just nu äre jobbigt

Verkligen. Inre stress kallades det tydligen. Fyfan. Minsta lilla får mig att bryta ihop, och det lilla, det lilla som hände precis fick mig att börja storgråta. Vandrandes i regnet. Egentligen var det inget att gråta över, bara att bli besviken, men så blev det inte. För känner mig faktiskt rätt sårad, det kändes. Ingen stor grej, men själva handlingen. :(

Tisdag!

Jag har varit helt dödligt trött idag. Så jag var tvungen att syna och köpa en chokladkaka. Upps ;$

Dans på gympan, rooligt. Mindre kick-ass att jag slutade kvart i fem (vi får gå vid halv), men något som är possitivt är att vi inte har ngn fysik b imorn, så vi har sovmorgon! WÄÄH!

Nu har jag bestämt mig, jag åker med Brinne (förhoppningsvis) till Salsta den 20 juni på welsh utställning med ridklass. Och föroppningsvid, lite närmare sommaren, finns det någon mer som vi kan hinna med. Och sen åker ja upp 3 veckor till mina kusiner och känar kash o sen gotland en vecka. Hem å gå på Pip med mina fina vänner! (Jag hoppas verkligen att ni kommer babes) Och sen äre inte så många veckor kvar av sommarlovet. Men känns rätt bra, bara ett problem kvar och det är nybygget, för vill verkligen åka! Hum får grunna på hur jag ska lösa det :D

PÖSS!

Frågan är...

Vad jag gör uppe nu? När jag har sovmorgon och börjar 10? Jo för jag hade helt glömt bort det. RÖV!

Och så är min cyklen snodd, k-u-l! Svårt att låsa en cykel som man lånar av sin kompis eller? När man vet att ägaren vill att man ska låsa. Inte så jävla rockigt, en sån cykel är fan inte billig i alla fall :( FAN!

Eart Hour & hästdag!

Rätt mysigt igår med Earth Hour när jag bestämde mig för att duscha. Med ljus och grejjer. Hahaha ska fan börja duscha med släckt lampa och tända ljus, blev liksom lite bättre stämning, till och med jag, som hatar att duscha, gillade det!

Idag har jag hunnit med mycket. Mocka åt 4 hästar, rida 3 hästar, vara hästskötare, jackbärare, fotograf, och hästhållare. Och jag kom hem ungefär vid 5. Duktigt gjort. Men har dock hemsk huvudvärk och har verkligen ingen lust att sitta på bussen i 2 timmar sen. Speciellt inte med 25 min väntetid i Karlstad, vafan sätt in mer bussar! Skulle gärna spola förbi den tiden, för vill vara på själva skolan, sitta och muppa på Swalle med min käre vän Findus. Om inte Madde kräver tillbaka sin säng och del av rummet det vill säga. För då får jag vell ta mitt pick och pack och flytta tillbaka till monsterungarna på Svea.

Har värsta beslutångesten över sommaren. Om jag åker till Stockholm i tre veckor och jobbar känar jag bra med pengar, kan besöka den stora staden, umgås med min kusin, och ja jobba. Men då blir det borta 3 veckor, och sedan till Gotland i 1 vecka, alltså en månad. Inge tävling och en väldigt dum och tjock ponny som väntar på en hemma.... Eller försöka hitta något skitjobb i Kga (finns väldigt dåligt med det eftersom ja inte är 18 då), tjäna dåligt med pengar (jag vill verkligen åka utomlands), kunna rida och träna med ponnybus och ha det gött hemma. Vill verkligen vara hemma, vill rida, men måste ha pengar. Snälla ge mig ett bra jobb så stannar jag! GAAH behöver verkligen bestämma mig nu!

Aja, ska försöka leta upp en huvudvärkstablett och dö i en halvtimme, sedan äre dax att packa, äta, ta ut pengar. Vet inte om jag gillar det här med sommartid, jag märker verkligen att jag missat en timme idag. Fan! Har inte tid med sånt....

HERRA!

Tröttlördag

Gick upp vid 7 idag för att fixa mig lite och sen kom Agnete och hämtade mig och vi åkte och hämtade Andrea och det bar av till Skövde. Vi var på Grevagården och kollade hingstpremiering, nordisar, mest därför att kolla på Josefin och Peters hästar. Väldigt roligt, lite segt emellanåt men ändå kul, men tråkigt väder. Regn först o sen bara mulet och rått, blev inga superbra kort, men förhoppningsvis något.

Sov hela vägen hem så är helt slut nu. Skulle för en gång skull kolla på Tv när jag kom hem, för jag kollar aldrig aldrig på tv men så sitter pappa vid den där nere och pontus vid sin. Och vi har bara 2 kort, så min tv kan ja bara kolla 1,2,4 och 6:an. Inte så kick-ass..... Pontus är ju fetaste nörden och borde kunna dela med sig lite, han kollar ju jämt annars.... -.-

Jaja, ska vell nörda lite här istället, orkar inte göra något alls. :)

HERRA!

Huvudvärk!

Förlåt att jag inte har något roligt att blogga om, men har sjukligt tråkigt liv nu hahahha! Sitter i alla fall och kollar Lets Dance med fet huvudvärk. Imorn blire i alla fall Skövde och Grevagården med nordsvensk premiering. Kul att fota när det ska bli dåligt väder.... Not!
Får hoppas det blir bättre väder på söndag när det är dressyrtävling i alla fall....
Jaja, har inget mer att säga :P
PUSSS<3

wäääh!

Slappdag idag, har typ letat praktikplats och sovit. Skönt! Helg imorn, ska bli skönt, väldigt skönt :D Har egentligen inget o säga, men ska sova nu :)

HERRA!!

Shrooms

Idag har varit en lååååång dag. Mentorssamtal-Fysik B-Projektarbete-Idrott (dans med Xuan & Regina, skiiiitkul :D )-lunch-bologi breddning-historia-extramatte. Mjaa ni hörde rätt. Jag gick fårn 08.15 till 18.00 idag. Utan nästan någon rast. Kan ni fatta? Då är jag värd att inte plugga ihjäl mig i alla fall (a)

Har i alla fall gjort en av uppgifterna i svenskan, 12:an, den var bajsenkel. Så nu tänkte ja duscha för det har ja inte hunnit med än, och sen ska ja jobba i maten och fixa inför debatten imorn. Låter bra tkr ja :D

Har faktiskt inge intressant att berätta så slutar nog nu :)

HERRA!

Muppface

Är det som gäller idag på Swalle Balle banaskal. Idag har jag varit i skolan, gymmat med Findus och Kakan, busat på Swalle, slagit upp svenska boken, ätit, varit ute och muppat. Nu ska jag göra lite svenska (jag lovar denna gång), duscha och sen sooooova. SKÖNT!

HERRA!

Otaggad

Är vad jag är. The Hills-maraton. Perfekt till denna dag. Jag vill bara sova, fast ja inte är trött. Vill bara, jag vet inte. Typ gå i ide tills äckelsnön är borta. Ge mig vår tack!

Filmkväll

har det verkligen varit idag, med mamma och Pontus, vi har sett Flickan som lekte med elden och nu kollar vi på Luftslottet som sprängdes. Så bra! Jag är lite efterbliven som inte har sett dem :o

Dö trött och min lilla kissekatt Gosan äter ostbågar. Rasmus leker med påskäggs-pappers-bollar. Knäppa djur.

HERRAAAA!

Little Makeover?

Jaa det vill jag! Ta ur piercingen i läppen och byta ut mot en i tungan? Vill ja verkligen!
Tatuera mig. JA NU TACK. En superfin på höftbenet. Snyggt, men smärta. Men jävla 18 års gräns säger ja bara. Vill också vara 18. Vill ta körkort. Vara myndig. Gå på krogen. Göra vad ja vill. Vill också. Fuskigt att alla snart är det. Alla utom jag.

Ungefär en sån här vill ja ha, inte riktigt men nästan ;)


Räka sa ja!

Hemma, hemma, äntligen hemma. Räkfrossa med mamma, Pontus och Conny för en stund sen, väldigt gott faktiskt :) Det känns så... sommar :) Nuuum Nuuuum!

Mim älskade mamma har köpt påskägg-godis åt mig, mke gott. Men min nya diet gillar det inte, men hade faktiskt tänk att springa imorn, med den lilla pånyn. Så kanske förbränner lite. Nu jävlar äre beach 2010! Då vill jag vara smal, vältränad och brun. Hum, undra hur det kommer att gå. De två första beror vell på om godiset eller träningen har starkast dragningskraft, och det sista beror helt på den lilla gula pricken på himelen. För hade räknat med att hon ska vara framme heeeeela sommaren. Annars blir jag ledsen i ögat, det är vi vell i alla fall värda efter denna hemska vinter.

Btw så har det regnat, ganska mycket idag, inte alls så awesome säger jag. Men bättre det då om vi slipper snön. För snälla försvinn sa ja!

Jaja, kanske kanske skriver sen, eller i alla fall imorn :P

PÖSSS<3

Hum, rätt eller fel? Hur ska jag veta. Ena delen av mig vill, medans den andra totalvägrar. Får vell testa mig fram...


Wettegrendagen

Skolan gick segt, gjorde inte ett enda tal på matten idag, dumma mig! Sen efter lunch drog vi in till Universitetet till Wettergren dagen, alltstå Uf företags mässa :) Roligt, bra föreläsningar, och så tog vi snyggaste korten :) Och vet ni vad vad vad? Joo självaste Baconost-Daniel var med på ett av dem. Respekt! Måste säga att jag är lite stolt moahhahhah :) Även fast han såg ut som en kebab i bröd.

Anyway, sa snart keeka och så ska ja och Findus gymma sen. Vi är så duktiga. Sen plugga matte, har omprov imorn. Kul!

PÖSSS

Onsdag!

Är det idag, och jag bloggade faktiskt igår, ett jättelångt, men just när ja skulle publicera så laggade internet ihop, så det blev ingä. Och tänker inte skriva om det. Men var i alla fall på bio med Hanna, Anna och Findus, Remember Me, såååå bra. Efter att ha suttit på donken nästan en timme o väntat på buss insåg vi att det inte gick någon mer, så snällaste Marielle kom och hämtade oss. Hon hade dock bara 2 säten, så ja, Findus och Hanna fick ligga därbak där baksätet och bagaget ska vara, rätt behagligt faktiskt :)

Idag hade vi friluftsdag och vi gick en promenad i skogen med klassen (eller ja, inte alla), grillade korv, busa i snön och åkte pulka. sÅ ROLIGT hade jag! Massa fina bilder och filmer har vi fixat idag också, Me like. Har sovit nu, är helt slut i huvudet och kroppen. Men ska vell äta snart och plugga lite :) Hade bäst.

PÖSSS

Fundersam...

Sitter i datasalen med Findus och väntar på lektionen i microbilogi ska börja. Blev lite fundersam förut när ****** (vacker sensur på namn) kollade på mig inna jag gick från lektione och sa "Ska vi ta de i tvåan eller?" Jag kollar förskräckt på honom inna jag förstod att han menade att vi skulle vara i sal två. Hum man får fan tänka på vad man säger nu förtiden hahahahahah!

Men mjaaah lite grooooooose säger jag bara, inte något jag trodde skulle komma från han i alla fall hhahahaa.

PÖSSS

Morgonträning!

Gick upp vid halv sju och tog en promenad med Findus på en halvtimme, sedan god frulle och nu har jag tränat lite mer. 30 raka situps, 30 snea, 30 armhävningar och 30 rygglyft. YÄÄÄH nu kör vi förfan! :D

Yääh!

Idag har jag och Findus varit sååå duktiga och gymmat :D Och ätit nyttigt, om man bortser från två bullar och ett glas oboy. Men ibland får man äta gott :)

Åkte in till stan med Maria, Fijus, Jaron och David också, fixade massa saker, städat rummet, jobbat, proppat i Findus bullar, och skrivit lite svenska. Nu ska ja ge lite vatten till min kanin och sen ska jag sova :D

Jag och Findus ska vara hurtiga imorgon och gå upp tidigt och ta en promenad. För kallt för att springa än så länge, men en prommis blir perfekt :D

pussss<3


Jag har världens sötaste kanin :D


Numb

Linkin Park med Numb dånar i högtalarna, härligt. Sjukigt bra låt som jag aldrig tröttnar på! Anyway, solig dag idag, fast just nu gömmer sig solen bakom molnen, gillas inte! Hade svenskaprov idag, fick 16/20, och ska jag vara helt ärlig så hade jag inte pluggat något nästan :$ Men jaja, ska kämpa på som bara den med mvs/vg frågorna så går det nog vägen ;)

Ska snart ha gympa, självförsvar. Det ska bli ku-uul! Sen måste ja sticka till Bergvik och köpa kaninmat och fixa Elins pressent. Men har egentligen ingen lust, men sånnt som måste göras. Tänk om man ändå hade ett körkort och en bil. Va livet skulle bli så mycket enklare då. Och ett jobb, så man kan tjäna pengar. För vill sååå gärna shoppa sönder nu. Vårkläder, skor, väskor, smycken, hårprodukter, bikini, ja allt.

Anyway, ska städa rummet lite snabbt och sen byta om, HERRA!

vårkänslor

Solen skiner som bara den, och förhoppningsvis kommer den göra det hela dagen. Underbart!
Nu vill jag bara att den här jävla snön ska försvinna så det blir vårvårvår. Vill ha sommar, ligga på stranden i en snygg bikini med stora brillor, sena sommarkvällar med bästa vännerna, alla sommarfester, badning, rida barbacka i högt gräs och känna solen steka på de bara benen, bara dra på sig shorts och linne och gå ut, åka runt på tävlingar och fota med perfekt väder, bli brun och snygg, vara hemma och träffa alla underbara här hemma, åka runt om i sverige till de bästa, se hästarna bli tjocka på grönbetet, stå och måla och allt som jag ska göra på jobbet medans solen bränner på ryggen, känna vattnet skvalpa vid fötterna när man sitter på bryggan, ja allt. Visst låter det härligt? Och alla nya människor man kommer träffa, allt roligt man ska göra. Ge mig det nu.

Nu är det dax för snön att försvinna, vi har haft en lång och härlig vinter, men nu räcker det. Sommar, JA TACK.

Give me my man boy

Överst på snygglistan är i alla fall Eric Saade, gifa mig liksom! Helst nu på en gång. Nu saja!








This is my life

WIHOO grattis Anna Bergendal till segern i melodifestivalen :D Men hade faktiskt hellst sett Salem Al Fakir i finalen, men jaja, thats life! Men en sak som är säker är att Saade är snyggaste i alla fall! Mums!

Stallet hela dagen idag, fotade även Therre när hon tävlade. Grattis till andra platsen på sötaste Pica :D
Sen pluggade ja litelite svenska o gick o sov i typ 2 timmar, förjävligt trött så kom nästan inte upp igen. Hum Stockholm tog verkligen kål på mig... Jaja, blir att lägga sig tidigt ikväll i alla fall :P

HERRRAA!!

Fredag

Är det idag. Första två lektionerna gick fort, sen behövde ja inte gå på fysiken eftersom ja redan gjort provet, så passade på att städa och dryga. Sen engelska, men vi kollade på en extremt seg film, så ungefär halva klassen somnade, speciellt vi trötta stockholmsbarn. Kändes rätt så ovärt, när jag hade kunnat åkt hem vid 11 faktiskt, men jaja, inge kul med frånvaro heller.

Sen hem och upp till stallet en sväng, hem och äta och duscha och träffa Jocke. Och nu är jag så trött så jag tror jag dör!

PUSSS & godnatt

Stockholm!!!

Förlåt förlåt för att jag inte bloggade igår, men hade fett mke att göra och var sååååå trött! Men skriver vad vi gjorde nu :D

Onsdag:

Upp vid halv sex och fixa sig, packa det sista och mata kaninisen :) Sen avresa vid halv sju. Åkte upp på ungefär fyra timmar, kanske lite mindre med våran helt galne chaufför. Sedan på en gång blev vi avsläppta vid slottet och skulle till riksdagen, men de var bajssega i munnen så vi fick stå ute och vänta i hundra år. Tillslut fick vi komma in, och våran guide var kick-ass säger jag bara! Kan ni tänka er att det blev roligt att vara i riksdagen? För det var det i alla fall inte när vi var där sist :P

Anyway, sedan hade vi en superkort lunch, och såklart så drog jag, Emilie, Elin, Anna, Hanna, Xuan, och Hanna längst bort, vette fan va det hette, men åt i alla fall nacos, mke mke gotteligott! Sedan tillbaka så besökte vi Jordbruksdepartimentet och träffade bla. Eskil Erlandsson. De flesta höll på att somna och sa att han hade värsta sövande rösten, men jag tycker inte att det var så farligt. ;)

 

När vi var klara där skulle vi gå till vandrarhemmet. Jag, Marrie och Sonja hittade massa fina svanar som vi ville fota så vi kom lite på efterkälken. Vi sprang, och tur som det var var det bara raka vägen till vandrarhemmet, för vi hade tappat bort alla (a) Sedan checkade vi in, bäddade och fixade oss lite extra och drog på stan. Träffade Katta en sväng, super roligt :D Köpte två linnen, en bh och en massa armband! Bra och välbehövliga köpt tkr jag!!! Men jag hade sååå gärna velat ha allt där liksom :D
När butikerna stängt drog vi till Jensens Böfhus och käkade, där vi hade bestält bord. Åt en supergod ceasarsallad och sen glassbuffé, mums säger jag bara! Vi satt där i ungefär 2,5 timme och flummade, hade sååååå jäkla kul så det var inte sant :D Vi fick även varsin heliumballong, så fick många roade blickar påväg tillbaka till vandrarhemmet, när vi 5 var ute och gick med ballongerna liksom. Just ja, glömde säga, det var jag, Elin, Linda, Anna och Emilie som käkade ;)

Väl tillbaka på vandrarhemmet så roade vi oss med ballongerna och filmade lite snatchiga saker som ni kommer att se i framtiden ;) Sen gick vi och la oss, men jag kunde inte sova för det var ett himla liv över oss, medans Linda, Elin och Anna, som jag delade rum med, somnade på en gång.

Torsdag

Alla fyra vaknade vid halv 7, fränt att alla gjorde det liksom ;) Anyway, låg och mös till 7 då vi gick upp. Käkade frulle, fixade oss, packade och städade. Jag var såklart segast! Skräll...

Vi packade in allt i bussen och åkte till Polisrytteriet och K1. Fyfan vilket jobb, gud o vara ridande polis :P COOLT! Jag diggar hästarna också, blev helt kär i dem, så himla fina och lugna liksom. Efter det åkte vi till Hovstallet, fick se värsta guld och silver selarna som kostade 150 tusen att reparera. Kan ni fatta?

De hästarna var tyvärr inte lika hamroniska dock. Men hittade min stora kärlek i alla fall, stalkatten Oskar. Världens mysigaste. Fick massa pussar i ansiktet, hihihi söt kisse!

 

Efter det fick vi 2 timmars "free time", så jag och Yummi la i högsta växeln och drog till gallerian. Käkade en fet jävla muffins som Xuan fick äta upp det sista på för blev så mätt. Vi tänkte ekonimoskt och något som gick fort så vi skulle kunna shoppa mer ;) Köpte en jättefin schal, bra köp! Gick i gallerian en sväng, och drog sedan till drottninggatan och plattan. Precis i slutet hittade jag äntligen MIN jeansjacka, som jag har letat. Så det fick bli det sista köpet innan vi skyngdade vidare. Eller nej, nu ljög ja, vi köpte godis också :D
När vi kom utanför riksdagen var det fullt med poliser och 5 pickébussar! Vi gick fram och frågade vad som hänt, och de sa att det varit en "liten" demostration där. Tur att vi inte kom en stund tidigare i alla fall ;)
De dumma poliserna sa värsta krångliga vägen till Selrustkammaren, så vi fick rusa runt och leta, och fråga vakterna på slottet om vägen. Tillslut hittade vi, och var där i ungefär en timme. Det var faktiskt väldigt tråkigt, eller så kanske det berodde på att jag var sjukligt trött. Sedan var det hemresa, och sov ganska stor del fram till Arboga där vi stannade på donken. Käkade Mc chicken, mums! Sedan körde racer-chaffisen vidare och vi kom väldigt fort hem faktiskt. Helt tokig chaufför!

Väl hemma skyngdade jag och Hanna till matsalen där Eskil Erlandsson var, och skulle prata om massa saker. Eftersom jag och Hanna ska spela honom i depatten om GMO som vi ska ha snart så tänkte vi fråga honom irl, istället för att läsa på internet. Tyvärr snackade han i 2 timmar, och jag höll på att somna. Tillslut lyckades vi få våra frågor besvarade, och de var till stor hjälp.
Jag kan säga att jag somnade väldigt fort den kvällen!

Pusssss<3


Elin Edman är homosexuell

sitter Anna och säger. Vilken stil liksom? HAHAHAHAHAHHAHAHA! Sitter på Swalle, skulle göra samhäll men blev så svag i hjärnan så örk int! Gertrud kommer döda mig, men jaja, JAG ORKAR inte okej?

hahahahahahahaa övertrött är jag! Kom på en sak till ja ska göra, hämta skor hos Zana som ja ska låna av henne! Hum det där blev en konstig mening (?) Anyway, hörs kanske kanske på torsdag, beror på hur trött ja är o när vi kommer hem :)

pussssasasasasasa

Projektarbete- NEJ TACK!

Har typ skrivit klart projektrapporten, men word dampar verkligen loss! Hur fan får man sidnumren att börja på sida 3? Och det bara flyttar om text och är allmänt crap, I don´t like it!

Anyway, fotade Anna lite grann efter skolan, tror det blev skitfina bilder i eftermiddagssolen :) Btw så skulle hon testa att gå ut på fältet, men Kazan ville inte det, så började hoppa runt som en crazy bananas och när de kom ut på vägen damp Anna ner i backen, smärta! Ungefär en sån avramling jag gjorde, bara att hon gled mer ner på marken, och jag flög ner ;)

Tänkte lägga in bilderna på datorn nu, och sen gå och käka, dampa lite på rapporten, duscha, packa, fixa jävla skit-samhällskunskapen som tydligen skulle varit inne igår, fixa ideskissen till stora projektarbetet och sen sova. Hur ska man hinna? Men imorn ska vi till stockholm och det ska bli så ku-uul!!!!!!

Pussss<3

Movienight

Först och främst vill jag bara säga GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTASTE ELIN EDMAN som fyller 17 år idag <3<3<3

Efter middagen tog jag ut min kanin Tindra på en prommenad, eller ja, hon satt mest och grävde, men jag och Marrie fotade i alla fall henne, tror att jag fick några kick-ass kort. Sen gick vi in och filade lite på vårat projektarbete ;) Sedan stack jag till fritiden och bakade kladdkaka med snyggvö Elin, och det blev kick-ass god!
Jobbade en sväng i köket, och sen kladdkake-morotskaka-och-film kväll på Swalle med Elin, Anna, Karin, Xuan, Linda, Madde och Hanna!!!
Hög mysfaktor på det säger jag bara :D Såg på efterlängtade Systrar i Jeans 2, eller The sisterhood of the traveling pants 2, som den så fint heter på englska. :D Dvd:n cepade så vi kollade faktiskt på engelska, så då känns det lite fee-el att skriva på svenska liksom ;)

Anyway, nu ska jag sluta babbla och gå och lägga mig, hade bäst!!! PÖSSS!

Det var en gång...

...en tjej som hette Rebecca. Hon har haft väldigt mke att göra, så hon har inte haft tid att blogga. SORRY (a)

Anyway, kan skriva en liten sammanfattning ;)

Lördag: Stallet i några timmar, sen hem och duscha och sticka till mormor och träffa min sötaste bäbis-kusin! Bilder kommer :D :D Myskväll med mammi, kollade World Trade Center

Söndag: Stallet till fyra, sen hem och stress-packa. Vid 5 kom Petra och Malin och fikade, sen satt ja och väntade på Maria som var 2 timmar sen -.- Tillbaka till skolan, fixa allt med Tindra, och sen dra till Swalle, Anna färgar mitt hår och sen massa damp! Sen soooova!

Måndag: Gå upp vid halv nio, tänkte packa upp och sådär, men hade cepigaste håret i hela världen, så försökte få någon ordning på det, gick inte så värst bra.... Åt också lite nudlar, skolan började vid 10 i 10.
Matte-mentorssamtal-svenska-lunch-idrott(gym).

Nu börjar min engleska-sasasasa strax så mst sluta nu, men nu kan ni ju anteckna min väldigt intressanta helg ;) Pussss på er homies <3


Gó morn!

Mjaa, klockan är 10, jag är skiiiittrött och sitter och väntar på att Andrea kan svara mig på sms/msn så jag vet hur vi ska göra idag...
Har värsta fräsiga luggen, undra hur jag har sovit? Den står typ rakt upp, lite rockigt sådär på morgon-kvisten. Men ni får verkligen ingen bild på den hahahaha!

Min planering som jag tror dagen kommer att se ut är att åka till ridskolan och kolla på tävlingarna och fota lite, sen stallet och sen åka till mormor och träffa min lilla bäbis kusin Kalle för första gången :D Sen ikväll myskväll med mammi!!! Låter bra :)

Just nu ligger söt-Rasmus och myser bredvid mig, gosar med datorn och tuggar lite på min toffs, han äääälskar toffsar, kan jag lova! Men han ska verkligen inte få den här för då försvinner den ;)

<3


PaAaaRTey!

Yes, det var vad kvällen bjöd på. Eller i alla fall en stund i alla fall! Superroligt i början, jättekul sen när man träffade hela jävla stan, alla man kände typ, mindre kul när vi fick slänga ut alla och tre polisbilar anlände. Men sånt är livet. Sånt är Karlskoga. Men jag hade i alla fall sjukligt roligt :D

pusssss<3

Öret

Stallet vid 10 idag, och sen åkte ja och pappi till Öret :)
Fixade kvittot på förra kameran till cp-bruden som dampar loss, och vet ni vad? Försäkringen gällde tydligen 3 år, jag sa två ;) Så nu kan hon fan inte klaga i alla fall (:

Fick supersnygga skor från papi, och två stooora kuddar med coolt mönster till min säng på skolan :) Hittade också en skitsnygg tröja till Pontus :)


SNYGGA! och sköna :D

och här får ni den efterlängtade bilden på mitt hår, självklart är jag

såååå snygg, med pjamas och allt ;)


Stan i Charleswood

Yes, idag besökte jag och min käre vän Sofia Ivarsson Charleswoods stad, det var ett tag sedan kan man säga ;) Köpte en foundation (tänkte testa nya second skin från Max Factor), rouge-borste, foundation-padd, hårfärg, present till Annie och tog super-ugly kort som jag ska ha till mitt leg. Fyfan va ful man kan vara liksom :o
Hittade i alla fall skiiiiiitsnygga och sköna gladiator-skor, bruuuna! Kostade en 500ing, men kanske är värt det? De var i alla fall supersköna, hum, undra om man ska kosta på sig ett par? :P

Stallet efter det och sen har jag pluggat litelitelite (bättre än inget) och sen kollar på Vampire Diaries! SÅÅÅÅÅ BRAA-AAAA! Kick-ass!!

Min katt Gosan är kåt och vill ut och para sig. Mamma har glömt att köpa p-piller. Och hon sitter och skriker vid dörren, man kan tro att hon har ont eller något. Men hon är i alla fall söt :D

 

/Becccccs ;)


Filmmys!

Har det varit ikväll, JA! Men min älskade mammi o bror :D :D :D :D

Såg bröllopsfotografen, inte så jäklans bra faktiskt, OCH sommaren med Göran, KICK-ASSS!!! Hoppas ni antecknar i era I-cares!

Blir ingen bild på min luggis för har satt upp den och den vill liksom inte visa upp sig just nu, men kanske imorn. Men tänker inte lova något, för jag tkr faktiskt inte om att bryta löften (a)

Anyway, ska städa rummet nu i alla fall, 3 ton kläder i sängen, mysigt!

PÖSSSS<3

yes!

Nyklippt, och ja, jag klippte lugg, faktiskt! Tog bara det mesta slitna på längden, inte så mke, men känns ändå lite sorgset. Vill ha långt hår, inte kort o fult :c Men jaja, ju oftare man klipper destu lättare har det ju att växa ut, så nu ska jag sluta slarva med håret!!!! Bild kommer ikväll :)

Nu ska jag plugga, på lovet.... KuL!

hår....

jaaa, alltid samma fråga, vad ska jag göra med mitt hår? Ska klippa mig imorgon och vet inte vad jag ska göra...? Ska jag bara klippa topparna och spara ut luggen så jag lätt kan sätta upp det? Det är skönt och det är så jag oftast har mitt hår, men inge roligt när jag väl ska fixa det...?
Eller ska ja klippa snelugg igen, väldigt opraktiskt stor del av mitt liv då ja inte så ofta fixar håret, men jävligt snyggt när jag ska fixa mig...?

Färga håret mycket mörkt igen, ha det enkelt och slippa jobbig utväxt? Eller ha fint blont slingat hår igen som jag tycker är finast, men med en jävla massa jobb? JAG VET INTE!

Gud vad gör man....?:o


sån där lugg är snyggt! Och sånt där uppklippt fast håret är längre?


typ sån lugg?


jämnlångt hår/lång lugg? Smidigt, kan fixa snyggt hår bara att det är
lite mer komplicerat, ser ut som en slickad katt när man inte gör ngt?

Chokladbollar = LOVE

Mjaaa, gjorde chokladbollar i morse, tänkte vara snäll mot min bror som ville ha med sig något gött imorn till Säffsen så jag ställde mig och bakade! Och det händer inte så ofta, för jag är inte så himlans kick-ass på det faktiskt... Men de blev sååååå goda (y)

Var i stallet i typ 6 timmar idag, 5 hästar motionerade! Det gillas.




Mmmm-ummms!

God morgon


Så här snygg får man vara på morgonen!!! :D


Vad är bättre än att börja dagen med en god frukost? :D

/Becca


23.40

är klockan, och jag ska gå och lägga mig om någon sekund, ska bara skriva lite kort om dagen :D

  • Var på behandling hos osteopat idag, smärta men tror att det hjälpte grymt. Känns i höften kan man säga, men det blir nog bra snart :D
  • Känns fortfarande bajs när jag andas efter avramlingen. Inte okej, och det var inte lätt att sova inatt heller.
  • Blev inge stall idag, var för trött för det :D
  • Städade mitt rum hos pappa och rensade en massa
  • Har rensat nästan alla bilder på datorn, gud vilken fin ordning det blev nu :D Så nu får jag plats med massa massa nya från nya kameran :D :D :D Happyface!

Nu ska ja sova, pussss <3


RSS 2.0