Woop Woop

Yess gårdagen bjöd på födelsedagsparty o BBQ hos Evelyn, totally azum var det :D DEt slutade med att jag och Marie körde ett jävligt roligt ölspel med alla killar och drack rätt så okej irish cider (är inte cider i sverige, typ äppel öl lr nåt)!! Men blev inte så sent, kom hem halv ett när alla andra drog till nattklubb. Eftersom Marie bara är 17 så orkade vi inte chansa på att hon skulle komma in liksom ;)

Anyway, pony club event här idag = behöver inte göra ett skit som har med tävlingen att göra, göttt!!! Så har fixat hästar inför långritt med Paddy, fodrat, försökt hålla rent och snyggt (dessa ponnymänniskor skitar ner något så in åt helvete alltså, tror jag sopat 7 ggr.... -.- ) och ryckt Star o Tippers man. Det slutade med att Tipper fick stå mitt i stallgången, ivägen för alla människor hhehehe, efter att ha tryckt upp mig i väggen x antal gånger, bitit mig och försökt sparka mig. Jag tror jag vet varför ingen har ryckt hennes man på väldigt länge nu hahaha!! Kan ju inte direkt säga att det blev så värst snyggt, men efter en timme eller något (hon har sjuuuukt mycket man och den var sjuuukt långt) så gav jag upp, allt är i alla fall lika långt hahah!!

Sen gick jag och skulle kolla på film men somnade. Tack gode gud så hade jag ställt klockan utifall ;) Så ta in Star o Tipper från hagen, o ut med Doogle, Beanie, Crunchie, Basil och Cobweb och sen fodra alla hästar!!

Så nu sitter jag och väntar på att Sam o de ska komma hem, främst för att ge Maeve sitt paket som vi aldrig hann ge till henne igår innan de stack till Cork (hon fyllde 2 år igår, lillskruttan) men också för att höra hur det gick med Wilma sötnosen :D Första 3-star tävlingen med henne idag så, hoppas att mina knoppar höll nivån hehe ;)

Anyway, tänkte kolla vidare på Unstoppable som jag kollade på förut innan min lilla somning, PUSSSAA!

Btw sitter jag och tjockar Original Salted Peanuts o 7 up!!

Galnaste långritten ever

Okeej nu ska jag berätta om vår långritt till the kanal hehehe!!

Ditvägen gick superbra ända till nästan slutet, när vi travar på vägen (för att komma av den så fort som möjligt med alla bilar) och vi svänger av in på en mindre väg, o Ballycolling blir lite ivrig och gasar på och halkar på någon slags brun och går omkull. Som tur var lyckades han inte landa på Aisling och båda var efter blåmärken o skrapsår okej!! När vi väl kom fram till pubben vid kanalen så beställde de flesta öl, jag och Marie cola hihih!! Btw så red jag på Rupert och Marie på Jack!!

Anyway hemvägen går super, lite trav men mest skritt. Sen när vi kommer till sista fältet så sticker Evelyn, Billy o Orla mot mitten av fältet o resten på sidan. Jag och Marie fatta nog inte riktigt vart vi skulle så hängde på Billy o Ceasar, som stack för han, totalt!! Jag har aldrig, seriöst galopperat så fort i hela mitt liv, omg!!! Och efter nån minut hör jag Marie skrika bakom mig och jag fattar inte vad som händer. Jag gör allt för att stoppa Rupert som blev totaly maaaad, och springer ut från spåret i havrefältet och vet inte riktigt vad han gör... När ja lyckats få honom att lugna sig lite halvt hoppar jag halvt ramlar jag av, vet inte hur jag landade, men jag såg efteråt att jag i alla fall var smutsig på knäet.

Efteråt visade det sig i alla fall att Jack hade snubblat och Marie ramlade fram på halsen först och sen föll av, och att alla hästar hade goes bananas och skenat som bara faan!! Det roligaste av allt var att Maggie har allt på film, hon ville bara filma vår galopp men fick med alltihop. Man ser mig och Rupert en sekund och sen kommer vi ur bild hahahah! Synd, hade velat se mig snygga avsittning!!

Det var i alla fall en riktigt rolig kväll om man bortser från de tre avramlingarna som avslutades med BBQ, myyyyspysss!!!

Nu blire sänge, godnatt!!

Rent, mums!

Nyduschad, nyrakade ben, nymålade naglar o nybäddad säng, kan de bli bättre?!? Så nu ska jag krypa ner i sängen o sova, och imorgon är början på en förhoppningsvis helt azum helt ihihhi!!

Kilanmanjaro var btw super förut, tränade övergångar mellan trav och galopp, and he was lovley! Totaly brilliant!!

Pusss o godnatt!!




A day off så att säga...

Japp men upp tidigt för en sista frukost på 10 dagar med Sanna & ever med Kath. Japp, idag åkte båda hem, Sanna på semester och Kath för ever. Rätt skönt att äntligen bli av med henne, förstår liksom inte riktigt hur jag har stått ut i nästan 6 veckor. För jag brukar inte ha så jättelångt tålamod, men jag har väl blickat framåt så att säga... Men kommer sakna Sanna enorm!!

Det betyder i alla fall att jag har tagit över den bästa sängen och tagit alla de bästa skrumslerna o ha mina saker/kläder i mohahhaah!! Och det bästa är att jag inte behöver sova ensam för Marie flyttade precis in här för 10 dagar (för de måste hyra ut hennes o Sannas rum för de är så sjukt mycket gäster här nu).

Anyway så åkte jag och Marie in till stan tidigt imorse med Rachel. Vi gick runt en massa, köpte present till Maeve och Evelyn som fyller år på lördag o fredag! Och sen käkade vi god pasta med pesto, fetaost o tomater mums!!! Och slådde in paketen asfint, ska ta kort på dem och visa hihih :D

Sen har jag mest städat, pysslat o fixat i lägenheten, och äntligen börjar de kännas lite mer hemtrevligt. Så när Marie flyttar ut härifrån ska hon och jag storstäda, på riktigt. För det behöves verkligen :P

Så nu ska jag ta o byta om och hämta in sötaste Kilanmanjaro från hagen och ta en ridtur hihi!

PUSSSA!!

Breaking Dawn part 1

Visste inte att trailern kommit ut, o fyyyyyfan va jag inte kan vänta tills 18 november!!! Kommer rocka alla socks of WooP WooP!! Premiären bliiiiir!!!
Det gjorde min kväll, helt klart!

Nu blire o nörda lite mer dator o sen soooova, pussssa!

älskade farmor

Idag är det även sorgens dag, idag var det 3 år sedan min älskade underbara farmor Laila Svensson gick bort! Sjukt jobbigt att ens tänka på det, och tårarna rinner nu när jag skriver detta. Men vill att du ska veta farmor att jag tänker på dig, hela tiden och jag vet att du finns här och vakar över mig. Saknar dig <3


Pony camp 2 day 1

Japp nu är ännu ett ridläger igång, och Becky, den ena instruktören kunde inte komma pga skadad fot så jag fick vara en stand-in! Evelyn tog hand om ridlektionerna ( de är två grupper) och jag teorin. Så idag har vi lärt oss hur man borstar, olika slags borstar, hur man sadlar o tränsar, mockar, spånar och sopar stallgången haha :D
Sjukt söta barn i alla fall, jag är tvärt emot Katha glad över att vi har ridläger, för barnen är ju sååå söta asså :D

Red även Kilanmanjaro, som tyvärr var den enda häst jag hann med idag. Jag var trött, han var trött, så kombinationen var sådär. Red i alla fall över två travbommar som låg utlagda i ridhuset, utan en enda försök till att komma undan. Red över dem i en åtta och han bara travade på som ingenting, finaly säger jag bara :D Han har även slutat krångla när ja tränsar honom, kanske är hans trottsperiod slut WEHHOOOO!!

Anyway, har pratat med både mamma, pappa och pontus på skype, härligt härligt!!

Så ska nog kolla en film eller så nu, har sovmorgon till 11 imorn, göttkött!

PUSSS!

Vit i rumpan efter skentur på liten ponny!

Denna dag har varit totaly azum, herregud!

Dressyrpass på Kilanmanjaro, tränade galopp, jises va svettig jag var när jag var klar!! Fick lite hjälp av Sam, tack så mycket!!

Dressyrpass på Mandela på gräs, jääävligt pigg pojke som hellre ville springa till Natal som också blev riden på gräset 100 m bort. Mest travarbete, små serpentiner och skänkelvikningar mm. Gillar den stora ytan dock, man får verkligen plats att rida!!

Rida Dunlickey aka Skorpan, först hade Sam mig på lina, sen red jag på volt själv i skritt o trav och vi avslutade med att trava själva i hela ridhuset! Så duktig, min lilla sötnos, 6 gången ever i hela sitt liv liksom :D

Longera Georgia (som Sam berättade ska bli min häst, jättesöt ponnysto 3 år, dock väldigt nervös heeeela tiden o crazy bananas. men om allt går som de ska så blir hon en super hopphäst...!!)

Rida Furby ner från hagen i mysgalopp (en av ponnysarna, var bara 2 som skulle gå lektion idag så ja o Katha, som hade Tipper red dem ner )

När vi skulle rida upp dem så tog ja Tipper istället (båda är typ c ponnys så de är inte så små som de andra) så stack Furby med Katha så det var bara för mig o hänga på. Så blev en skentur barbacka på de små ponnysarna, men de var ganska kul faktiskt hahaha!! Omg säger ja bara!!!

Så man kan säga att jag har ridit 5 hästar o longerat 1 hahahah!!

Idag hade jag även Snacket med stort S med Sam!! Han pekade på mig massa när ja kom in i sadelkammarnen men sa inget. Sen bara, vill du stanna här?? Jag lite nervöst, eeeh ja, om du vill ha kvar mig...?!? (har väntat på detta samtal läääääänge) Anyway så sa han att han verkligen ville ha kvar mig (thank god) och frågade hur länge ja ville vara kvar. Så ja svarade, längre än till jul i alla fall. Nu är det bestämt, men tror jag stannar tills nästa sommar, men vi får se :D Så 19 december är ja fri att åka hem på julsemester och ska komma tillbaka första veckan i januari. Så om ni vill träffa mig så får ni boka in de, för ja kommer ha a loooot to do asså! :D

Anyway nu ska ja försöka ladda upp några av bilderna som ja fick av Aislin idag från (hundra år sen dock) våran uteritt på rapsfälten hihih :D

PUSSSSA

A loooot of shopping!!

Japp åkte med Sanna till Newbridge idag! Stannade i Kildare i en timme så tog en runda på stan innan vi åkte vidare typ 10 min med tåget, ovärt haha!!!

Sen gick vi i säkert en timme för att komma till TRI, en riktigt bra ridsportsbutik! Sen gick ja lös på själva Newbridge och köpte lite väl mycket, men jaja, billigt är bra, eller hur ;)

Köpte i alla fall:
Sånna där saker som håller ut ridstövlarna (hahaha kan inte namnet på dem)
4 par ridstrumpor (3 par team ireland o ett par med andningsfunktion för träning o tävling)
1 par jeans
En tröja
3 pike-rid tröjor
Tjocka lurv-strump/sockar
Ett par gråa tygskor
4 st nagelack
Nagelfil o lite småsaker till naglarna
2 linnen
5 pack navelpiercingar (supercoola verkligen)
massa örhängen
massa småsaker

och nu har ja säkert glömt massa, men jag är nöjd i alla fall. Mycket fattigare men mycket gladare haha! så resten av alla pengar blir att spara till Dublin Horse show hiih!!

Nu ska jag kolla klart på the wedding planner som ja började kolla på igår, jätterolig film plus att jag är sjuuuuukt trött!!

PUSSSSA!!

Kilanmanjaro



Är han inte vacker? ♥

bejbi jag tror jag är kääär

Väldig väldig seg dag på jobbet idag asså... Men lördagar är alltid sega!! Sanna var i alla fall ledig och har varit med mig heeela dagen :D Hon har hjälpt mig bada lilla bäbisen Killy, ryckt ponnymanar o allt annat!!!

Sen efter jobbet gjorde jag första ridturen på Kilanmanjaro utanför stängda grindar o snabbare än skritt hehe! Red ute på havrefältet, först var han skiträdd för havren men sen lugnade han ner sig så vi körde skritt, trav och galopp. Han är verkligen världens finaste ponyhest, jag tror jag börjar bli kär i honom nu hihi! Sanna var med även här och tog massa azum pictures med min kamera, heheheh :D Checka facebook ^^

Imorn blire Newbridge med Sanna anyway o masssssa shopping hehehe! Gillas starkt! Ska slösa rikligt med pengar nu imorn o på Dublin Horse Show, det är jag värd efter allt slit! Jag har ju trotts allt tjänat ihop dem själv så!!

Så nu blire duschen o sen sova, PUSSSA!!

Solig underbar dag

Feberfrossa under natten men vaknade o mådde helt okej :) Men har inte mått top notch under resten av dagen, varit lite till och från, men sen efter jobbet kändes allt mycket bättre!!

Red i alla fall sötaste Kilanmanjaro, dock var K ivägen hela tiden och han behöver som sagt mycket plats, men det verkar hon inte förstå. Okej hon har den mest nervösaste hästen men det är fortfarande inte okej att komma och rida mitt framför mig i långsam trav när jag galopperar med hans mega galopp på MIN volt så ja måste raskt bryta av... Sur var jag efteråt i alla fall, men Killy fattade inte fel galopp en enda gång i alla fall!!

Det var allt ridande jag hann med idag, sån där seg dag o man har breaks hela tiden men inte tillräkligt långa för att hinna göra något med någon häst liksom, svårt att förklara haha :P

Sen efter jobbet gick jag o Sanna en promenad över alla havrefält, myyys!! Sen kände vi att de var för fint väder för att sitta inne i höka hela kvällen så vi hämtade Katha o gjorde i ordning mackor o joghurt och gick upp på en av de största kullarna där man kan blicka ut över nästan hela gården och käkade och njöt av utsikten. Och alla fina hästar gick och betade fridfullt runt omkring oss... MYS!!!

Nu ska ja kolla Vampire Diaries, typ bara 3 avsnitt kvar eller så, sååååå spännande!!

PUSSSS

Galopp vare ja!

Massa galoppträning för sötaste Kilanmanjaro idag i alla fall, höger galopp går okej, kan rida ett varv på volt i alla fall utan att dö (han har väldigt svårt för galopp och är väldigt obalanserad) men vänster galopp är dock väldigt väldigt svårt att fatta tydligen... :P Han var i alla fall sötast!

Tränade mycket galopp med Mandela också idag, förstora o förminska volten och förvänd galopp. Han är allt bra fin lilla Mandela! Kändes verkligen super idag, till skillnad mot när jag red han sist. Henry (the big boss) följde med mig ut för att hjälpa mig men sa efter 10 min att jag inte behövde någon hjälp (hmm behöver man väl alltid haha??) och att jag till och med red honom bättre än Sam!!! Omg, kan ni fatta hur lycklig man blir av att höra det? Sam som är så sjukt jävla duktig och rida...!! Men Mandela är en häst för mig, så kanske är därför :P

Red också lilla Dunlickey aka Skorpan, först på longeringslina och sen ensam. Gud vad duktig han var, inte spooky en enda gång! Sam berättade att det var tredje gången någon red honom själv i ridhuset och sist var kanske 1,5-2 månader sedan så...

Tror dock att jag börjar bli sjuk igen (vafaaaaan...!), har ont i halsen, huvudet och alla muskler i kroppen och känner mig riktigt hängig :( Så käkar piller igen och ska på ridklubbmöte sen och sen direkt till sängen!

PUSSA


Ett riktigt tråkigt inlägg

Japp, jag har ont i huvudet, är trött o internet är sjukt segt!! På min lediga dag igår gjorde jag... inget!! Men rätt skönt ändå!!

Idag har jag ridit min treåring Dunlickey, jätteduktig var han :D Så imorn kör vi igeeeen!!

Nu blir det sängen, Puss& Godnatt

Jag somna, skräll

Japp jag somnade till filmen. Är ingen nyhet när vi snackar om mig och filmer. Bara helt amazing dat it was the first time here in Ireland, and we have seen a looooot looooot of movies liksom!

Anyway, klockan är bara tio i elva, och jag har sovit minst en timme förut och jag är fortfarande supertrött. Men känns så onödigt o lägga sig bajstidigt när man har sovmorgon hela dagen imorn liksom! Fast kanske borde gå upp tidigare så jag kan sticka till stan tidigt... Näe vet inte, ska försöka ragga skjuts, är ju trotts allt 4 miles....

Har fetingont i mitt höger öga (jag skrev vänster först o var sedan tvungen att tänka till, det här landet gör mig förvirrad alltså...), vet inte vad jag gjort. Känns som om nåt växer i utkanten, tänk om ja har ett katt i ögat?

Hmmm vart fick jag det ifrån, klart jag inte har en katt i ögat liksom... Men nåt är det i alla fall och ont gör det i alla fall! Taggar tills Andrea & Agnete kommer över till Irland, måste snacka med bossen imorn om ledighet. Han har sagt att det är okej men har inte sagt vilken dag jag ska besöka huvudstaden hehehe! Och buss/tåg biljetter borde jag kolla upp också, shit! Jaja, det är chill än så länge, har faktiskt börjat lugna ner mig med det mesta nu o lever ett chilliv, göttkött!!

Nu Vampire Dairies, sen soooooova!!

PUSSS

Regn regn & ännu mer regn

Idag har det för det mesta kräkregnat! Och ibland lite solsken också, wooooow!!!

Kilanmanjaro var seg, men jobbade på vackert haha! Det är dock livsfarligt med vatten, bommar på marken och hinderstön, riktiga monster det där. Han är inne i en trottsperiod nu tror jag, han vägrar att ta ner huvudet när jag ska tränsa utan kör upp det i luften så det är noway att jag kan få på det. Efter mycket bråkande och lite lockande med havre går det dock, men sjukt jobbigt när man har tidspress liksom...
Mandela var wierdo, bara rusade runt och ville inte lyssna. Han var stressad för att Paddy red på Shanda där inne, att det var Sanna var där med de tre små barnen och att Kath stod vid ponnystallet och smörjde. Men mest av allt tror jag nog att det var vädret som spökade i huvudet...!! Avsultade med en uteskrittur med P & S i alla fall =lugn o snel hest! Ibland undrar man...

Riktigt tråkigt att Johanna & Rebecka åkte hem idag, han säga hejdå innan jag började jobba i alla fall, men vill att de ska stanna längre!! Lynda frågade om jag hade hemlängtan och ville följa med dem hem, och såklart jag har det, men jag vill inte hem, jag ville bara att de skulle stanna ist haha ;)

Anyway är ledig imorgon vilket är välbehövligt för har varit en zoombie idag! Så filmmys ikväll och sovmorgon imorn, mums!! :D

PUSSSA!

Mr HarryP

Blir en nattblogg, inte för långt för vill inte väcka tysken som sover här bredvid mig (=kanske kan bli dödad liksom)!

Har haft slappdag på jobbet och ridit fina Kilanmanjaro som var spoooooooky today! Sen efter work fick vi grillat o vin, mums!! Och efterätt o allt!! Därefter åkte jag, Marie, Sanna, Johanna o Rebecca in till Tullamore för att se nya Harry P filmen, i 3D. Omg vilken film, azum asså!!

Har suttit o snackat med Johanna o Rebecca väääldigt länge nu, de åker imorn bitti tyvärr, sorgligt, de är verkligen asroliga, önskar att de hade stannat längre än en vecka liksom... Men sånt är livet!!

Gudars vilket tråkigt inlägg, men min dag har i alla fall varit totaly azum!! Nu blire sängen, gonatt!!

Im alive!!

Japp utan internet i nästan 2 veckor är liksom helt DÖDEN när man inte har en susning om vad som händer i Sverige, eller ens på Irland... Hmm men nu är det lagat i alla fall!!

Ska försöka summera dessa veckor, vilket kommer att vara omöjligt men ska försöka!!

Har ridit en massa massa
Har varit i Galway med Marie o sett massa fina platser (nästa gång tar ja med systemkameran) och shoppat massa!!
Har haft ett event här på gården (hoppning, dressyr o fälttävlan)
Haft tusen movienights
Varit i Tullamore
Och bara chillat!!

Igår var jag Sanna och två svenska gäster, Johanna o Rebecca in till Tullamore. Vi tog en öl på en av pubbarna och det visade sig vara ladys night så vi fick gratis manikyr o champange. Vi var dock sletna så gick till McDonalds efter ett tag och sen åkte hem så var i min säng lagomt till 12, perfekt :)

Nu är det TVÅ BBQ:s här på gården, hmmm wierd...

Och nu ska jag springa över till Marie o Sanna för vi har beställt pizza som borde komma snart och sen ska vi kolla film ;)

Imorn laddar ja upp tusen kort på fb, lovar!!

PUSSS

sick-day

yess har mått som en kebab idag, men har också bara chillat, chattat o tagit det lugnt! Har även laddat upp några efterlängtade bilder på facebook! Och städat hela lägenheten, dock halvbra men kan skylla på att det är för att jag är sjuk! Och ätit mat med brudarna. Och sen fick vi skjuts in till Tesco så har köpt halstabletter, massa godis, saft, cola, lite mat, oboy, yeeah u know...!!

Fyfan vilket tråkigt inlägg. Eller känner att de flesta inlägg är rätt boring. Typ bara radar upp vad jag gör, ska föröska bättra mig!! Kan bjuda på en inte så himla vacker bild på mig från uteritten men aja enjoy! :D


converse all star


sjukt sugen på gråa converse


elller såklart rosa <3


fast är faktiskt sjukt sugen på de i skinn också, o fatta va praktiskt!!



/Becca

sjuk o eländig

japp idag har jag varit sjuk, hosta, ont i halsen, snorig och feber till o från. Men har bitit ihop o jobbat ändå o det var painful. Men skulle ridit Mandela, Wilma och Dunlickey, men longerade allihoppa idag, var ungefär det min kropp orkade med. Och vårstäda sadelkammaren och smörja ponnysadlar !! Ungefär så!!

Vi käkade i alla fall chicken wraps och så har ja nördat lite dator, men funderar på och sova nu faktiskt, fast klockan är nio, för ja mår inte så jävla bra! Och det bästa av allt är att jag är ledig imorn, moahhaha!

så hoppas på en gladare, friskare o mer blogglad beccy imorn! Godnatt!!

4 olika länder

Kollade på Twilight förut eftersom Sanna inte har sett den än och jag måste ju dra iväg henne på premiären av breaking dawn så hon måstemåste se de första först ;D

Anyway så ville de två franska tjejerna vara med, lite häftigt att vi sitter, 6 personer från 4 olika länder(och ingen från irland) i ett vardagsrum på irland och kollar på twilight. Haha lite fail när två börjar snacka franska, två tyska och två svenska :P Tur att engelskan finns så man kan förstå varandra, i alla fall lite grann :D

Snackat med tibbe på skype rätt länge nu, det är verkligen azum med skype alltså! Att man kan sitta vart som helst i hela världen och prata med varandra utan att få sviiiindyra telefonräkningar! Haha känner mig som värsta old school nu, men jag älskar teknologi HAHA!! Och det bästa är i alla fall att pappa skaffat skype och ska skaffa facebook så man kan ha lite kontakt med honom :)

Haha fan va ja bara skriver massa skit, borde sova, halsen gör bajsont!!

GODNATT

ooh what a hack!

Idag var jag, Sanna, Marie, Sam o de franska tjejerna ute på en sk. hack, alltså en uteritt. Var meningen att jag skulle ta en premiärtur med min fyraåring Killy men han var helt mystiskt halt så fick ta Rio istället.
Kan säga att det var skräckblandad förtjusning när vi galopperade sjuuukt fort (tror Sam var på crazy-bus-humör, för det gick sjuuukt fort ibland). Red över supergröna fält, knallgula rapsfält, vattenfyllt dike och över stock och sten. Och Rio var sjuuukt taggad och busig och bockade runt som en idiot, tur att man har klister i rumpan.
En gång kom jag och Marie som hade lilla Cola lite på efetrkälken när de andra galopperade iväg och vi skulle hinna ifatt, men kunde inte hinna ikapp för Rio började  bocka som en idiot, HAHA!! Tur att han ändå har ganska så mjuka bocksprång, annars hade jag försvunnit ner i rapsfältet!!

Härligt var det i alla fall, dock skräck blandad med lycka och upprymdhet :D

Sen har vi mest chillat, har sytt mina ridbyxor och Killys täcke, ja o sanna har mest bara snackat o haft det gött. Fixat vatten till unghästarna i hagen, duschat valpen som är svart och kokhet och bara myst!Fått färg har jag med, det var sjuuuukligt varmt idag.

Dock börjar ja få sjukt ont i halsen, vill verkligen verkligen inte vara sjuk! Får försöka få bort det och hålla mig frisk.


PUSS!

rätt seg dag

japp bara en jävla massa ridlektioner hmmm... Men longerade i alla fall Dunlickey som var superfin, tränar galoppfattningar och att hålla galoppen på volt för att stärka det så vi kan rida i galopp snart :)
Kilanmanjaro var även han superfin idag, red bara en kortis i ridhuset (ridlektion på utebanan o jises va varmt de var inne asså) och gjorde igångsättningar mellan halt och trav, superfin bäbishäst:D

var egentligen meningen att de skulle bli pubmys ikv med Sanna o några till men vi kör filmkväll istället :D

PUSSS!

leap year

japp den irlänska filmen leap year såg vi, fyfan va fiiin! Och gud va fint det är på Irland!!

Bäst var Sannas kommentar, åååååh ja vill åka till Irland!! Och alla kollar wierd på henne! HAHAHA!!

Näääe dör av trötthet nu så blir sängen!!

GODNATT!

Gymkhana

Japp idag red barnen gymkhana på de söta små ponnyserna och jag har sprungit som hell!!

Red Killy idag också och det var sjuuukt varmt så båda två var lite loja så att säga!! Men han skötte sig bra, red bara 30 minuter eller så :)
Red också premiärut på Wilma och jag gillar henne inte. Ville inte alls arbeta och bara springa helt galet fort. Så red sjukt mycket övergångar mellan skritt och trav och bågar åt alla håll och kanter för att sagta ner farten. Tror hon är susen på cross countrybanan i alla fall :) Sen skrittade jag och Katha som red Mandela ut på de nyslagna fältet, myyyys!!

Har målat naglarna med ett av mina nya nagelack, typ oreange-rosa typ. Asgulligt i alla fall! Kör på tights och flanellskjorta ikv, det är fan de mest cozyaste man kan ha på sig. Skulle seriöst kunna leva I flanellskojtor asssåå!
Nu blire filmkväll, tjarÅ

RSS 2.0