tonight

Just don't stop let's keep the beat pumpin'
Keep the beat up, let's drop the beat down
It's my party dance if I want to
We can get crazy let it all out

wäh





mums!!

ser ut som kassler på benen, vette fan va som hände me bilden. men s-k-ö-n-a

PUSSSA!


inga byxor

känns det som om ja har nu, fast det har jag. för hittade världens skönaste "jeans" eller jeanstights eller något, som ser ut som jeans men är skönaste jag varit med om. som nakenbyxor!!!
kunde inte sova igår, var superpigg. var desto tröttare idag. men har städat en massa och uträttat lite ärenden! jobbet gick super, verkligen! provition here i come!!!!
annar då, jo de rullar. men har sveriges tråkigaste blogg. men har i alla fall schysst tv, det är alltid något. har inte nån väldans blogglust så tackar för mig!

PUSSSA!

irland

har skypat med Sanna i över en timme, fyfan va härligt o snacka med henne igen asså, galet länge sedan. och så mycket som hänt på annaharvey sen jag åkte. imorn kmr en ny svensk tjej! crazy!!
och jag vill så gärna så gärna åka tillbaka, helt är helt sjukt! längtat tillbaka så, det går bra när ja inte riktigt tänker på det, men så fort jag tänker för mke på det, det är då suget kommer i mig!!

fick även reda på att min fina linda förmodligen kommer att jobba i sverige i sommar, i axvall. fyfan va kul!!!

btw så har jag köpt min nya tv idag! och nya skor, asnajs! och födelsedagspresent åt Pontus.

PUSSSA!

oj

har inte bloggat på ett tag. har varken haft tid eller lust.

men fredagen spenderades först i stallet med cp-angel hehehe! o avslutades med kalas hos andrea!!
lördag-jobb o sen examensfest i örebro
söndag-jobb, julgransplundring hos farfar

innan det kommer jag inte ihåg vad jag gjort. vi får se om ja får tbks blogglusten snart förhoppningsvis!

annars, sköt om er!

men tja!

har precis dragit en raggarrunda på stan, eller gjorde ett litet secret ärende! men utmanade mig själv med stadskörning in the big city karlskoga. har faktiskt inte kört "i en stad, alltså med massa människor o hets som rusar över gatan stup i ett" sedan jag gick på körskolan tror jag! men det gick bra, körde inte över någon och fick inget motorstop haha!

igår blev en skogstur i mörkret på angel, cajpan fick gå en promenad då hon fortf har mun-ont! Ska snart upp igen och då ska vi rida på alla tre. men vaknade faktiskt inatt och insåg att vi bara har 2 sadlar. antar att någon får vara barbacka haha!!

jag undrar starkt, hur kan två små söta katter stöka ner så himlans mycket, det är så skitigt hemma hos mig jämt! så dax att röja sen när jag kommer hem alltså, såhär kan man inte bo!!

Innan jag sticker måste jag bara slänga in att min fina fina vän Marielle aka Måria/Mordor whatever fyller HELA 20 år idag, det är helt craaaazy! Börjar man bli stor eller vad?!? Kan inte komma o fira dej men kan bjussa på lite najs pics!


inte alla som stört-blöder näsblod på krogen och får kyla ner med öl!!




liten marrie, nån av de första veckorna i ettan!!


naken tjej på skolfoto :o
skulle kunna goon forever, men det får räcka för denna gång!!

och att dokementera, det är det jag gör best!!

XoXo
Becca


once upon a time

kollar nya serien, woop woop asbra!

har ätit donken idag
gött som faan
och lite chips
och godis
mindre bra!
skrittade på sötangel igår iskogen
hon var klad hest över att ha 4 brodd o snösulor

nu ska ja kolla mer tv
sen läsa världen bästa bok

BYYYE!

läkar-svar och idiot-ryttare!

Har fått svar från läkaren nu, efter röntgen. benet är läkt. helt! bara ett ytterst spår av brottet. och de besvär jag har nu kommer förmodligen inte att försvinna, utan jag får lära mig att leva med det. det kunde tydligen bli så när man får en så hård smäll. kul! jättekul. ska man vara halt resten av livet och inte kunna träna som en normal människa. tydligen!



bitterheten fortsätter i detta inlägg. vi åkte till ridhuset med Angel idag, för att tömköra. så går runt med henne i typ 10-15 min och började tömköra. efter en liten stund får hon rå-damp och börjat bocka som en galning haha! tar in henne och gör om så jag tömkör på volt istället, för mindre träffbarhet av de vilda hovarna. då efter något varv drar hon till med en jävla galen bockserie och vill inte lyssna direkt på mig, dumma pigghesten! för alla andra ryttares säkerhet tog andrea över för att se hur hon betedde sig (jag är ju van att tömköra, men tycker ändå att det är svårt att komma åt henne ordentligt, anser själv att det är lättare vid ridning, och andrea har en väldig känsla för det, och hon blev väldigt fin faktiskt.) men i alla fall så är hon super-duperpigg när andera kör, men håller sig i skinnet. tills, no name nämnda, på andra sidan sarjen, går lös på sin supersega häst som hon försöer få i galopp. galet mycket smackande och ssssssch ljus, galet högt så Angel går i taket. hon bara galopperar och bockar o bockar och människan fortsätter.
jag förstår faktiskt inte, hur man kan vara så högljud, vad sägs om ett spö? och märker man inte när en häst på andra sidan ridhuset goes bananas totaly. räcker med ett ytterst tyst smackljud för att få angel och trava, och så pigg som hon var idag så klart hon gick i taket när människan blir helvild. hmmm, rätt trött blir jag, vad sägs om respekt för andra...?

men förstår att angel var pigg idag, eftersom hon bara har 2 brodd i varje hov och första gången på länge som hon har fast underlag under fötterna blir hon överlycklig för att kunna springa obekymrat.
bockningarna beror nästan med säkerhet på ryggsmärtorna hon får från sin kissing-spice vid galopp. trav är inga problem, men galoppen är den som ställer till det!

så ska åka till ridhuset på lördag igen för ridning, får hoppas att hon kör på lite lugnare då ;) och imorgon får hon äntligen snösulor och 4 brodd/hov så då kan man äntligen börja rida lite mer!

Nu blir det sängen, tuff 9 timmars idag imorgon. 

PUSSSA!

gomörrn

massssa snö ute. härligt. snöade en väldans massa när jag tog en liten skogstur med Angel igår. var mer eller mindre blind i pannlampans sken, men litade på lilla hästen att hon inte skulle försöka pricka in de halase områdena! även lilla islandsponnyn fick följa med på en promenad. det var inte en brun och en fux som kom tillbaka till stallet, utan två skäckar med vit ovansida! värsta lagret med snö, skojjar inte!

jobb 9 timmar igår, tufft! men hade ialla fall sällskap med malin & therese, thank good!

nu ska jag käka frulle och sen sjukhuset för lite nya besked om mitt brutna ben, finaly!

PUSSSA!

luktar lite hest

min katt har bajsat i sängen inatt. äckligaste jag varit med om. det typ förstörde min dag HAHAHAHA!!

jobbet var dyngsoft o ja och Lisa satt o bara spelade en massa luffarschack, gött! sen hem till papi och meka lite bil och sen ut och rå-köra med honom. eller ja, pappa körde. testade bromsarna och däcken mm. crazy daddy!!
red inget idag, hade på mig termosar och tjockjackan och bara mysa o borsta lite på hästarna! sötnosarna. mojje har vrängt av sig skon, och det ordagrant. tar kort på den imorn, den såg väldigt spännande ut asså!

nu sängen för imorn äre tvättid, jobb, stallet o dö!

PUSSSA!

today

kom mormor över med räcer-bilen som fungerar igen, woop woop. skjutsa hem henne och åka upp till godingarna i stallet. skrittur med cajpan och angel, anna var snäll och lånade ut sina termosar till andra ritten då mina knän inte fanns länge. och låren var inte så pigga heller! 

kvällen har spenderats med fijus och johanna, med chickenbits o pommes, cola, godis, nötter, film, dator och en jävla massa snack. underbart! som ja saknat min klijus asså! skara, jag kommer ner snart!!

nu blir det sängen, jobb imorn o sen stallet!

PUSSSA!

maru



enjoy!

det där jobbet asså

kan ta kål på mig ibland. bara kunder idag som var dumma i huvudet! verkligen. migrän har jag. men unnar mig en soffkväll med snask! gott.

red på sötaste angel på förmiddagen, bara en mystur och andrea gick med cajpan. hon är ju bara för söt, lilla hästen! så ska försöka på lite mer seriös ridning med henne om underlaget är bättre till helgen! o jag är ju hästvakt from imorgon så blir en massa mys med dem små godingarna!! 

katterna är i alla fall lyckligaste att vara tillsammans. de hänger på varandra som små svansar, tvättar varandra, busar och gosar hela tiden. underbart! och det är så underbart att få ha min älskade lilla gosan här hemma hos mig, hon är ju trots allt min kissemiss!

malin o ja hade kvällsmys igår efter jobbet med mat, film, och massa massa snack! guld värt!

ledig imorn så blir stall för hela slanten och jobb i helgen istället! gött men ändå jobbigt haha!!

nu ska jag kolla lite på the voice sverige, vi höres gott folk!

PUSSA!

creation station

igår när jag och mamma var påväg till svartå för att hämta min lilla gosan-katt fick jag ett sms från jysk, min soffa hade kommit!! så var att sticka dit och frakta hem den lite hettsigt. med hjälp av lillebror och snäll granne så fick vi upp helvetet på tredje våninge, o fyfan va snygg! passade perfekt!!





inte så snygga bilder, bättre kommer en annan dag (orkade inte byta pbjektiv, därför sån nära haha!!)

men blev lite stressigt, och snällaste isak skjutsade mig till jobbet i alla fall! första dagen ute i drift i alla fall, vilket innebär att vi inte sitter i trainee längre. ingen coach, vi ska klara oss själva och det är inte okej att göra fel längre. läskit! men det gick helt okej faktiskt! 

idag så hämtade jag i alla fall min lilla darling, hon satt och mjaoade hela vägen men hon var så duktig. hon har fräst lite åt rasmus hela dagen, men de känner ju varandra och har bott tillsammans i massa år, så det blir nog bra snart :P

har även spenderat 6 timmar i stallet, fix och trix och så var veterinären där, sprutor till A, M och Joppe och dra ut en tand på C. Mojje & Jobbe blev även premiärklippta på halsen, de var så duktiga! 
Jag red på A & Andrea på M, som var så piggelin att han inte visste vart han skulle ta vägen. inte så bra underlag, men lite trav i alla fall. Angel var fin tjej! men trampade ner i värsta vattenhålet precis när ja skulle hoppa upp, så rida med dyngsur högerfot var sådär så att säga!!

Har ätit spagetti & köttfärssås med lillebror och mamma o nu blir det tvnördande!

PUSSSSA!!







2012

japp, galet. det är 2012 nu. fast egentligen är det inte konstigt. bara ett nytt år, men liksom inget speciellt. förutom en förhoppningsvis nyttigare vardag när allt julklapps-godis är slut. hitta något som jag gillar att träna och som jag kan utan att få ont i brutna benet. hoppas på en förbättring och hållbarhet hos Angel! bli grym på jobbet. och såklart have fun! men typ något sådant!

fick i alla fall en skön sovmorgon, städade o pysslade lite, kolla film och så kom Malin o Tobbe en sväng. sen iväg till bussen men inser att jag ej har ngn plånbok. men min snela mammi skjutsade upp mig till stallet istället och där blev det pyssel. ingen ridaktivitet pga först asamycket snö som det sedan kom regn över och bara 1/3 hästar med snösulor varav en enbart 2 brodd/sko. men har skurat krubbor o saltstenshållare och smörjt!

igår var i alla fall roligt, trerättersmiddag som bestod av: räkcoctail, oxfile med potatisgratäng, rotfrukter i ugn och sallad. och sist men inte minst. chockladpudding. här kommer några tråkbilder, isak har the movies and pics i sin kamera så!!










emm jodå...

en av alla failade raketbilder ;)


och sist men inte minst. the chocolate pudding. and the swedish flag!

BYE

RSS 2.0