jag är kär

i både min nya dator och min nya mobil. hihhihih!
idag var ja o mallan emo brudzen number one och skrämde nog de nya som än så länge bara går på utbildningen. vi som ser såååå farliga ut hahaahahah!!
gymma idag igen o jises för träningsvärken, så blev lite lugnt idag om man säger så, visar hur jävla otränad man är!! :P
annars händer inget speciellt i livet faktiskt! borde damsuga lite.
vill ha fredag. då kommer min fina fina xuani <3

pUSSSAA!

loooooook at thiiiis

ny rosa mobil och ny rosa dator!! dock ser mobilen röd ut på bilderna, är nog rosa-röd. men visst är de galet fina. är helt kär, speciellt i datorn för det är den jag har nördat mest med denna kväll :D
blev en ridtur på caiprinhia och mojje förut, stötte på Mr Mooose. var också himla varmt, behövde tom kavla upp ärmarna. nu ska ja duscha o sen nörda mer dator/mobil hihihhh
pUSSSSA!

ååååh

imorn. då kommer det stå något fint hemma hos mej när ja kommer från jobbet. guess what...? det får ni se imorn ;)

PUSSSA!

träna

har jag gjort idag med papi, är jävligt mör i kroppen, men fyfan va underbart!! nån kommer nog kanske inte upp ur sängen imorn dock...

har även stekt massa pannkakor och gjorde svampsås med pasta o bacon typ, hittade på lite random maträtt och fyfan va gött!! :D
gosan ligger som en liten kurrbäbis bakom mig, mys! rasmus vill bara äta godis. Angel har fått vila lite.
red i alla fall på islandsponnyn igår, fyfan va roligt. första gången jag galopperat sedan oktober. härligt :D

nu ska ja nörda tv, PUSSA!

trött tjej

som somnade typ nio igår. sov i ca 12 timmar. göttkött!!

jobbet gick bra, och snabbt. och sen upp till stallet med mellanlandning hos andrea för lunch o ombyte. 
gulle angel hade sår i pannan, och var så att pannbandet förmodligen skulle skava så jag tog henne ut på en joggingruna ist. som bestod mer av skritt eftersom det är så mycket is kvar. och jävel va ja slet omkull mig en gång. rakt på vänster skinka. och satt mig ner under angel, som bara står och stirrar på mig haha! snelhest!
jag är så jävla trött nu igen, herregud hur mycket kan man sova. och hallå, jag är 19 år, inte 190 år liksom. borde vara ute o roa mig. men orkar inte. laddar för nästa helg ist hehehe!!

här kommer lite bilder som ja lovade iaf :)
PUSSSA!

äntligen

har ja beställt min nya mobil, xperia ray!! woop woop!!

jobb 06.45-11.45, sen hem o käka,upp till stallet o rida Angel <3 sen in till stan o hämta minibussen ridskolan ska använda till scandinavium imorn och sen åka upp o rida mojje & cajp. vi hade även sällskap av 2 älgar som vi först trodde var 1. väldigt nära. om ögonen skulle kunna pluppa ut hade cajps gjort det! och mitt hjärta. för ja är så jävla rädd för älgar, fifan!

jag är tröttast i världen och imorn äre jobb, men börjar 10.15, underbart! ska försöka hålla mej vaken en liten stund till, plocka undan o diska lite och duscha.

PUSSS!

gulliga

var hästarna idag! jises! här får ni lite smakprov
blev mest skritt idag med tanke på underlaget men passade på att trava på barmarken. kan ni fatta känslan. med mjuk barmark under hovarna. amazing....

cats....

asså jag dör!! 

Beccs

känslan

av att testa det tredje modemet och varit utan trådlöst internet i ca 3 månader, och det fungerar. äntligen com hem, äntligen!!

idag har jag jobbat (06-45-11.45), hem o käkat o sen stallet. blev en uteritt med Andrea & Emelie och jag testade Joppes gamla dressyssadel som låg helt okej faktiskt, ska bara ta o byta bomvidden.
sen hem och börja tvätta, i masssor!! har även städat och varit hos pappa och käkat gooood mat! 

dricker juice som en galning, fick ryck tror ja och vill bara drickadrickadricka. blir jobbigt precis innan man ska sova dock! för sova borde jag göra snart med tanke på när jag ska upp imorn. trött chey hej!

PUSSA!

ojoj

när bloggade jag senast?

Caiprihia har, hör o häpna, åkt transsport och varit på dressyrträning, omg! 
Jag har städat
Stressat
Gjort allt mellan himmel o jord
Jobbad
Emo-at mig (idag) för att jobbet sög så hårt
Ätit godis
Fått skjuts till jobbet imorse (det var värt de få timmarnas sömn, faktiskt)

och har tränat med pappa. kommer vara d-ö-d imorn. börjar KVART I SJU! och cykla på det. det är säkert snöstorm. o ja kommer ha sveriges träningsvärk. 

inte så skönt asså!

mst nog lägga mej o sova, eller iaf catch up med Top Model Sverige!

PUSSSA!

nu

har jag anmält mig till högskoleprover. hmm dax och börja plugga lite så man kommer in i tänket lite grann. men förvänta er ina 2.0 inte, menmen gör ett försök i alla fall!!
ont i huvudet som bara den. men ska duscha o diska o sen lägga mej tror jag! o kolla film om inte annat :)

PUSSSA!

sol&snö

mystur på söthästen nu på förmiddagen. först var hon så lugn och harmonisk men sen var det massa spöken i skogen så då måste man hoppa fram som en liten kanin tydligen. vi körde i alla fall bara mysridning utan några jobbiga krav och en massa trav! härligt!!


vi är såhär snyggt rosa i alla fall! med min rosa fleece och reflexväst också!!
hahaha snygg bild
roooosa vare ;)
soool!!!

PUSSA!

älskvärt

har snöat, massvis inatt! men blev en superhärlig tur med Angel i fm, typ 2 dec pudersnö och strålande sol. Red på Ahlbergs och förbi sommarstugan och sen körde vi lite "dressyr" på gärdet. Angel tyckte mer vi skulle köra räcergalopp. Lilla ängeln var mer ovanför marken än på den, taktataktatakta första 20 minuterna såfort hon hade en dum matte som bara ville skritta hahaha! nej men hon var sådär galet pigg så hon inte visste vart hon skulle ta vägen. det är sånna här dagar man önskade att man kunde räcer galoppera över ett gärde så snön yrde utan risk för att ramla av inom de första sekundrarna av galna bocksprång hehehe! menmen, det kommer, om man ger det tid och rätt träning så kommer vi att kunna galoppera!!

har fått choklad av mamma o pappa och massamassa kakor och chokladbollar på jobbet, mums! ibland får man unna sig!! ja o mallan käkade mest av alla!!!
här får ni lite inte så vackra kort på de små grisarna från idag ;)
mojje tyckte bollen var lite läskig...
aaw sötaste hesten 


Hoppas alla har haft en bra alla hjärtans dag! PUSSA!

omg

gaaalet kan jag bara sammanfatta gårdagen med!! förkrök i Beas supermini lägenhet och sen utgång på Score, som var jävligt lyckat! galet mycket folk, bästa sällskapet och gratis drinkar!! bilder kommer imorgon!!

vaknade och fick serverad frulle var Gurkan imorse, testade även att dricka läs smutta på riktig mjölk direkt från kon. fifan va äckligt! sen stack vi, ja fijus och gurkan in och käkade göttigaste kebabpizzan på kebabhouse, moums!!

upp för en mys skrittur på Angel & Mojje, stallfix och handling. nu är jag rätt sleten så ska kolla Wallander strax och dö i sängen!

PUSSSA!

busigt... typ

japp mitt lilla beslut jag fattade igår kväll är väl inte det bästa, men det är ju inte så att jag kommer att dö? Nej eftersom den där äckliga blod-medicinen som ja tagit i 4,5 månad tog slut och att jag var tvungen att köpa en ny burk (på 100 piller) för ca 2 veckor. 

1#orkar inte köpa dem
2#väldigt ohällsosamt för kroppen
3#har redan för tunnt blod, vad i hela friden ska de ge blodförtunnande till en sådan person....
4#jag har redan ätit i över 4 månader som var själva planen. bara det att de svenska läkarna inte tycker att månaden jag åt medicinen på Irland räknades (snacka om diskriminering mot landet, hallå, det är exakt samma medicin, bara att det heter Waran på svenska och Warfarin på engelska... idioter....)

så egentligen har jag inte brytit mot några "regler" eller vafan man ska kalla det, eftersom jag ätit i 2 veckor mer än jag skulle. fuck them. fett jobbigt och passa upp och ta de där äckliga pillren varje dag.
så nu kan ja goes crazy igen för har inte lika stor risk för ofrivillig blödning. hehe!

värsta jävla texten om några små blåa jävla piller. haha orka!

nu ska jag åka upp och rida lilla hästen, och ikväll blir det pppppparty i karlstad med bästa människorna!! LÄNGTAR, Ååååååååh!!

PUSSSA!
tänk om jag hade varit kvar på irland med de här fina människorna 

kattmys

hittade en sån där burk med kattmyna eller något linande och var bara tvungen att testa på kissarna så hällde lite på damsugaren som Rasmus är livrädd för, and look at this:



hällde lite på bollarna i klöspelaren som Gosan gick lös på...
mina små sötnosar <3

inget gjort

på hela dagen, men gött ändå. nu känner jag mig som mig själv igen i alla fall, så imorgon blir en tripp på stan för att kanskekanske hitta någon snygg topp till lördag och sen till jobbet.
har i alla fall kollat galet mycket film, druckit och ätit endel onyttigt, sovit en massa och mår som en prinsessa igen. tror jag ;)
mina kissemissar är i alla fall lyckligast över att jag varit hemma två dagar, speciellt mys-Rasmus.
annars händer det inte mycket i mitt liv. nu Once upon a time

PUSSSA!

sjukis

yess är hemma från jobbet idag, har sån fruktansvärd huvudvärk och feber-svackor. cyklade i alla fall till sjukhuset imorse (efter att försökt komma upp från sängen i över 1 timme) och höll på att dö på kuppen. och dålig kondis har jag inte även då den är sämre än den borde. i alla fall sista gången att ta blodprov, så 20 februari är det över med denna äckliga medicin! woop wooop!!

sitter även o kollar på lite utlandsjobb, är faktiskt väldigt sugen på att sticka en sväng runt april, maj. galet sugen! åååååh vore så himla kul. menar inte att jag inte kan göra det senare, men vill inte rota ner mig för mycket så jag inte vill åka alls. ska nog ta och förbereda ett personligt brev asså, vore så jävla underbart!

var ute en sväng och köpte kattmat (15 kg, omg nu kissssar får ni käka hur mycket som helst) och sibylla och lite snaks. det är okej att tjocka sig när man är sjuk! Men såfort jag blir frisk måste jag ta tag i tränandet, på riktigt, såhär kan det inte fortsätta hehehe! måste hitta något pass som jag tycker är roligt, är givande för mig och som inte kräver för hård belastning på benet så jag blir alldeles för halt, men som ändå styrker upp det. någon som har något förslag...??

nu ska jag i alla fall kolla film, PUSSA!

amazing

det här är helt galet, seriöst!!




PUSSA!

galen helg

yesss kapten röd levererade!

upp tidigt på lördan o hjälpa mamma o flytta. höll på till 3 ungefär, hem o käka, byta om o åka upp till stallet. åkte med angel till ridhuset, när andrea, madde o therre byggde banan inför pay and jumpen. hon var jättefin efter en stund men vi kom inte helt igenom. menmen, det kommer!! kom hem sent på kvällen och somnade typ direkt!!

igår blev det stallet tidigt för att göra i ordning Mojje och sen åka till ridskolan. Andrea o Mojje startade först och de var superduktiga! var i alla fall banpersonal hela dagen. fick i alla fall pizza efteråt, asgött!! Sen upp till stallet o ta en tur på Cajpan o Angel, mocka och sådär. Handla, hem o duscha, försöka hålla sig vaken och somna vid nio på kvällen!!

Har i alla fall göttat mig i sängen på morgonen, och städat hela lägenheten som var välbehövligt!

nu lite filmmys innan jobbet, PUSSA!

kapten röd

yess nu kör vi!

oj va dålig uppdatering

vet inte ens när jag bloggade senast! 

I onsdags red jag på Mojje för första gången sedan han var typ 3, gullehästen! men han är ju mer vild än tam liksom ehheheh!!
Igår spenderades i stallet på förmiddagen (var ledig woop woop) och jag red på Caiprinhia som var superspooky och Angel som var piggast i världen! Dax att börja röra på fläsket, är ovan vid att rida ordentligt nu.
Sen åka till Örebro, trött som skit. Blev i alla fall en tröja, underkläder och örhänge och sedan tråkigare (men nödvändiga) saker som gardiner, matta, toasitts (eftersom ja på något sätt spräckt min tillfälliga plast-stol) och massa andra småsaker! Somnade gött man man säger så!

Långpass på jobbet idag, heem och trycka en ugnspotatis (waaay to fast) och sen upp till stallet för en tur med Cajpan o Andrea på Mojje. Sjukt kallt idag, hade dubbla långisar, ridbyxor och termos. 3 tröjor, väst och jacka. tjocka vantar. rånarluva och en fleecemössa under hjälmen. och det var bara typ 14 minus, hur ska jag överleva -25 liksom? Hur HAR jag överlevt sån kyla förut. omg.

nu blir det sova, trött som fan! jobb o sen kapten röd som avslutning!

PUSSSA!

RSS 2.0