JAG!

Så här tänkte ja se ut idag! Det gula runt omkring är min supersnygga poncho ;)


Kräkregn och nyblonderat hår!

Mmmm vad jag älskar regn, på riktigt!
Näe, nu ljög ja!

Anyway, såklart Putte kommer och hälsar på här i lilla Karlskoga så tycks gud få magsjuka o det rinner överallt från honom. Dålig stil! Funderar starkt på tofs mitt på huvudet o no make up!

Har i alla fall blonderat håret idag, lagom tills regnet, jag gillar min planering. Det blev i alla fall jättebra, över förväntan! Johanna är världens bästa frisör :D

Nu ska jag och Findus gå och dö lite grann tänkte ja. Det åskar också! Tur att man har en laptop som har batteri i alla fall ett tag :D Men ska också försöka bli lite taggade o köra värre än igår, det vill jag lova!

PUSSSS&KRAM

First day at Puttä!

Kan inte säga mer än att det var awesome! Bra musik, bra väder, och bra människor!! Mer behövs inte sägas!!

Men måste dock tillägga att Oskar Linnros var över förväntat, fyfan va han rockade! Mmmm we like!!

/Beccs!

Vad gör vi, nu kör vi!

Findus är här nu och Im happy!! Madde var här också ganska länge faktiskt, försökte fängsla fast henne, men gick inte så värst bra (a)

Nu blir det fiiiix sen kör vi igång, på riktigt!!

HERRA!!

Snartsnartsnart!

God morgon homies, sovit gott? Det har i alla fall jag, helt underbart att få sova i sin egna säng :D Speciellt när man i två veckor sovit på en hård soffa o en vecka i en stenhård säng!

Har packat upp alla mina kläder i alla fall, det var duktigt ^^ Men har en massa småsaker kvar, hmm tar det imorn... (a)

Ska snart ner till stan och träffa min Fjärt-Fija, fyfan va länge sen det var nu :o Några dar inna midsommar ?
Sen blir det stallet, ska åka till ridskolan med ponnyn och träna inför utställning (y)

Och imorgon imorgon imorgon, då kommer min älskade fru Findus till mig :D Ååååh blir så glad ^^ Och Maloxe ska skjutsa henne, så får ja äntligen träffa henne också, gud, ni ska bara veta hur mycket jag har saknat er <3 Och sen på kvällen, då äre OSKAR LINNROS <3 Kan ju inte bli bättre!!!! :D TAGGATAGGATAGGA!


HEEMMMA!!!

Underbart att vara hemma igen! Internet slutade fungera i lördags, därför har ja inte bloggat!!

Men blev liiiite mer shopping o sådär, o färjan hem var 1 timme försenad pga dåligt väder! Mådde inte direkt världsbäst kan man säga... Kom hem typ halv 3-3 inatt, uuuh!!

Idag tog ja det lugnt på förmiddagen, belv väckt av att min morbror ringde vid 11, sen kunde ja inte somna om. Har också varit i stallet o borstat lite på de små grisarna! Var även uppe hos Cajpan en sväng...

Orkar seriöst inte blogga mer idag, men skriver mer imorn, herra!!

Becccs

Himlen typ kräks?!

Det bara vräker ner. Helt galet!
Jag hatar regn!
Fick i alla fall använda mina gummistövlar för första gången idag!
Då var jag snygg!

Nej nu ska ja sluta flumma... Har varit o handlat lite godis o pappa köpte lite tröjor o grejjer, så nu ska vi käka, sen ska vi väl försöka hitta på något att göra, det är ju liksom näst sista dagen. Men vi är som alla andra turister, vill göra saker under tak. Så det är rätt mke folk just överallt...

Ska sluta tjata, har ju liksom inget vettigt att skriva, TJARÅ!


Regn regn och ännu mer regn

Nu har regnet hunnit ifatt även mig. Har faktiskt lyckats hålla mig till de soliga delen av Sverige i över en månad nu om man räknar bort en skur första jobbveckan (det klarnade upp o blev steek sen igen)
Det är typ kräkregn, så man blir ju inte direkt torr.....

Vi har i alla fall shoppat lite idagoch fick med mig 3 rid-piké tröjor, en träningströja, ett par joggingskor och en hökorg till kaninen. Det känns bra!!

Ont i huvudet har jag i alla fall, jävla skit. Tror att det mest blir soft-dag idag, väldigt skönt det med, men vore ju ännu härligare att ligga på stranden, nu när man ändå är på Gotland. Känner mig aldeles för blek för att vara okej...

Jaja, skriver mer senare!!


Torsdaag

Yes, idag gick det kanske inte så väldans bra, vi hade tänkt att vi skulle åka till Fårö idag, men det visade sig att det var väääldigt många andra som också ville det, så bilkön låg på ungefär en timme. Vi orkade inte vänta så vi snirklade runt där uppe och höll på att ge upp när vi inte hittade något bra badställe.
Men mitt i allt hittade vi Blå Lagunen, som inte är utsatt på turistkartan, som vi snackat om att vi ville hitta. Gud vilket mysigt ställe, och självklart var det inte många turister där utan bara en massa Gotlandsbor!

På vägen hem käkade vi på en 50 tals restaurang, åt Ceasarsallad, mums! Sen hem o stressa för att göra sig klar inför riddarspelet, som gubben som äger huset sa att det var. Men det visade sig att det var nästa torsdag ?!? Vimsig gubbe det där, allt han säger är myyysko...

Anyway, vi cyklade runt muren och sen drog vi hem, stack iväg och handlade o sen bara ätit korv och pratat mm ;) Så nu väntar jag på att duschen ska bli ledig, sen blir det sängen, är sjukligt jävla trött!!!


JAG SÅG KISSIE

Japp, idag såg jag Kissie, hon åkte förbi på en moped. Utan hjälm så man såg gott o väl att det var hon. Tänkte att alla kunde skriva upp det i sina Icares, eftersom det var en sån supernyhet, eller inte...

Idag åt vi ute, grillbufé, var väldigt gott :D Sen gick vi runt massa i innerstaden o avslutade med glass nere vid hamnen, hittade Ben&Jerrys som kulglass, mums!!






hahaha det ser ut som att jag har en byxdress på mig, men det blåser faktiskt i klänningen ^^
















Kneippbyn

Bilder från dagens besök på Kneippbyn

 






















Bilder från igår

 






















Badabadabada!

Har varit på stranden o badat i havet al day long! Kan lova att jag var i största delen av dagen, minst två timmar. Så nu har jag slått mitt badrekord för i år med hästlängder! Bara sådär lite saltvatten, varmt vatten, stora vågor, massa snygga killar, kan det bli bättre? NEHEEJ!

Nu snart ska vi käka, pappi håller på att grilla, sen blir det att cykla till innerstan, massa skojjsiga saker som händer där.

Även fast jag verkligen verkligen älskar Gotland så längtar jag hem, har varit borta föör länge nu. Längtar hem till pollisarna, kissekatterna o min lilla kaninis, hem till mamma, hem till, hör och häpna, Karlskoga! Men mest av allt längtar jag tills nästa onsdag, då ja, Fija, Findus (och förhoppningsvis några mer av mina bejbs) o allt annat underbart folk jag känner rock our socks of! Helt klart. Längtar längtar längtar!!!

 

Oskar Linnros - Onsdag - Lilla IP - 20.00
säger jag bara, mina kära vänner

 

Nu ska ja ta o vara en duktig dotter o hjälpa till lite, hade bäst!!

 


Lojsta hed, awesome!!!

Efter att vi kom hem var jag sjukt trött så gick o la mig och sov, gött!! Men sen bestämde vi oss för att vi skulle åka till Lojsta hed, för att kanskekanske se någon häst, men det är nästan omöjligt. Vi virrade runt ett tag, så när vi kom fram så var det mörkt, men vi testade att ta en liten kik i alla fall. Jag lyckades i alla fall skymta något i skogen så vi stannade. Mycket riktigt så var det ett gäng hästar där, jag såg två vuxna och tre föl, men det var jättemörkt så omöjligt att se, det knakade i alla fall massa.

Sen var det en liten fölis som stod och kollade på oss jättelänge, sjukt nyfiken, och efter en lång stund smög den sig närmare. Tillslut så kom den fram och nosade lite på min hand och gick därifrån. Men sen kom hon tillbaka igen och efter mycket tvekande fick jag klappa henne lite på huvudet och ge henne en puss. Världens gulligaste fölis! MINIMINI!! Asså det var helt amazing, inte alla dagar man får chansen att gosa med ett halvförvildat föl, eller över huvud taget får syn på dem. HAPPYFACE!! :D


Enda bilden från skogen, för kameran kunde inte uppfatta något att ta kort på förutom den ljusa fölisen :)


Nyfiken i en strut!










pappa lyckades inte få med pussen på bild utan precis innan o efter ;)



AMAZING!!!

/Beccca

Lummelundagrottan

Som ni säkert märker så fanns det internet här = bloggning!!!

Vi tog det rätt lugnt i morse, men åkte sedan iväg till Lummelundagrottan. Det var jättetufft, verkligen!
Sen åkte vi in till innerstan och gick i massa affärer, men hör och häpna, jag hittad inget! OMG, det händer liksom inte ;) Men bra för plånkan!!!



































Jaa ni ser ju vem det är som vill vara med på alla kort i alla fall, gullunge!

HEJDÅ!

Hejdå Sigtuna, hej Gotland! Åker imorn bitti o är borta i en vecka, skulle inte direkt tro att vi har något internet....

Måste också berömma mig själv för att det där är den absolut fulaste header jag gjort i hela mitt liv, men det får ni leva med! Nu ska ja packa det sista, hade bäst i en vecka! OCH SMSA MIG!!!!

Puss<3

Love the way you lie

Äääälska låten!!!

Sitter o längtar ihjäl mig till Pip! Och nu kommer förmodligen Zana-Banana också!! Men min älskade Findus, som jag saknar till tusen kommer i alla fall, och håller tummarna för att Anna kommer, hon kan ju liksom inte missa årets partey!

Sov väldigt länge idag, o sen började ja o Pontus kolla på Sherlock Holmes, men sen kom Lisa så vi stack iväg o badade, fast det inte var det bästatse vädret. Inte mycket folk på stranden i alla fall, och sen kom Micke också, så vi kastade boll och jag gjorde årets längsta dopp. Sen ner till valvet och ta en fika, o sen kom papi! Vi köpte mat o så nu är de där nere o grillar. Jocke och Robin kom också precis, så blir lite släktträff, eller i alla fall lite grann!!

Så blir nog filmmys sen, o imorn blire Gotland! YIPPEEY!!


Friday baby

Bob-Airplanes spelas i högtalarna! Underbart!!

Pontus & jag gjorde lite extra fint i huset idag o sen drog vi ner till Lisa när hon jobbade! Vi blev bjudna på lite mellanmål o massa snack, hon är verkligen bäst, den där bruden <3 Vill bo närmare dig gumman!!!

Sen tog vi bussen till Märsta till Jocke, o så drog vi o köpte pizza (sallad för min del), sååå jävla gott, men sjukligt mycket mat asså!! O så hade vi filmmys, men ingen orkade äta chipsen för vi var fett mätta!! Såg i alla fall kick-ass, såååå bra hahahahahha!!


Om han inte skulle ha haft de där sjukligt fula harry-potter glasögonen så skulle han ha varit sjukligt snygg! Fina ögon (y) (haahhaah fast iiiiinte på den där bilden, har ser lite creapy ut)

Nej nu ska jag nog ta o lägga mig, imorgon blir det att tvätta och packa, stranden o sen kommer pappi o sover här en natt!!

PUSS!!

LAAAAST DAY

Yesyes, sista dagen på jobbet idag, härligt härligt! Sitter nu o har lite rast, men ska strax sticka iväg och måla det sista!! Igår sov ja massa, hade fett ont i huvudet o var så jävla sleten. Sen på kvällen lagade ja o Pontus mat o sen cyklade vi ner till Sigtuna och köpte chips & dip o mös framför tv:n, mums!!

Ikväll bär det av till Märsta till kusin-Jocke o filmkväll, det gillas!!! :D



Det är lätt att fly från problemen, men de finns alltid kvar när man väljer att komma tillbaka. Men det är upp till dig!

WÄÄÄÄJ

Igår fyllde Alice år, då blev det kalas! Bilder kommer sen, orkar inte just nu! Men hon fick massa fint, vi var ute o åt, åt en supergod ceasarsallad o så käkade vi gott snacks! Och det var helt jävla sjukligt varmt, 29 grader klockan sex på morgonen säger väl allt?

Idag var det typ kallt o mulet så ja drog på mig tjocktröja o grejjer. Sen när ja väl sätter mig i rabatten efter lunch spricker det upp och blir steeekit så måste gå hem och ta på mig bikini och grejjer! Så har soooolat idag, och börjar äntligen se lite linjer, det gillas. Speciellt flipfloplinjen hahahhaha!

Nu fixar ja lite musik till mobilen inför Gotlandsresan. Pappa har föresten köpt ny bil, igår, en BMW någotnågot... Härligt, men kommer faktiskt sakna forden lite ändå (a)

Nej har faktiskt inget vettigt att säga, så vi säger så, HERRA!


Bildeeeeeer!

 



Lady gaga???


SNYGGA BRILLS!



omgomgomg

 





Nya örhängen!! (de guldiga fick Alice köpa av mig ^^ )



Najs!


Nya skoooor!!



Ny jacka/tröja (?)









Jag när ja provar Lisas balklänning!

 



PUSSSSS!


Kista x2

Fyfan vilken kick-ass helg jag haft! Igår så kom farfar och Monica förbi en sväng, de hade varit på lyxkryssning och ville stanna tills kvällen för att slippa den värsta värmen.

Micke kom och hämtade mig och Pontus o så mötte vi upp Lisa och Niklas vid sjudargårdsbadet. Det var helt jävla sjukt varmt!!! Vi var i alla fall kvar där en stund, sen skynda hem och byta lite kläder och sådär, och sticka till Kista med Micke och Lisa. Mötte upp Erika där också. Så vi käkade och gick lite i affärer, hittade ett jättefint armband, flipflops och present till Alice!
Sen efter det var det Eclipse igen!!! Och jag kan lova att den var sååååååååååå mycket bättre utan runk-gubbar till granne. Fyfan, bästaste filmen av alla de tre, eller ja, ever faktiskt! Im in loooove!

Idag har det varit jobb, men har varit helt jävla sjukligt varmt, så har inte gjort överdrivet mycket, men vi har målat i alla fall, och typ badat flera gånger för att inte dö! Sen efter jobbet så tog jag bussen in till Märsta och där hämtad Lisa upp mig så stack vi till Kista, igen ;) Åt världens godaste glass i alla fall, melonsmak! MUMS!
Hittade en jättesnygg strandväska och solskyddsfaktor, är stolt över mig själv att jag inte handlade något mer :D

Hade hänt en olycka på vägen hem, inte så gött med bilkö med en bil utan ac och 33,5 grader ute :O Kan det ens vara så varmt? Helt sjukt!!

Nu är jag i alla fall hemma, borde nog äta något för har typ inte ätit något på hela dagen, men är inte hungrig eller sugen. För varmt, det är runt 30 grader nu med och klockan är nio :O

Ska också lägga in lite bilder strax, ska bara ladda in dem i datoooorn!


Oh sunny saturday

Idag har varit en kick-ass dag! Pontus o ja gick ner till Sigtuna och blev bjudna på lunch hos världens bästaste kusin Lisa <3 Mums gott, och en glass på det! Sen stack vi hem och bytte om och vi och Jocke och Micke drog till stranden. Sen kom massa annat folk o vi var där ett bra tag. Har faktiskt fått väldigt mycket färg på benen, det är dem som aldrig brukar bli bruna! AWESOME!

Nu sitter vi hemma hos Lisa och ska grilla med massa folk, myspys! Blir att vara kvar här hela kvällen, Jocke o hans kompisar ska dra på bio sen vid halv tolv, så vi åker med dem hem sen.

Hahaha ska förmodligen gå på Eclipse igen imorgon, med Lisa och hennes kompisar. Vill ju faktiskt kunna se bästaste filmen när jag kan koncentrera mig lite bättre, och inte sitta bredvid massa äckliga gubbar. Då blire i alla fall Kista, WIHO! Hade dock varit extra underbart att ha lönen på kontot dock... ;)

Nej nu ska jag ta och hjälpa till lite, hade bäst!


Cause I have a bad day

Hmmm kan nästan tro att det är min otursdag idag?!?
Orkar inte riktigt berätta allt men har i alla fall krossat lysrör, förstört (formodligen, men det hoppas jag verkligen inte) min fiiina bikiniunderdel eftersom jag totaly färgade ner den så den ser möglig ut och fixade så jag hade bara ett ögonbryn, najs! Nej verkligen inte...

Vi började dagen med den dagliga rundturen att vattna alla blommor och sätta igång vattenspridarna. Hittade feeeetaste smultronstället, har aldrig i hela mitt liv sett så många på samma ställe, mums! Sedan började vi måla lusthuset nere vid vattnet. Det var varmt o gött, men inte tillräckligt varmt så vi blev badsugna. Vi jobbade som fan idag och glömde bort alla raster, så vi gick lite tidigare.

Vi hade i alla fall snyggaste klädseln idag, vi plastade in våra bikinisar som vi målade i och jag plastade även in mina skor. Inte konstigt att folk kollade konstigt....
Men jag är juu sååå smart, då blev det inge färg (förutom mitt failande precis när vi typ var klara)

Alice och Mille är nere och handlar, sen ska de baka paj, mums! Ska fortsätta städningen som jag höll på med innan jag hamnade här, tvätta, fixa mat och färga håret, äntligen. Ska även göra en lite tuff sak med det, men det får ni inte veta nu hihihi!!


Ojojoj!

En vecka sedan ja skrev sist, måste vara rekord! Men ska försöka fixa så jag kan ha internet liiiite oftare o skriva mer, men kan inte garantera något :P Men tänkte summera de dagarna ja varit far away i alla fall... :P

Torsdag:  Har ingen aning om vad jag gjorde då faktiskt, om ja ska vara ärlig

Fredag: Jobb o grejjer, sen kollade ja, bror o Alice på Twilight och New Moon, myspys<3
Lördag: Stack in till Sthlm o gick på stan med bror o Alice :D Köpte massa fint. Sen kom AnnaBäjbi in o vi gick lite till. Hon hittade världsfinaste klänningen o var supersnäll o lånade ut pengar till mig för en superfin tröja ja hittade när jag handlat upp allt (a) Sedan blev det Eclipse, kan berätta mer detaljerat om vad som hände i ett annat inlägg ;)
Söndag: Stranden hela dagen med Alice o Lisa, myyys!

Måndag: Jobb, o så handlade ja, Alice o Mille (eller ja Mille var väl inte direkt med och handlade all mat till oss med ändå) inför de här två veckorna som vi skulle vara själva. Sooova tidigt, underbart!

Tisdag: Jag och Pontus flyttade ner till huset, sen drog ja, Alice o Mille och handlade lite smågrejjs. Köpte i alla fall hårfärg, så får se hur det blir ^^ Sen cepade vi sönder o dampade värre än normalt, typ ;)

Idag: Jag o Alice fixade så alla blommor på skolan fick vatten, fixade i ordning en rabatt och skurade lusthuset. Lisa kom dit också, så blev en massa bad också för att svalka av oss. Sen efter jobbet åkte ja, Pontus o Lisa ner och käkade glass. Sedan begav vi oss till stranden, o efter en stund kom Tommy :) Pontus följde med hem till Lisa och Nisse för att kolla fotboll, o Alice är iväg och firar Milles syster, så jag är heeeelt alone. Så tänkte faktiskt packa upp lite grejjer o sådär, o fixa.

 

Nej nu ska ja sluta tjata, och jag lovar att jag gjort tusen saker till utöver allt jag rabblat upp, men dety var det här jag kom ihåg ;)

 


RSS 2.0