herregud!

Blir så trött på min rumskompis! Man kan säga att hon verkligen inte är van att bo tillsammas med andra människor, ibland undrar jag om hon har ett helt eget hus där hemma i Tyskland?
Normalt går hon och lägger sig ÅTTA varje dag, kan ni fatta hur tidigt det är? Någon gång väldigt sällan kan jag också göra det, men det är om jag är sjuk eller kanske inte sovit på ett dygn eller så.
Men grejjen är den att jag får inte ha minsta lilla lampa tänd, inte göra minsta lilla ljud. Om jag ska duscha (jag är en människa som älskar att duscha precis innan läggdax) så måste jag göra det innan hon lägger sig. Får inte ens sitta vid datorn lite, får inte ens kolla film med hörlurar (fast det gör ja ändå varje dag)!

Sanna har gett henne ett par hörlurar till telefonen, jag har gett henne min ögonmask, vi har sagt till henne att hon kan sova i underslafen på övervåningssängen och ha ett lakan eller filt runtom så inget ljus kommer in, vi har sagt åt henne att köpa öronproppar, men hon lyssnar inte. Som med allt man säger till henne!

Börjar faktiskt bli väldigt jobbigt, och är glad att jag åker hem snart. Men i alla fall igår, så sitter jag och försöker lösa jävla skit-flygbiljetten och det går inte och så skriver jag med mamma o andrea på fb, om just det liksom. Tjugo över tio säger hon: Kan du inte fortsätta med det du gör imorgon, för klockan är faktiskt TJUGO ÖVER TIO occh det är dax för dig att sova nu. Som om hon vore min morsa?!?!?
Jag sa det, att jag är inte trött, men om du vill sova kan du få låna min mask och så kan du lyssna på musik eller något om du stör dig så. Men det gick inte alls kan man säga... GOOOSH!

För det är ju inte så att halv elva är specielt sent när man går upp tio över åtta nästa dag, och jag behöver inte sova mer än 12 timmar/natt för att vara pigg. Gud, väldigt akward!! Och jävligt jobbigt, snart flyttar jag ut sängen i köket asså!!

Så nu blir det doktorn i alla fall, och idag har jag plattat håret för första gången på kanske 2 månader. Såg ut som ett råttbo, och gud, jag har faktiskt ganska så långt hår när jag plattar det. Men det blir liksom inte attt man gör det med det jobbet jag hade. Men kanske ska börja med det igen, det är ju faktiskt inte så att jag har något fårfluff och så har jag en superplattång så räcker att bara dra någora drag liksom!! Anyway, see u later, och jag hoppas på ett kort sjukhusbesök!

PUSSA!

lite avskavd sådär

slängde mig precis i sängen o slog i armen i elementet, så där cp ont så man nästan gråter liksom. kollade o såg att jag även skavt av ett lager skinn, mys! Så nu är ja sådär fint lite ljusrosa då andra-lagers-huden titat fram! var dock inte så mycket att blod kom i alla fall, tack gode gud. vet inte hur ja ska förklara för doktorn imorn att ja skrapade upp hela armen på elementet när ja var ivrig o sätta mig vid datorn... tror nog att de kastar in mig i ett vadderat rum för de kommande 4 månaderna isf...

ska försöka mig på igen o boka om min flygbiljett, det cepade sönder helt förut och gud va arg jag blev. har inte heller så stor lust att ringa ryanair för kostar fan 1 euro/minut o gissar på att det är väntetid o skit. och har inte så mycket kredit på mobilen för tillfället!
har sjukt mycket överskottsenergi nu o vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, men ska ge ryanair en ny chans och om de inte funkar går ja nog ut till stallet igen o kollar när Sanna har ridlektion! låter som en bra plan!

PUSSHEJ!

(försökte ladda upp en bild på två giraffer från dublin zoo i somras, men gav upp efter 5 minuters väntan....)

PS. Gissa vilken film jag och sanna kollade på i måndags?!?! Joo The Smurfs! SÅ BRA!!! hehhehehe D.S

Fy fan vad härligt

Idag var Dolores här, en lite äldre dam som är en sjukt bra ryttare och gamal dressyrdomare och skulle provrida lite hästar. Hon hyr alltså häst från Sam under vintern och är borta och jobbar under sommaren. Förra året hade hon fina Natal men Orla hyr henne detta år så vi tog in Killy och Cindy till henne till att börja med. När Evelyn berättade om Cindy sa hon nej direkt men sa att hon kunde testa Killy när jag berättade om honom, men att hon förmodligen inte ville ha honom eftersom han var så stor. Men efter att ha provridit typ 15 minuter blev hon kär, som alla blir när de rider finaste pojken!
Så hon ska hyra honom! Blev verkligen jätteglad, då vet jag att han hamnar i bra händer nu i vinter :D

Har inte direkt jobbat så mycket idag, bara städat sadel och foderkammaren med Evelyn. Men har även umgåsas med Sanna o Maeve och sådär! Göttt!!

När jag kommer hem, då ska jag fixa en snygg header, eller byta design helt på bloggen och så kommer det mycket mer bilder. Problemet med att ladda upp bilder här är att datorn är seg plus att internet är helt galet segt, tar normalt en halvtimme o ladda upp EN bild. Därför en tråkig blogg utan bilder!!!

Nu kom Sanna så nu blire kvällsmat, SEYAH!

Unghästridning

Idag när jag kollade när min arbetskamrat (eller kanske fd arbetskamrat, jaja whatever) Lara red min fina lilla bäbis Dunlickey idag och blev väldigt besviken. Lara är såklart en väldigt duktig ryttare, och hon rider alla hästarna på gården bra. Men hon har liksom ingen erfarenhet av hästar utöver att rida och hon har aldrig ridit en unghäst förut. Bara som ett exempel så hade hon aldrig tagit av ett täcke och visste inte att man börjar bakifrån och går framåt...?!?

I alla fall, för att inte komma in på alltför spännande sidospår så såg jag henne rida denna treåring som inte är mycket riden, men väldigt lugn och fin, idag. I alla fall så är denna lilla pojk knabbt svängbar, men hon rider honom "på tygeln" och är ganska så hård i handen. Skorpan (som är hans lilla smeknamn o lättare att säga) går inte framåt för fem öre, och a och o när man rider unghäst enligt min mening är framåtbjudning. Det är det viktigaste, och om hästen inte går framåt så bör man inte försöka jobba denne "på tygeln", alltså att man vill att han ska kröka på nacken.(inte jobba under sig med bakbenen och därifrån få upp ryggen) Samtidigt som hon är ganska så "sågig" i handen så sitter hon för varje steg o småsparkar för att få honom att gå framåt. Hela tiden. Alltså om man har otur så kommer denna fina bäbis att bli både hård i munnen och skänkeldöv.

När hon skulle gallopera så försökte hon få honom att svänga på en liten volt och sedan fatta galopp(dock en bra sak att använda sig av, men då bör hästen vara lite mer riden). Eftersom han inte går framåt alls i trav så är det väldigt svårt att få galopp, så hon säger canter (inte possitivt o glatt utan låter som den danske gubben som var här i somras, typ CANTAH!(säng på typ hitlerröst också)) och sedan försöker schyssa på honom.  Tillslut faller han in i någon form av seg galopp i alla fall. Hon har i alla fall fattat att hon ska stå i fältsits men grejjen är den att hon liksom halvt dunsar ner i varje språng på denne omusklade lilla bäbis rygg samtidigt som hon börjar smått "såga" med handen för att få honom att gå "på tygeln". Men hallå bruden, han är inte balanserad för fem öre i galoppen, så gå på tygel är lite väl va?
Jag känner också att sitta o vara så tuff i handen inte är bra alls. Man ska jobba hästen bakifrån och fram, och har man fått hästen att trampa under sig så kommer nacken att krökas automatiskt.
Såg henne senare på dagen rida Rickey, också en treåring som dock kommit lite längre, men gör exakt samma sak och han maskar sig runt ridbanan på samma sätt som Dunlickey.


I alla fall så har jag ridit idag. Omg tänker ni nu. Men det var sista gången. En sista gång liksom, och jag överlevde :D På världens finaste Kilanmonjaro <3 Fick det om jag tog det försiktigt o hade ridväst! :) Travade o skrittade lite grann och var inte så jobbigt som ja trodde efter 3 veckor i sängen, så några muskler har jag allt kvar! Tog även en liten galopp, bara ett varv runt fyrkantspåret (även fast ja inte fick) och fyfan va underbar den här hästen är! En riktig goding måste jag säga! Var dock lite sorgligt och när ja skrittade av kom det några tårar, för vet ju inte om jag någonsin kommer att sitta på honom igen! Men förhoppningsvis <3


Håller på att planera min sista tid här på Irland för fullt så snart kommer mer info! Nu blire Gilmore Girls o mys i sängen med polly som ligger typ i mitt knä (hon är en ganska så stor hund) o snarkar!

PUSSS

Internet igen

Jepp internet har varit stendött i en stor del av irland sen söndags kväll. kult! Neheee! Mitt i skypandet med pappi! Har dock inte hänt så mycket mer än massa pizzaätande, och att ja lagat maaaaassa sylt och städat massa idag. inte roligaste direkt hehe! men okej liksom!

stor tragedi att John Adams åkte ur X Factor i söndags, HUR kan det hända liksom? Han är bästbäst! :(

Anyway, har faktiskt inget roiligt att skriva så ska väl sluta nu!

PUSSHEJ!

Crazy Stupid Love

Gårdagen var super faktiskt, började med att hjälpa Lynda o servera frukost till gästerna. Jag ska i alla fall inte jobba med något som har med mat att göra, det är en sak som är säker hahha!!
Sedan ut i det vackra vädret och ta kort på Sanna & Twix och sedan gå ner till gårdens tack shop och jobba där i några timmar :) Vid fyra kom Henry o frågade om vi ville med till stan så han släppte av oss där. Gick runt i lite affärer och hittade en present till min bror! Sedan köpa massa choklad och gå till Super Macs o fetta cheeseburkare meny. Men fyfan va äcklig den var!
Därefter så gick vi på bio, Crazy Stupid Love, fyfan vilken bra film alltså. Skynda sig hem för att kolla på X Factor och sedan tjocka ost o kex o kolla på film vääääldigt länge. Men det var härligt ändå!

Idag har i alla fall varit en tjockis dag! Tog en lång frulle runt halv tio med Sanna och sedan har vi suttit med datorerna i gästhuset och köttat oss! Så just nu har vi precis beställt pizza så det blir lite mer tjockande! Men ska i alla fall städa i lägenheten idag också för det är för skitigt just nu och jag är den enda som städar där så! Skriver senare!

PUSSA

can it be worse?!?

Sista lövet har falligt nu. jag har hästförbud i FYRA månader. eller skade-risk-förbud i 4 månader. KAN NI FATTA?!?!? Eftersom jag har en blodsjukdom är jag redan i riskzonen för att få inre blödningar o sådär skit, men nu när jag äter denna gulliga medicin så äre dubbelt upp. Alltså om jag skulle få en spark/ramla av är risken för inre blödningar FÖR stor, vilket kan leda till att blodet går upp i hjärnan på mig och jag dör. Kul information :(

så det betyder att min tid på Annaharvey farm är slut, efter bara 3 månader. hela min livsplan är crashed. och jag är ledsnast i världen, vet inte hur många tårar som fallit på mina kinder idag. o nu kommer de igen, kan liksom inte ens tänka tanken.

jag som fick panik först när doktorn sa att jag inte fick rida på 1 månad. men som så var fallet hade jag kunnat stanna här. men de har liksom ingen användning för en människa som inte ens får vara i närheten av hästarna. så mycket har vi inte att mocka och smörja liksom. så så kul är mitt liv just nu!!

Men Lynda sa att om jag ville hjälpa till med gästhuset några veckor så får jag stanna och göra det, och tror inte att jag ändå får flyga än. Så har lite tid att avnjuta i alla fall, men dock inte med mina fina fina hästar. hur ska jag kunna åka ifrån min vackra Killy? Eller Cindy, mitt lilla galna yrväder. Och varför ska inte jag få utbilda vackra Dunlickey? Varför ska inte jag få rida min första hunter trials ever, varför ska inte jag och Killy få åka ut på tävlingsbanorna i vinter? Det var ju liksom det som var planen. och det funkar liksom inte längre. och får inte ens rida mina fina hästar hemma i Linnebäck. jag som har längtat efter Mojje mustang!
livet är skit, så jävla jävla orättvist!

måste sluta nu innan jag tjuter sönder. men så är fallet i alla fall. hatar mitt liv. hejdå!


tjena i mörkret

5 timmar på sjukhuset idag var sådär kul. speciellt utan mat! samma imorgon igen, weeiii!

ja o sanna lagade (em ja kollade mest på o vispade) supergoda pannkakor idag! sedan skype med mamma o sen ut i stallet en sväng! men mst sluta nu för lara sover, eller försöker sova (hon la sig 8 så borde sova nu, men väckte henne väl) så får inte göra ett ljud ifrån mig eller ha någon lampa tänd >< men tänker kolla på film ändå för klockan är halv tio, hallå?!? så skriver mer imorn!

pusssa!

seg.se

Befann mig vid tullamore hospital 10.30 idag! Normalt sett ska man ta kölapp men apparaten funkade inte. Men lät 3 tanter gå före mig eftersom de var där först, sedan kom en fjärde tant o bara trängde sig före. Därefter så gick warfrain-läkaren bara iväg, och då var det bara jag o ca 4 pers kvar i det väntrummet. Jag känner mig väldigt bortglömd efter 2 timmars väntan så går upp till barnmotagningen som ringer ner till nedevåningen igen. Läkaren sa att hon inte sett mig?!?! Och hur många 18 åriga tjejer var det där då? EN! Jag var DEN ENDA! Hmmm wierd! Fick i alla fall göra blodprovet på barnmotagningen ist, men fick sedan vänta mer än 2 timmar på provsvar. Men de var snälla så jag fick lunch i alla fall! Visade sig vara rätt okej blod så behövde ingen spruta i magen idag, bara ett piller!!

Fick åka hem efter ca 5 timmar, med äcklig huvudvärk. Sätter på gilmore girls och tänkte tröstäta nutella men inser att allt är borta, Lara hade nallat all min nutella och ställt tbks en tom burk. Tack! Skällde lite på henne och hon sa att hon trodde att den var för alla. Även fast ja o Sanna verkligen har förklarat att nästan all mat är bara o ta, men allt som är sött får man köpa själv. Har i alla fall gömt undan mina kakor o sådär i min godisgömma för de har hon också varit o nallat av!!

Käkade i alla fall (för mycket) chips, marabou mjölkchoklad o peanuts och kollade på film med två alvedon i kroppen i ca 2 timmar då Sanna kom in och hämtade mig. Mådde superbra och ingen värk i benet ens (tack alvedon). Så ja, Sanna o Jeremy lagade pasta o tomatsås o vitlöksbröd, MUUUMS! Sedan hade jag skype date med mammi (btw så ljög ja lite igår, skypade inte med pappa 1,5 timme utan 2,5 timme :O ) och det var härligt! Därefter gick ja ut till stallet en sväng o kollade när Sanna borstade på Twix och gossade med kisse bäbisen! Och in igen och skypa med Yummie!

Måste bara tillägga att alla tanter på sjukhuset was going crazy med lila, alla hade något lila på sig, o då menar jag alla. och det var många taner där. vissa hade både lila byxor och tröja, helt vilda. är det den nya höstfärgen eller vadå? i alla fall i tanternas värld...!

Så nu ska jag kolla klart på avsnittet av Gilmore girls och sedan sova, doktorn 11 imorn igen ><

PUUUSSSA!

Stones taught me to fly

Love, it taught me to lie
Life,
it taught me to die
So it's not hard to fall

Drogmusik för tillfället äääääär *trummvirvel*
Cannonball- Damien Rice
The A Team- Ed Sheeran
It Girl- Jason Derulo
Good Life- One Republic
Lighters-Bad Meets Evil, Bruno Mars
The Man Who Can´t Be Moved- The Script

Men mest de två översta, dreeeeeggel!!

Huvudvärken håller i sig fortfarande, mmmm skönt! Ska nog kanske ta mig upp ur sängen och försöka fräsha till mig lite grann åtminstonne för mitt efterlängtande (sjuklig sarkasm) sjukhusbesök på ca 500 år!! Kanske borde skynda på lite och gå ut till stallet en sväng (jag vet att jag inte får gå, men bara kort) och gosssa lite med kisse-ungen Garfield. För han är ju det gulligaste på denna jord liksom! Hmm låter som en bra idé, han kanske kan trolla bort min huvudvärk med sina magiska tassar! Hörs senare.

PUSSSA!


Men hej!

Åkte till sjukhuset idag och fick sitta o vänta i 1,5 timme innan de hade tid med mig. Fick en spruta  magen pang bom (tog en halv minut) fick ett piller i en burk som ja skulle ta senare på dagen och sen var jag klar. Jävla lång väntetid för mindre än 5 minuters besök!

Annars har jag väl inte gjort något mer intressant än att kollat på film, ätit, duschat och bara sänggöttat mig som inte är så gött längre måste jag säga! Och så har jag skypat med min käre papi i lite mer än 1,5 timme! Med några avbrott. Fick även en liten snabb pratstund med brormin och fick se hur han ser ut nu förtiden hehe!

Så imorgon blire blodtester, alltså ska jag infinna mig på sjukhuset 11, sedan vänta där efter att blodtesterna tagits i 2 timmar. Beroende på resultaten ska jag antingen eller antingen inte få ännu en spruta i magen (AJJJJ!!!) För fy i helvete vad de gör ont. Och länge efter, över en halvtimme och det liksom bränner. Är helt öm i hela nedre magpartiet och har små blåmärken...

Börjar även få typ skavsår i knävecken av den jävla stödstrumpan som jag ska ha på mig varje dag i ett halvår. Och jag har haft den i typ en halv vecka?!? Hur ska detta sluta.. -.-

Det enda jag vill är att smärtan ska vara borta, att jag kan börja rida mina fina fina hästar som står där ute i hagen, och träna dem. Att förbereda Killy för alla tävlingar vi har framöver i vinter, att få igång Cindy så vi kan börja hoppa igen, lära Dunlickey att bli en riktig ridhäst och sedan börja med de andra 7 vilddjuren som vi ska tämja.
Jag vill inte vara dubbelt upp blödbenägen, vill inte bli förbjuden att rida, och vill inte åka tillbaka till sverige. jag är inte färdig här än, har många månader kvar som jag ska utvecklas som ryttare och hästmänniska och jag har många mer hästar att rida. Så får hålla tummarna att mitt blod ska börja sköta sig och att jag kan göra någon form av kompromiss med läkarna här! Vill vara kvar, vill vara kvar, vill vara kvar!! Så det så!

Så nu ska jag ta min huvudvärk och försöka sova!
GONATT

Tullamore hospital

Okej, nu ska jag börja från början! Åkte till doktorn vid lunchtid i fredags för provsvar, och (kommer inte ihåg vad de var dåeee) något som skulle normalt ligga på 10 var uppe på 50 på mig, helt galet. Hade en infektion i magen, och de tog nya prover och sådär. Sedan kollade hon på mitt ben och skickade mig direkt till sjukhuset.

Började med ultraljud och då hittade de en blodpropp i vaden på mig, eller nästan uppe i knäet. Förstod just då inte helt vad det var men ändå. Fick vänta hundra år, träffa doktor som klämde o kände o ställde tusen frågor, röntga överkroppen framifrån o från sidan (fråga inte varför) träffa doktor igen och sedan ligga o vänta i huuuundra tusen timmar o få blodtrycket kontrollerar några gånger. Ca vid halv nio på kvällen kom en annan doktor med också tusen frågor och vid nio kom Lynda och höll mig sällskap. Äntligen vid 10 fick jag flytta upp på avdelningen och hade turen som hamnade på barnavdelningen. Bara jag o en annan tjej, Mary där hela helgen så det var chill. Hade min egna tv ovanför sängen o alla var supersnälla.
Dock tråkigt men det var liksom okej. Maten var rätt så god förutom idag. Men har fått onda sprutor i magen varje dag, uchaa!!

Så nu ska jag tillbaka varje dag den här veckan för att få mer sprutor och kolla blodet mm. Sedan kommer jag behöva åka tillbaka varje vecka för att checka blodet. Jag ska äta blodförtunnande medicin i 6 månader nu, så får inte äta all sorts mat, får inte dricka alkohol, får inte ta några andra mediciner alls förutom paracetamol och får absolut absolut inte slå mig. Först försökte de förbjuda mig att rida helt, men HALLÅ!!?? Det är mitt jobb. Men de vill inte att jag ska rida unghäst så vet faktiskt inte hur jag ska göra. Men antar att jag får ge det lite tid, få i alla fall inte röra mig mycket nu med risk för att det förflyttar sig.

HUR kan man ha sån otur?? Hur kul är deet att hamna på sjukhus när man är så långt bort från allting, vill ha min mamma o pappa här liksom! Men det är väl en del av att växa upp antar jag. Men förhoppningsvis kommer allt gå bra och jag inte behöver åka in dig igen!

Nu ska ja sova i min sköna mjuka säng och njuta i alla fall!

PUSSSA!


good job dude

idag har jag jobbat, ensam! eftersom Lara hade sin lediga dag. Var inte den snabbaste men jag jobbade hela dagen, det är huvudsaken! Krampen i benet är borta men ersattes av en annan konstig smärta=vääääldigt ont när jag står upp o har benet rakt, okej om jag har benet böjt liksom. Btw så ringde min doktor mig idag o sa att de fått provsvar o att jag hade infektion o grejjer o undrade hur jag mådde i musklerna. berättade såklart om kramperna mm o hon lät nästan lite orolig. men jag ska i alla fall in igen imorgon, kanske några mer tester och förhoppningsvis något som hjälper mot musklerna!!

Tog ut Cindy för en hack idag i alla fall lite överallt. MYYS! Bara sådär skritt o trav och vada runt i vattenhindrena, och gud vad hon började leka med vattnet, sötnos!!
Dunlickey fick sig en longering o ja är grymt besviken. han var seg, ointresserad o bara jävlig idag. inte som han brukar, måste ha haft en dålig dag asså haha!!

Och cobbarna är väldigt gratis. Söte lilla tjocka Jack lyckades hitta ett litet lilla kryphål som var utan snöre när jag vallade in dem (hela vägen är liksom inramad med rep så de inte kan smita någon annan stans än ner till stallet..) Men då ska jag även tillägga att detta "kryphål" var en superbrant slänt liksom(som någon förmodligen inte trodde att en häst skulle kunna klättra upp för, eller i alla fall få för sig, så de satt inget rep där)! Han tog i alla fall med sig två vänner på utflyckten, Basil och Jasmin! Så de kom på helt fel sida om snöret. Stackars Serengetti som inte kan leva utan sin bästis Jasmin var helt förkrossad eftersom hon var på fel sida och dampade loss totalt.
Okej, efter mycket om och men löste det sig,  jag lyckades få in alla hästar i stallet, men jesus vad förbannad jag var! Kan dom inte bara vara lydiga och gå där de ska gå, som ponnysarna alltid gör :P

Så om ni vill ha en häst äre bara att komma till Annaharveyfarm under natten så ger jag bort dem, speciellt några av dem!! Men ni får inte säga något till någon!

Skämt osido, men när man är trött o har ont i magen vill man inte ha vrånga hästar. Men det är alltid DÅ de är vrånga, är det inte underbart?

Nu blire film en liten stund o sen sova, gonatt! :)

benmassage av chefen!

Denna dag har varit det mest konstiga av dem alla sen jag kom över skulle jag tro... Men jag har jobbat i alla fall och förmiddagen gick bra, jag är seg och inte supermycket energi men har till och med kört fyrhjuling! Lara red en kortis på Killy och så hoppade jag upp och skrittade när hon var färdig. Det kändes underbart och vara tillbaka på hästryggen igen!!

Min käre chef frågade mig i alla fall idag när jag sa att jag fortfarande inte ville äta för jag ändå inte kan behålla maten, om den kommer upp igen eller går igenom kroppen för fort. Han uttryckte sig på ett ganska roligt sätt dock, men hallå, inte direkt det man vill snacka med chefen om. Speciellt inte när han står och slevar upp mat till sig själv haha!!

I alla fall under lunchen fick jag kramp i vaden, liksom så man överlever, men jävligt ont. Efter över en timme går jag in till Linda som gör någon form av massage, blir bättre för en stund, men sedan kommer det tillbaka igen. Så den stannade kvar, men var okej så att säga. Men efter någon mer timme blir det värre och värre. Jag försöker bita ihop men hallå, det gjorde sjukt jävla ont. Även Sam försökte sig på någon form av massage i sadelkammaren haha!!! Bättre någon minut och sämre igen... Tillslut var jag i alla fall tvungen att gå in, kunde nästan inte gå för det gjorde så bajs-ont! Så kollade en film och när jag låg helt stilla så gjorde det inte ont, men så fort jag rörde mig minsta kom det tillbaka, inte superont, men fortfarande ont liksom! Och har fortfarande ont och har förflyttningssvårigheter, ser ut som jag vet inte vad hahaha!!

Men en god nyhet är att jag har ätit idag, woop woop. Jeremy lagade pasta o tomatsås och jeeeeesus vad gott det var. Åt inte mycket men jag verkligen njöt av det! Och magen har än så länge hållt sig på min sida så hoppas hoppas!! Nu blire måla naglarna, kolla lite film en stund och sen sova för imorgon är det nya tag!

PUSSA!!

tisdag

internet är segast, tog säkert 5 min att komma bara hit från att skriv nytt inlägg. jisus. Har varit upp o ner idag, mest upp. har jobbar minilite, men hängt i stallet lite längre, kollat film, varit hos doktorn o lämna tbks avföringstest, äckel, o typ bara gjort inget. mår bättre över lag men har bara sjukt ont i magen o kan fortf inte behålla någon mat. ska testa o jobba lite imorn bitti, får se hure blir!!

har även nåt annat saftigt o berätta men inte idag dock, men en ide om mitt liv lite grann!

pussa

hejdå marie :( hej doktor

sorglig morgon när vår fina Marie åkte hem till Österrike igen. Tog mig i alla fall en dusch för att piggna till och umgåsades med henne den sista timmen. Lyckades hålla inne tårarna nästan när hon var där men började såklart gråta när hon åkt :( buhuuu!!

var även hos doktorn idag, har tagit massa blodprov, kiss o bajsprov (uäääck), blodtryck, halsprov o massa annat wierdo saker! fick i alla fall pencillin (passade på o köpa vitamin o mineral sak också) o ska ringa tbks på torsdag för att berätta om jag mår bättre. Men hallå, vill bli frisk NU!! Jaja, ska nog relaxa till en film nu, är trött som ett as!

PUSS!

pung

det går inte bort! mår fortfarande som en överkörd tomat. men samlade mod iaf o kolla på lite framhoppning på eventet idag, men sedan fick ja yrsel som fan, mådde illa o sov typ 5 timmar. äckel! ta bort det, plis! över 7 dagar nu, ta BORT DET!!

ska väl gosa ner mig i sängen (som om jag inte gör det 24/7 redan) o kolla film, som vanligt. Fett tråkigt. mår bajs! hejdå

Goes forward

Har sovit hela natten! Men blev väckt av en äcklig liten flugjävel som envisades med att sitta I mitt ANSIKTE, och såfort jag vevade bort honom så kom han tillbaka... Vad är det för fel på flugorna på Irland, de ska alltid vara så äckligt närgågna... Men det bästa var att jag mådde rätt bra när jag vaknade. Och jag mår fortfarande bra. Så idag ska jag testa och äta lite mer liksom. Måste börja jobba igen, dör av tristess här, hallååå kom och underhåll mig !!!

Nej men satt, verkligen supernöjd över min "kollektion" på H&M nivet, där man kan "klä" sin egen modell med alla kläder som man kan köpa på H&M? Oj väldigt konstig mening, men tror ni förstår. Hoppas jag. Bruden var i alla fall skitsnygg och skulle bara kolla efter en ring till, och då la internet av. Eller inte själva internet, men datorn liksom. m å s t e _ s t a r t a _ o m! FUCKIT! Ge mig en Mac Book pliiiis!

Nej men ska nog faktiskt klä på mig kläder idag och gå ut en sväng för att få lite frisk luft och försöka bete mig som om jag är levande i alla fall! Men jag tror jag vet vart jag fick sjukdommen ifrån, ifrån Joe, som till och med låg inne på sjukhus för det! Härligt...

Måste bara säga att man får sjukligt jävla ont i nacken av att ligga/sitta i en vecka. Speciellt när ja har typ 30 kuddar för tillfället (ni som känner mig vet att jag bara har halvtjocka kuddar, två st som ligger bredvid varandra, inte på) men när man mår illa vill man ju liksom inte sova helt platt! Så för tillfället behöver jag min mamma så hon kan ge mig massage! Bokar minst 3 st massage när ja kommer hem mammi, bara så du vet, så hoppas du inte har alltför många kunder ;)

Skriver mer senare
PUSSHEJ

Jag hatar min dator

i alla fall just nu, eller faktiskt varje dag. Han låter som bara den, är seg som bara den, hänger sig hela tiden och är bara allmänt störd! Så gör mitt bästa nu (så tråkigt) att rensa igenom ALLA bilder, och se till så att alla bilder även ligger på externa hårddisken som en back up och får hålla tummarna att han överlever till jul när han ska få åka tillbaka till sverige igen och någon smart människa där ska få fixa till honom igen. Någon frivillig där hemma?

Anyway mår super nu. Eller det var en väldans överdrift. Men jag mår bättre, fortfarande ont i magen, ja men inte sånna där super kramper längre i alla fall. Har under dagen fått i mig en kopp soppa och ett degistivekex. Alltid något! Och jag har inte sovit en enda gång idag. Vilket jag verkligen känner nu så ska nog snart nanna tror jag...
Nej men grejjen är den att om jag sover för mycket på dagen blir det svårare och sova på natten och då har jag väääldigt tråkigt eftersom jag inte får göra minsta lilla ljud eller ha något ljus tänt om Lara vill sova, för då kan hon inte (tacka för att ha levt på internat i 3 år och aldrig haft några speciella sovproblem) och denna vecka har hon lagt sig mellan 8-9 varje dag. Så där har jag legat, men bajsont i magen, inte trött alls och försökt tänka på något annat. Inte det lättaste!

Kan i alla fall medela att Mandela blev såld på the sales idag, underpris dock, bara 3800 euro men han är såld i alla fall, och det är det bästa! Så vi får hålla tummarna att Dunmore kommer att bli bättre ridhäst snart så vi även kan sälja honom! Så, nu är jag trött, ska nog läsa min bok nu faktiskt! Hörs imorn!


PUSSA!


Please make it go away...!

Japp igår kände jag mig mycket bättre vilket då alla på denna gård började försöka tvinga i mig det som kallas mat! Så jag lyckades (det är väldigt svårt o äta när du inte har någon aptit, alls) ett halvt digistivekex till frukost, till lunch en kopp soppa och till kvällsmat ca 2 eller 3 skedar yoghurt. Vilket resulterade i sjuka kramper i magen resten av natten och hela förmiddagen. Kul!

Borde nog kanske lyssna på doktorn och vänta tills alla baskilusker är borta och sedan börja äta. Men hur fan kan man överleva utan mat i 10 dagar hallå?!? Tydligen bör man vara kapabel till det i alla fall... Evelyn sa att hon skulle bryta sig in på sjukhuset och sno några droppåsar och hela ställningen och allt till mig! Sanna letar febrilt efter blåbär, och om hon inte hittar det tror jag hon hotar något till livet tills de kör henne till Tescos så hon kan köpa det!  Hon ska nämligen laga blåbärssoppa till mig. Men vad är det här för land? Hur i hela världen kan man klara sig utan blåbärssoppa? Det är ju så sjukt gott och funkar sjukt bra när du är sjuk! Vill inte ens tänka på hur mycket av denna dryck/kind of food som jag konsumerade under mina tre år på Lillerudsgymnasiet!!!

Men i alla fall, mitt hår är äckel, verkligen! Kanske för att jag spenderat 4 dagar endast liggande i en säng, att jag är sjuk (du ser direkt på mitt hår om jag är sjuk) pluuus att jag inte tvättat det på... eeh kommer faktiskt inte ihåg sist, 5 dagar? Så ska försöka göra mig ett försök att duscha. Nu är det såhär att jag har sjukt mycket hår som tar sjukt lång tid att tvätta, vilket resulterar i sjukt lång tid i duschen. Och jag har inte så mycket energi att jag klarar av att vara i stående läge en längre stund. Och sittande känns väldigt.. hmm... trångt?!? Sjukt liten dusch, får väl försöka mitt bästa, om jag blir för dåsig för jag väl stappla ut och ta en paus på toagolvet eller något, låter som en plan!!
Take to u soon!!

Hej magsjuka!!

Min tripp till Athlone blev inte riktigt som väntat... Hade ont i magen när ja åkte, okej, men det brukar ju gå över, eller hur?? Nej men kände liksom inget på kvällen/natten sen, vi var ute på nattklubb och träffade massa massa fina gamla vänner som blev helt vilda! För ingen visste att jag skulle komma hihihehe!!
Men natten och resten av dagen spenderades på toaletten/i soffan (sov i soffan, mjukt men lite för kort) i Sams supertrånga sovsäck igen! Trodde jag fått min första bakfylla ever!! Nej men runt kanske 3 frågade Linda o Ruarie mig om jag ville med ut och shoppa, som vi bestämt dagen innan. Trodde jag mådde bra då, för kändes okej när ja vaknade liksom. Borde inte ha följt med!! Efter en äckligt hulkande incident i en alldeles för varm affär åkte vi återigen hem igen! Resten av dagen/em spenderades i ryggläge!!

Gårdagsnatten och denna dag ska vi inte tala om. Eftersom jag inte ätit något på jag vet inte hur länge så var svimningar väldigt nära till hands och tror jag svimmade två gånger inatt! I alla fall runt tre kom Lynda in och sa att jag var tvungen att åka till doktorn, så jag lyckades på något sätt ta mig dit (kunde knabbt stå på benen). Snel tjej i alla fall som sa att jag hade någon (namn?!?) bakterie i magen, som går runt i hela Tullamore för tillfället. Det brukar normalt pågå i 7-10 dagar, looovley!
Så sängläge för mig, ingen mat o bara vätska. Hon sa även åt mig att köpa energidryck så lynda fixade poweraid åt mig och jag känner mig som en ny människa. Helt seriöst!! Klarar av att stå upp i mer en 5 sekunder i alla fall! Men fortfarande sjukt mag-kramp, eh ja! Så ska försöka få en någolunda god natts sömn.

HEJRAA!

Trött människa, eh ja!

Japp, måste säga att jag varit sjukt oeffektiv idag! Men vad gör det, det regnade faktiskt, verkligen kräkregnade, hela dagen fram tills nu sista timmarna typ! Och så har jag gosat massa med våran lilla kissemiss, som somnade i mitt knä. Och hur kan man lyfta iväg denna söte skapelse då liksom??!!

Anyway så red jag en sväng på Aussie i ridhuset, var väl inte det bästa direkt, men bättre än förra gången haha!!
Killy därimot gick verkligen super idag, och avslutade med några språng då Ev hade lite hopplektion för sin syster. Inget märkvärdigt, bara ett kryss och ett rätuppstående med sockerbitar. Han är så söt, verkligen! Men är för tillfället lite för stor för sig själv (tror han är en pungråtta!!!) och ibland kan det vara svårt att få med sig alla fyra benen hahah!


Så nu ska jag chilla en stund, duscha o fixa mig och sen kommer Linda och hämtar mig och ikväll kommer bli azum Woop Woop!! Hörs imorn!

PUSSA!

Omg look at the stars!

Vanlig äckellördag = typ no time för hästarna o en jävla massa sadling av o på o massa stallgöra! Men tog mig en liten tur på Cindy i alla fall på det största gräs-gärdet, hon var hmm... pigg haha ;)

Har även ryckt, tvättat (ca 3 ggr) och knoppat Mandela, tog typ 100 år! Men gullig blev han i alla fall ;)
Så jobbar imorgon istället och sedan på kvällen kommer Linda och hämtar mig och så åker vi till Athlone. Där blir det partyparty eftersom ALLA flyttar in då. Alla mina fina vänner och några som jag inte har träffat på snart ett år! Omg kommer bli good crack!!

Avslutade dagen med moovienight med Sanna, Marie o Lara och sedan kollade på det galet stjärnklara himlen. Såg ett stjärnfall, tror det var det första i mitt liv faktiskt! Men nu blir det sova, godnatt!!

PUSSA!

SÅ mycket att berätta!!

Okej, jag börjar med efter jobbet i går kväll! Ska precis hoppa in i duschen o siktat på en mys kväll i sängen, när Ev o Amelie stormar in och frågar om jag vill med på rugby. Så tillslut blev det i alla fall jag, Lara o Ev som kollade när Aaron o Rory spelade. Var faktiskt häftigt! Därefter åkte vi tillbaka till gården och hämtade upp Marie och åkte till en söt liten pub (någonstans?!?!) och träffade Becky, Aisling, Sarah och en till som jag inte kommer ihåg namnet på. Chillade där och tog en drink, och sedan blev det helt plötsligt nattklubb i Tullamore efter att ha släppt av Lara på gården igen (det var ju faktiskt hennes första dag, inte konstigt att hon var trött)
Kan inte säga mer än galet med dans, shottar, snygga glasögon, visselpipor, godis, whiskey, ännu mera dans och avslutningsvis tjocka sig på Super Marcs! Lagomt snyggt att jag och Aisling hade mustache och ett enda stort ögonbryn av Beckys vackra målarkunskaper. Helt enkelt crazy!!

Så denna planerade sova-tidigt-dag slutade med att komma hem 4 på morgonen till en säng som redan var fylld av en liten tjock beagle called Polly. Hon hade verkligen tagit för sig av kudden om man säger så hahahah!!

Sam på Dunmore, jag på Killy, Lara på Sully och Miriam på Crunchie var i alla fall ute på en cross country/hack på förmiddagen! Hoppade några småhinder med Killy, några små stockar, vattenhinder och upphopp. Han var så duktig! Cindy hade en dålig dag så det var inte det bästa ridpass om man säger så, men man kan inte alltid vara på topp! :)

SÅ IDAG då, då var vi ute på x-country igen, Sam på Dunmore, jag på Rupert, Lara på Rio och Miriam på Cherokee! Och jag hade min första riktiga x-contry lektion i hela mitt liv. Hoppade dock bara de små hindret med jag är nöjd, har hoppad olika sorters stockar, nedhopp, upphopp, vatten, u know! Och Rupie är ju bara för söt alltså! :)

Sedan red jag Kilanmonjaro, Lara Mandela och Sam Wilma på utebanan. Så Sam hade ridlektion för oss samtidigt som han red själv. Slutade med att vi hoppade två småhinder, och Killy var bara sååå duktig, lillebäbis! Han är ju för söt bara hehehe :)
Efter våra hopp så hoppade Sam Wilma och de var uppe i slutet på 1.45 oxer. Den mannen är helt galen hahah! Och hästen är ännu galnare ;) But I like it. Och det hoppade Wilma med lätthet liksom! Hon kanske blir nästa Akalina (Sams gamla tävlingshäst, hoppar 1.60 utan svårighet)

OKEJ, det var ett långt inlägg med massa snack, men nu vet ni, två riktigt händelserika dagar/natt! :D
Så ska ta på en film nu och sova!!
Juuuuste, fick paket från mamma idag, dipp, lite godis och sen knappar till kavajen (har tappat två)! Och hon skickade det IGÅR, kan ni fatta hur fort det kom fram! hihihi!!


PUSSSSAA!!!

RSS 2.0