Onsdag

Internet vill inte funka :/ Så lånade en internet kabel en snabbis här, därför äre väldigt dålig bloggning! Och jag som har tusen miljoner saker att göra, behöver fixa en massa med företaget -.-

Har i alla fall mest målat o sådär på jobbet, det är faktiskt väldigt kul, men jääävligt varmt!

Blev ingen Eclipse idag, som har premiär nu :( Vi skulle boka biljetterna i Sthlm o var ute en vecka i förväg, o det fanns bara bajs biljetter + att man var tvungen att betala direkt, så ingen hade direkt råd att lägga ut till alla oss som ska gå :( Men på lördag blire nya tag, då jävlar ska vi kolla sönder :D O ja o kusinvitamin ska ha Twilight+New Moon maraton på fredag i alla fall, för att ladda upp hihi!

Nej gud vad jag skriver tråkigt... Funderar starkt på att gå o lägga mig och sova nu, vore skönt!

Och London, fyfan va taggad ja är, måste bli av, på något sett!

Jaja, återkommer om ja har något vettigt att säga, herra!


Första arbetsdagen

TJOLLAHOPP ALLIHOPA!

Sitter på fasters dator nu, eftersom internet är lite creapy och inte vill funka... Anyway, är i Sigtuna nu, jag och Pontus bor för tillfället i ett utav elevhemmet, jättemysigt. Första arbetsdagen idag då, började med att rensa ogräs. Sedan fick jag tvätta gympasalens ena vägg som ska målas. Jag arbetade på i mitt vanliga tempo, trots värmen och blev klar på lite över en timme. Sedan när jag frågar vad jag ska göra resten utav dagen får de en chock och sa att det var meningen att jag skulle hålla på med det där hela dagen. OPPPS!

Sedan oljade jag staketet runt återvinningshörnan, där var jag också för snabb, hann olja 2,5 vägg när Johanna oljade en halv. Dax att tagga ner lite kanske, här är det tydligen ingen bråska hahaha ;)

Lite slappis efter jobbet, sen äta mat och åka ner o baaada. Mitt första dopp, var äckligt kallt, men härligt sen. Men Pontus ville inte vara i längre, så blev att gå upp och sola. Men det var såpass sent nu att det inte värmde tillräckligt. Men har bränt mig lite på axlarna och övre ryggen, så gör inte så mycket, funderar på att ha T-shirt imorn, för det ska bli äännnnnu varmare då ;)

Nej nu ska jag sluta tjata, börjar blogga ordentligt igen när internet funkar, TJARRÅ!


Jaharå!

Blev lite ändring i planerinen, tack gode gud! Blev inte sigtuna igår utan i eftermiddag istället, göttttt! Så fick alltså sova hemma en natt till, jippey!

I torsdags så packade jag, sprang runt som en yr höna, var hos sjukgymnasten, var och provade arbetsbyxor, och tänkte åka till Kronhallen och köpa hårspray. Jag kan säga att jag valde sämsta dagen, fanns typ ingen cykelparkering o stod i kö i över en halvtimme. Minst! För en hårspray, solpuder och en bon aqua. Hade lust att börja klunka drickan i kön, det var pötthett....

Anyway en stund innan jag åkte hem kom Fijus en sväng. Massa massa prat, men nu blir det loooong time tills vi ses igen, hon skulle till Uppsala tror ja så hon skulle också åka. Vi tog skilda vägar, jag till Karlstad och hon till Örebro. När jag satt mig på bussen kom jag på att jag tog en buss en timme för tidigt, typiskt! Hade ju inte behövt stressa så. Men det visade sig vara perfekt, eftersom det hänt någon olycka, så bussen fick åka på någon miniväg på landsbygden i Väse. Det tog 2 timmar och 15 minuter att komma till Karlstad. Alltså en timme extra....

Midsommar firades i alla fall på Hammarö med bästa Elin! <3 För att göra en lång historia kort så såg dagarna där ut såhär: Cykling till stallet typ 1000 gånger, Elin hade ju hand om alla hestarna. Har även lett lite hästar, haltande. Äta massa massa massa mat o gott gott. Mest ost kan man ju säga... ;) Massa folk, lekar, film, mer käk, lockade håret som bajsade ner sig efter en halvtimme, invigde min nya klänning, tvättat smutsiga utestolar, kollat på en tokig tant som var överamitiös med midsommarfirandet... Jaa typ något sånt. Och jag förstår att ni nog inte fattar ett dugg vad jag babblade om nu, men vad gör det!!

Så nu ska jag packa ihop det sista (har packat om 3 gånger nu) och det blir en jävla packning asså, nästan så man skäms. Men inte lätt att vara tjej, måste ju ha både vanliga o jobbkläder, hår och anisktsprodukter, locktänger och allt möjligt. Typ 10000 olika par skor (y) Inte lätt att vara tjej, jag lovar! Men ska man vara borta i en månad så behövs massa things, jag lovar!

Så hoppas att internet funkar prima ballerina där uppe, för då ska jag börja blogga igen. SE YAH!


Jises

Va trött jag är! Somnar snart sittande, men måste skriva här lite grann först ;) För blir dåligt med bloggning på ett bra tag nu...

Imorn ska jag packapackapacka inför lördag o sen åka till Kstad. Elin kommer o hämtar mig där så sticker vi hem till henne på hammarö :D Blir där tills lördag förmiddag, sedan blire hem o fixa sista, o sen sticker ja o bror till våra kusiner i Sigtuna o jobbar i 3 veckor! Ska göra mitt bästa för att blogga under den tiden ;) Sen blire Gotland i 1 vecka, härligt! O sen efter det äre Pip (Putte i Parken) så då blire nog inge bloggning.... Ser inte ut som en ljus framtid för min blogg, men ska göra mitt bästa ;)

Idag har jag fått massage, sooolat, varit hos Malin o Milla o kollat på hästhoppning! Men nu ska ja sova, HERRA!


MEMORIES

Hahaha hittade lite gaaaaamla bilder ;)


I sexan när jag, Anna och Lollo hade dansuppvisning för hela skolan!

Turkiet -04

 


Turkiet -04


Turkiet- 04


Turkiet -04


Bettan, Tomas, Sofie, Pontus och jag, skogsrundan sensommaren 04

Ska fixa fler kort, vi var väldigt söta när vi var små hhihihih!!


Tältuppsättning!

Petra åkte precis, hon var här och vi skulle testa att sätta upp hennes tält inför smögen, haha gick väl sådär, men tillslut så!

Håller på att fila lite på hur jag ska göra med min packning, vad packar man för att vara borta i en månad? JESUS, har redan en låååång lista, frågan är den bara hur jag ska få plats med 10 par skor, hela garderoben, alla platt o locktänger o allt annat skit som ska med hahaha! Men ska nog lägga fram allt och sen rensa det som inte är helt nödvändigt.... Det lät bra (y) För om jag börjar packa redan ikväll så blir det nog bra, hoppas jag ;)

Ni måste bara checka in mammas nya skor, som ja lätt kommer sno när mitt ben är bättre så jag kan gå i högklackat!


MUMS!!

Nu ska jag göra lite nytta (fast garanterat kommer ja bara sitta vid tv:n till ja ska gå o sova), hade bäst!


Oj vad jag är dålig

på att blogga, JA!

Går var vi in till K-stad & veterinären med busponnyn. När vi kom hem så kom Petra upp te stallet, så jag cyklade med när hon red. Sen när ja kom hem så blev det att duscha o sådär, o iväg hem till Petra för myskväll :) HÄRLIGT!

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, solat, målat naglarna fina, cyklat iväg till Granngården och köpt mineralsten till kaninen och bara latat mig :D

Hörs senare, orkar inte blogga just nu, pöss!


FULDANS!

Jaaa herregud, det kan man verkligen säga. Checka in the Beccus-girls mega-super-ful-dans!! HAHAHAHAHA

http://fuldans.se/?v=pvvdighycc

Jag dör en stund, hahahahaha!


TRÅKIGT LIV!

Ja det har jag! Liksom hatar att vakna upp på morgonen och veta att man inte har ett skit att göra! Men vad händer i denna skitstad egentligen? Inget idag i alla fall...

Märkte precis att min mobil inte kan skriva korvar ?!? Den kan skriva ord som inte finns, men aldrig normala ord. Korv liksom, det är väl hur normalt som helst? Eller? I alla fall i min och findus värld :D

Har hämtat ut min klänning nu, och den satt som en smäck! Blev lite förvånad över att färgerna var så mycket mattare än på bilden, men den var i alla fall jättefin :D

Så nu tänkte jag slå på stort och börja skriva min historia-tenta som jag skulle ha lämnat in för länge sedan. Men har man inget annat för sig så har man inte ;) Ikväll blire i alla fall stallet med Petrus, kul! & imorn hästissjukishuset med MylittlePony!

Jaja, bloggar senare igen, om något betydligt roligare, hade bäst!


Örebrouu

Följde med pappa och Cissi till Örebro, det var meningen att vi skulle leta bil, men det var sommarstängt nästan överallt, wierd ?!? Kollade i alla fall på en massa bilar, och sen stack vi till stan istället.
Blev åtta nagellack och ett par solbrillor rikare, är nöjd! Det var välbehövligt :D
God mat och ännu godare chokladtårta/kaka, mums!

 







Läckra färger, perfekt nu i sommar!


Nytt grundämne!

Hahahah fyfan va klockren!

Grundämne 166
Ett nytt grundämne att lägga till i Mendeljevs grundämnestabell

Namn

Kvinna

 

Beteckning

K

Upptäckare

Adam

Atomvikt

Acceptabel upp till 60kg men vissa isotoper är kända för att väga mellan 40 och 250kg

Förekomst

Förekommer ymnigt i hela världen

Fysiska egenskaper

Börjar koka för ingenting och fryser utan orsak

Termisk känslighet

Skör, särskilt i de inre organen

Möjlig utvidgning

Tilltar med stigande ålder.
Upphör vid tryck mot känsliga punkter

Molekylstruktur

Perfekt vid 90/60/90.
I USA förekommer den växande formen 60/90/120.
Den platta formen 50/50/50 förekommer i de nordiska länderna

Kemiska egenskaper

Förenar sig gärna med guld, silver, platina och andra ädla metaller.
Suger upp stora mängder dyrbara substanser.
Kan explodera plötsligt och utan förvarning.
Ej vätskelöslig men uppvisar en stegrad aktivitet vid indränkning i alkohol.
Reaktionsmönstret varierar efter tidpunkt på dygnet.
Stor fallenhet för växlingar i humör och svartsjuka

Vanliga användningsområden

Mycket dekorativ, framförallt i sportbilar.
Stark rengöringsförmåga.
Effektiv hjälp till vila och avslappning

Test

Växlar till grön färg vid placering intill exemplar av bättre kvalitet

Varning

Mycket farlig att handskas med av icke experter.
Olagligt att inneha mer än ett exemplar, dock möjligt att förfoga över flera på olika platser under förutsättning att exemplaren inte kommer i kontakt med varandra. Kontakt medför hög explosionsrisk

Förfalskningar

Några forskare i Sydamerika har upptäckt ett sätt att framställa dem på konstgjord väg. De presenteras vanligen under märkena TRAVELO eller DRAG QUEEN.

Använd endast originalprodukten!


R-E-G-N

Mmmm-mmm härligt härligt att det regnar, igen! Undra hur många gånger det regnat idag?

Värsta cepe vädret,ibland bajsregn ibland fulväder ibland sol ?!?!?!

 

Jaja, var duktig och damsög heeela huset och städade övervåningen rätt så noga. Men inte för att jag är världens bästa dotter utan för att tjäna lite cash. För jag är fattig!

 

Har funderat lite... Om min bror kunde flytta ner till källarn, för där har vi ett rum som mest används att lägga stuffs i. Då kan jag alltså göra om hans rum till en garderob. SMART!

Eller så måste jag göra mig av med kläder. Och det vill inte säga lite kläder... Hos mamma har jag en fet garderob, en fet byro och en mindre byro, fullproppade med kläder. Hos pappa en garderob som är lite mindre och en fet byro fullproppade. Och så har jag lite kläder i garderoben i hallen också.

 

Det är fan inte okej. Men grejjen är den att jag aldrig vet vad jag ska ha på mig. Egentligen har jag massa fint, men orkar liksom inte gräva fram, så blir ungefär samma hela tiden. Och hur kul är det egentligen? Så måste alltså ha en mega-garderob som jag kan stå i mitten och se alla kläder, så jag vet vad jag äger. SMARTSMART!

Så när jag ska bli stor och flytta hemmifrån kommer jag aldrig aldrig få plats i en etta pga. av alla kläder. Och värre blir det när jag tjänar pengar och kan köpa ännu mer. Hahaha jag lider nog av kläd-beroende skulle jag tro. Men vafan, kul att ha samma kläder jämt. Och ett tag kanske man inte vill ha just de kläderna, men de kanske blir jättesnygga igen efter ett halvår. Så tänker jag, därför rensar jag inte så ofta (a) Och när jag väl gör det, inte så mycket. Men så äre. Vilket ilandsproblem asså. Hahaha!

Så om ni har klädbrist så äre bara o komma o rota, något måste man iaf hitta! Det blir bättre när jag kan ta med hälften från mamma o hälften från pappa till Lillerud igen, och ja o Xuan kommer vara kängs som kommer få 5 garderober. WIIIIIHO!

Nej vafan, nu ska ja sluta tjata, om ni har tur kanske jag kan hitta på något roligt att skriva om senare. HERRRRAA!!


Trött-dag!

Gick upp tiiidigt idag, o Petra kom o hämtade mig vid 8 så drog vi till stallet. Var där ett tag, sen hem o gå och lägga sig väääldigt länge för hade fett ont i magen :(

Fast nu äre bättre, sitter o käkar chips o kollar project runway, blir hemmamys ikväll :D

Hörs senare, herrraaaa!


Duktiga jag!

Idag har jag varit lite duktig. Plockade massa svartvinbärsblad så att mamma kunde göra saft, som förövrigt är världens världens godaste!

Och så har jag fixat massa på mitt rum och damsugit övervåningen!


Gosan var med och hjälpte mig o plocka blad. Eller mjae, hon var väl mest i vägen, men söt är hon i alla fall ^^

Nu sticker ja och pappa snart till gymmet & sen blire o fira Malin :D


Schabalabalidoooo!

Var hos sjukgymnastis idag, hon förklarade att mitt benbrott inte var fullt så allvarligt som läkarn fick det att låta. Visst är det av, men det håller på att bildas nytt ben därimellan. Och ju mer jag går på det, destu starkare blir det!

Den här supersnygga tröj-jackan och denna jättesöta kjol ska jag unna mig när jag fått min lön!!

Från Only, 299 kr. Frågan är vilken färg. Jag tror på någon utav de yttersta i alla fall...

 


Från Vero Moda, 199 kr. Jag har äntligen hittat min drömkjol!! :D


Partey like a rockstar!

Eller kanske inte. Men det lät som en tuff överskrift. För mitt nya jag är att jag ska bli en tuff fjortis. Helt klart. Fast näj, där ljög jag littä...

Kom precis hem från Strandfesten (wihooo), var där nere med Fija. Det är alltså högstadiets avslutningsfest (läs alkoholfri fest). Var meningen att vi skulle vara poliser och vaka över min lillebror, men han kom inte ens dit utan var iväg i någon jävla skog och festade... ?!?

Jaja, sjukligt mycket fjortisar, viste inte att det fanns så många i kga, men träffade även massa roligt folk som man inte sett på länge. Nu ska jag kolla på ett gammalt sex and the city avsnitt som går på tv nu, hade bäst!


Nu har jag bestämt mig!

Det blir denhär godingen!!! Den är så fiiiin :D

 


Cykelcykelcykel

La mig en sväng i gräset o solade, men det blåste äckligt kallt så låg inte så länge, kanske en halvtimme bara :) Sen drog jag ut på en låååång cykeltur, cyklade runt lite vid Strå o sen hoppade jag in hos Malin o käkade jordgubbar och glass, mums! Petra kom över efter en stund och strax därefter vaknade Milla som tagit sig en middagstupplur. Söta unge <3

Tog en sväng förbi trätoffelfabriken, men hittade inga skor, tur var väl det. Åkte runt en sväng i Ekeby och sen hem. Så nu har jag käkad nudlar, mums! Så nu ska jag diska, städa kaninburen och mitt rum, det blir super! Och ikväll blir det stallet med Petra :D


Nej men gomorron!

Sitter här och kollar nickelodeon, det äger! Fast måste säga att madagaskarpingvin-serien äger mest. Men det har slutat nu :(

Blev väckt alldeles för tidigt av en alldeles för gosig kissemiss. Hon tyckte att det fick vara nog med sovande, det var gosande som stod på schemat! Men hon är i alla fall söt <3

Nu ska jag göra min dagliga träning *uääh* och sen ska jag vara duktig och dra ut på en cykeltur, tränatränaträna saja!

Skriver sen, heeeejdå!


SHOES SHOES SHOES

Mina fötter är jättemysko. De bara krymper mer och mer, när jag gick o nian så hade jag 38 i skostorlek. Nu har jag 36. Vad har gått snett liksom..

I alla fall så kan jag inte ha några av mina skor, alltså har jag inga basballerina skor o sådär, så åkte ner med min snälla papi och köpte ett par skor. Var jättedåligt, men hittade tillslut ett par, jättesöta, som man kan både ha till vardag och fest :D Eftersom jag inte kan gå i klackar på väääldigt länge nu så är dem perfekt :D

 



Och vet ni vad? De är faktiskt ännu snyggare i verkligheten, blev lite konstig exponering på korten :D Men jag är fett nöjd! För de var sjukligt sköna!!!

Funderar på att typ dra ut och gå för har så mycket överskottsenergi, men huvudet är trött. Kanske ska spara mig tills imorn och ta mig en ordentlig cykeltur istället? Det låter bra, kanske ska gå och läsa till jag somnar. Snabba cash äre som gäller nu!!

HADE BÄST!!


Gratulationer

Grattis världens bästa Malin på 23 års dagen!



Och grattis till min fru Linda Findus Hallbäck som tog sitt körkort! Du är awesome!!!




KLÄNNING!

Hmmm, kan verkligen inte bestämma mig vilken jag vill ha (a)

 

 




Benet ej okej!

Fyfan, gick till sjukhuset med stor förväntan på att det skulle vara bra och gick därifrån med besvikelse.
Vadbenet hade läkt ihop fint, men skenbenet hade inte läkt ihop, var en stor spricka genom hela benet kvar... Så operation i augusti för att ta bort 3 skruvar, då sa han att det skulle läka ihop. För hinner inte operera nu innan jag sticker iväg och jobbar.

Är så besviken, men med min vanliga tur så är det här inte så oväntat... Får ha full belastning och han sa att jag fick leva normalt, men fick absolut absolut inte skada det här benet igen, för då kommer det verkligen inte att bli bra... Så visst, men man vågar ju inte direkt leva fullt ut med ett ben som är av som man ska gå med i minst 7 veckor till.. :C Uch, vad ledsen jag blir...

Jaja, får väl föröska tänka positivt, men inte så lätt när det bara går utför. Jag kommer i alla fall bli sövd, han sa att om man var orädd så kunde de bara bedöva benet och plocka ut dem, men eftersom jag tycker allt sånt där är så läskigt så behöver jag i alla fall inte vara vaken, tack gode gud!

Så, som sagt, fan för den som skulle råka skada mig nu, den dödar jag tror ja hahah :) Nej men ingen ridning för mig i alla fall :( Nu ska ja se om det finns något gott att äta här hemma, är värd att få tröstäta lite. HERRA!


Sjukan imorgon...

UCHHHH, jag är verkligen mega-jätte-nervös.
Imorgon är det dax att åka till sjukhuset och röntga benet o sådär.
Det var typ 6 verckor eller ngt sedan jag var där....

TÄNK om de säger att det inte är okej. Då vet jag inte vad jag gör :c Vill bara att allt ska flyta på, att jag ska ha kvar spiken och skruvarna, kunna leva ett vanligt liv, jobba upp musklerna o bara vara helt normal. För det förtjänar jag fan. För den här tiden har varit, helt klart, den absolut värsta i mitt liv.
Så nu vill jag bara att allt ska funka.

Men är så nervös, tänk om något är på tok. Nej det får det inte vara. NEJNEJNEJ!

Jag hoppas att röntgenbilderna ser perfekta ut, att doktorn säger att allt är bra, att allt läkt fint och det bara är att tuta och köra. Ja, det vore underbart!

Men de blir nog inte så glada över mina sår. Visst har d kliat helt sjukligt, men sedan blev jag alergisk mot tejpen som jag måste ha på, och då har det kliat helt galet mycket mer. Så har kliat och kliat så har massa sår runt om såren. Kan ta kort på det imorgon. Men det ser inte så fint ut. Men kom på lösningen nu. Nu ska naglarna bort. För då kan jag inte klia, alltså inga sår. Blir ledsen, för vill ha mina naglar, men det går inte att ha kvar dem. Iof är det nog bra att inte ha några när jag snart ska jobba som vaktmästare och rensa rabatter och dyl. Så det är väl det ända bästa, de växer ju ut. Men ändå sorgligt.

Men jaja, nu ska gå upp och mysa ner mig i sängen o se om det finns något värt att se på på tv. Och hålla tummarna för att det kommer att gå bra imorn.... :S


I Twilight anda

Vill bara tipsa alla Twilight fans om den nya boken Bree Tanners andra liv! Började läsa igår kväll och nu är den utläst. Vissligen var den tråkigt tunn, men väldigt bra. Det är en sidoroman från Ljudet av ditt hjärta.
Helt klart läsvärd!



OCH NU TAGGAR VI FÖR ECLIPSE BIOPREMIÄREN DÅVAVAVA?!?!?!

läääängtar.....




MÅNDAG!

Idag har jag köpt min nya cykel, och den är awesome! SKönt att kunna förflytta sig med någulunda fart:D hiihihih!!






PÄRLAN!

Sen efter vi varit iväg o hämtat my superbike, så cyklade ja o mammi bort till Malin. Milla höll på att äta äpple och banan när vi kom, och hade ingen lust att äta dem utan slängde dem på golvet istället. Söta unge! Den stora anledningen (såklart åkte vi dit för att hälsa på Malin o Milla också) var att kolla på deras nya lilla kisseunge, Elvis. Gudars så söt :D Här får ni en bild!


Snutten!!!


Chokladpudding!

MUMS, det är fan det godaste jag vet, typ i alla fall :D Skulle seriöst kunna äta ihjäl mig på det ;D

Funderade på en sak, hur onyttigt är det egentligen? Visst kanske det är massa snusk i pullvret, men det är ju faktiskt mest mjölk :D Det borde vara nyttigare än att käka massa godis?! Eller är jag ute och cyklar? Någon som vet i alla fall ;)

Sisters Point Godis
Kolla in denna supersöta klänning från Bubbleroom. Den är dress of the day på tisdag. Ååååh önskar att jag hade råd att köpa den (a) Och vet ni vad, den heter Godis! Visst är det passande, för den ser ju lite ut som godis :D Söt som socker typ ^^

 


Sunday, yeah sunday...

eller något hahaha! Dålig är jag iaf!!!

Idag har jag varit på gymmet med pappa, tränade benet massa o sen lite armar o rygg! Härligt, men fyfan va klen jag är, inte okej! Men dax att komma igång nu!

Sen bara segat, ucha, hatar att inte ha något att göra. Blir fan hjärndöd då! Måste göra något hela hela tiden. Men mitt ben begränsar mig, kan inte direkt ta en prommenad på två timmar, nej! Så nu jävlar ska jag komma igång!!

Kom nyss från stallet, korvarna var söta! Ni kan ju checka hästdagboken om ni är intresserade ;)

Nu ska ja äta, lovar att skriva något roligare sen, SHOLO!


Night

Tog mig en liten kvällsprommenad, dax att komma igång nu! Ganska så jobbigt för mitt trasiga ben, som inte längre är trasigt. Mitt helt friska ben ville springa, perfekt springväder jue :c Men snart, då jävlar :D

Nu ska jag gå & lägga mig o läsa ur Breaking dawn, så jäkla spännande!!! :D

God natt!!!


Hiss & Diss

Dagens diss går till:

  • Folk som har ett tublinne över ett brottarlinne. Snälla nån, hur fult är inte det? Det värsta är att de ofta är i helt crazy färger också :s
  • Tighta shorts som går precis över knäna. Ser wierd ut....



Dagens hiss går till:

  • Blommigt, kjolar, kläningar, linnen, tröjor! Kan inte få nog utav blommigt!!!
  • Pastellnagellack! Kan lyfta fram en hel look, awesome!!

 




Studenten!

Jag lovar, när jag fått liiite mer motivation (kanske imorgon) så ska jag bli så mke bättre på att blogga. Okej!

Gårdagen spenderades på Bergslagsskolan (tror ja :$), stan o kolla på alla fulla studenter i vagnarna o hemma hos familjen Bylock. Jo för att Isak tog studenten kanske!
Efter att vi ätit god mat o Isak tagit en lång powernap blev det presentöppning. Sen bar det av hem o göra om slickad-katt frisyren som på något viss uppkommit under dagen o dra hem till Erik.
Blev väl inte riktigt så vi hoppats på, men roligt att träffa my friends ändå ;)

Igår satt jag och Fia o pratade om våran student, om ett år. Kan ni fatta? ETT ÅR! På ett sätt längtar jag ihjäl mig, men på samma sätt vill jag bara stoppa tiden. Vill inte skiljas från mina bästaste bästaste vänner, vill inte sluta skolan för att bli vuxen på riktigt, vill inte bestämma vad jag ska bli/göra, vill inte!
Känns jobbigt nu bara att gå på sommarlov och inte få träffa alla på länge, eller i alla fall inte träffa alla så mycket :( Och hur ska det bli när alla är utspridda runt om i landet, eller rent ut sagt över hela världen? Nej uch, vill inte tänka på det. Men ska verkligen verkligen ta tillvara på det sista året, njuta av att vi får vara tillsammans. Helt klart :D

Nu längtar jag som bara den till 30 juni. Eclipse biopremiär i El Stockholmo med mina bästa <3 Det kommer bli awesome!!

Nej nu ska jag nog göra något med mitt liv, kanske hörs senare, PÖSS!


Sjukgymnastik!

SOMMMAAAARLOV YEAH! Fotade på bal en igår, fint! Bilder kommer!!!

Var hos sjukgymnastis idag som fick en chock att jag inte hade kryckor?! Man får tydligen inte gå utan att man blivit röntgad?! Så hon skulle ringa till doktorn idag o prata o sen om ja måste börja gå med kryckorna igen. FUCK NO! Jag har ju inte ont? cp...?

Nu ska jag städa mitt suuuperfina rum (?) som är belamrat med grejjer överallt. Har mke skit på skolan som måste hem nu under sommarlovet haha :D Så det lär väl ta ett tag, annars vet jag inte vad som händer och fötter. Borde kanske plugga det sista som jag har kvar så det blir gjort, så jag kan ta sommarlov på riktigt :D
Jaja, det blir säkert bra, vi hörs sen, för nu ska ja rocka sönder med skön musik o städning! :D

PÖSSSSasasas!


hello sunshine

Vi hade ingen djursjukvård, eller ja en liten stund, men då gick vi igenom provet o ja fick inte vara med. För jag har inte gjort det!

Fysikprovet gick dret.
Jag har inte så mke att göra, mamma & Malin kommer om en stund o ska städa mitt rum o sådär. Jag tänkte hjälpa till, men känns som om jag kommer vara i vägen! Så vet inte vad ja ska göra, alla springer runt som yra hönor o städar, pluggar o sådär. Facebook är tråkigt!

Haha nej fyfan va tråkigt inlägg, skriver ikväll eller ngt :D

PÖSSS

tiiiisdag

IDag har jag varit i skolan
På historian gick vi dit-åt kladdkaka-gick
Vi har äntligen fått igång skrivaren efter 100 timmar & sålt maaaaasssa bilder
Pluggat lite
Fixat mig lite
Va på tjärnfesten i nåra timmar
Ku-ul

Funderar på att duscha nu, sova o gå upp tidigt o skriva beteendestudie. Hmmmm ;)


Sorry

Jag är ledsen att jag är så sjukligt dålig på att blogga, men jag har verkligen inte tid, o då menar jag det till hundra procent! Har haft bildvisning nu så våra kunder har fått välja bilder. Alla har inte valt än heller, så det kommer ta ett tag. Föresten så fick vi våran fotoskrivare idag, kickass!
Så den kommer gå för fullt ikväll när vi ska skriva ut sjukt mycket bilder :)
Var föresten inne i stan i förmiddags, ja o Marrie, o fixade konto (som ja inte får vara med på eftersom jag är liten bebis) o köpte fotopapper. DYRT!

Nu ska jag fortsätta plugga kemi, ska göra det dumma jävla provet imorn istället. Men eftersom jag varit så ambitiös o gjort häftet på typ 80 + frågor o om ja skriver mvg på provet imorn får ja mvg i kemi. Nej ingen press här inte! O om jag gör muntliga fysiken bra imorn får jag vg. Så två prov imorn, näst sista dagen, roooligt. Eller inte. Men snart äre slut :D

Fick reda på att jag hade ett solklart mvg i microbiologi/genetic, o det gjorde verkligen inget att jag missat endel o inte varit med på labben o alltså då inte skrivit ngn labbrapport. Skönt att något flyter på utan att jag behöver anstränga mig.

Ska föresten skriva resultatet på våran beteendestudie också, phuuu. Kommer bli en lååååång natt!!!

Jaja, ett långt o jobbigt o extremt dåligt skrivet inlägg, men lev med det. Lovar att börja blogga ordentligt i slutet av veckan när jag har sommarlooooov <3. Nu plugg, HERRA

Rebecca Motazami

Såhär snygg skulle jag vara om jag var Maria! Älskar att jag ser typ, eeg grön ut eller någt !



Men hon har i alla fall fint hår, skulle inte vara fel att ha NEJ!

Nu ska ja ut i solen (när det är typ kallt, men jag har varit superduktig o pluggat istället, stjärna till mig) HERRA!

Söndag

Underbara söndag! Eller kanske inte! Har pluggat en massa kemi, ska göra det sista nu, fixa det sista på biologin o sen fysiken. JIPPEEEY!

Har i alla fall uppdaterat hästdagboken nu efter väääldigt många veckor! Och visst verkar folk vara intresserade, har haft minst 1 besökare varje dag fast jag skrivit att jag inte kommer skriva. Eller en person är iaf intresserad, undra vem? :P Jaja här får ni en länk http://hastdagbok.blogg.se!

Nu ska ja käka o plugga, hoppas på att få sola lite idag också :P


The City in Charleswood

Kom precis från stan, var nere en sväng med Mimmi, mys på det :D
Åkte buss o grejjer o det gick kalas ^^

Köpte tre par trosor och den nya twilightboken, Bree Tanners andra liv!

För er som ville veta liksom ;)

 

Käkade supergod mjukglass också, mums! Nu ska jag plugga en massa o senare blire stallet, weho! :D

 


Fraaydaay

Dumma pucko Christoffer då! Slutade jättetidigt o var tvungen att sitta o vänta i 2 timmar på att omprovet skulle börja, o när ja väl kommer dit så har han inte skickat med ngt!!!!!!! GAAH! O så var han inte på skolan heller, värt att plugga i flera dagar då :c

Anyway, packade o fixade lite med projektet, sen kom papi o hämtade mig. Jag kollade på ett Gossip Girl avsnitt o sen drog iväg till mammi för att kolla till djuren eftersom hon är i El stockholmo! Gosade med gullekissarna o gjorde massa kemi, duktig jag är. Sen hem o äta o göra ännu mer kemi! Nu har jag iaf fixat i ordning alla bilder som vi förhoppningsvis ska sälja på måndag hihih :D

Jaja, nu ska jag sluta tjata, hörs imorn! PÖSSS!


Oh my gooooschasasa

Well, denna dag har jag tyvärr inte pluggat så mke som jag borde ha gjort. Dumt! Men har varit extremt omotiverad. Men nu ska jag ta o pränta in den där dumma kemin i huvudet, o bara för det så missade jag Vampire Diarys :c Tur att det finns på Tv6play.se ;)

Matteprov också, på ett sätt vill jag ha ig för då kan jag läsa upp till ett åtminstonne vg senare, problemet är att jag inte vet när jag ska göra det. Vore gött att hoppa av matte d, o läsa matte c igen. Faktiskt. För tror inte jag kommer att klara matte d. Jaja, får hoppas på det bästa egentligen, att bli godkänd!

Nu ska jag tvätta lite o sen pluggggaaaaaa!

HERRA!


Japp!

Idag var skolan superslapp. Var bla på studiebesök på Milko, i år igen. Var väl inte så rockigt förutom rock-killen med skillsen som görde trumsolo i luften o skämdes ihjäl när han insåg att vi stått o tittat på honom! HAHAHA!

Efter skolan gick ja o la mig en stund för hade så jävla äcklig huvudvärk. Sen var jag duktig o städade mitt rum, damsög o torkade o städade toaletten jättenoga. Superhärligt att jag kan städa själv igen :D

Sen gick jag bort till gymmet och testade att träna lite. Framsida lår maskinen, som bara låg på 5 kg gick inte att rubba, så får vänta lite med det, men att cykla på spinningcykel gick jättebra! Hade till och med lite motstånd, awesome!

Körde lite armar och mage när jag ändå var där, dax att börja komma i form o få bort allt fett som satt sig på kroppen nu när jag inte rört mig speciellt mke... hahah ;)

 

Nu ska jag ta o sova, för det behöver jag :)

 


Jag är duktig

För jag har skrivit två fysiklabrapporter idag, o det är inte dåligt!

Men nu börjar Cougar Town igen, hörs imorn! :D

hej!

Detta inlägg blir lite mer dystert. Har ig i matte c! Så ett sista omprov på fredag för att förhoppningsvis få ett betyg i kursen. Kul. Precis vad jag behövde, orkar inte mera nu :c

Nu ska jag skriva två underbara fysiklabbrapporter, motivationen är såååå hög. Men får muta mig själv med att jag inte får kolla på girls tv night ikväll om de inte blir klara idag. Punkt slut!

Hejdå, hoppas era betyg är betydligt bättre!

xD

Okej okej andra inlägget ïnom 5 minuter, men de räknas inte eftersom de är så korta!!


Tystnaden som uppstår när kemiläraren ska spela klassisk rock och drar igång en Timbuktu låt

 Sug på den ni! HAHAHAHAHA

:D



Billionaire - Travie McCoy Feat. Bruno Mars


WÄÄÄÄÄÄH!


RSS 2.0