hej och välkommen till tele2tv...

har sagt det... kanske 10000 gånger idag. men jaja, gick ganska så bra, eller över lag gick det bra. höll mig lugn när arga kunder mensa sönder och fick många roliga! men är sjukt äckeltrött, tar sjukt mycket energi asså!!

var i alla fall meningen tillslut att jag skulle upp o rida imorse, men orkanvind och regn kändes sådär (speciellt eftersom ja var tvungen att cykla till sjukhuset o slåss med gamlingarna först) så sköt upp det. znoooooza i sängen ett tag (FIFAN VA GÖTT) och sen äta frulle o åka till sjukan. kan säga att jag stog stilla med cykeln, så mycket blåste det! sen handla lite, åka hem till papi o duscha, hem o städa lite och laga mat, äta och åka till jobbet. jobba, hem och äta, sen kom mamma, gått igenom lite papper, betalat räkningar och nu sitter jag här! sidär!

NU SÄNGEN PÅ DIRREN!

Pusssa!

woop wooop

yesss idag tog vi samtal, i nästan 2 timmar, och det gick bra! dyngnervös före första men sen släppte det och blev mycket bättre, skönt!!

har egentligen inte gjort så mycket idag, var helt slutkörd efter all spänning så har kollat tv, pratat med comhems kundtjänst lääänge och så har mamma o pontus varit här! så ska diska och fräsha upp lite här och lägga mig i sängen och gosa med Rasmus och kolla tv! OCH det bästa är att jag börjar tjugo över 1 imorn. göötttt!! måste dock till sjukhuset o ta blodprov (som vanligt) innan klockan 11 men det är ju lyx ändå! får se om jag orkar sticka på stan en sväng och kolla lite julklappar eller inte, vi får se!



gårdagen blev i alla fall hem och äta en bulle och åka upp till stallet. skrittade med angel som var sötaste som vanligt. men hon står aldrig still vill min hoppa-upp sten när hon står med rumpan hemåt (hoppar upp en bit in i skogen när vi skrittat en stund) men om jag vänder henne så hon står med näsan mot hemåt så står hon blixtstilla. men hur lätt är det egentligen att hoppa upp på fel sida?? inte så lätt!! hahah!!
skrittade även ut, jag på cajpan och andrea på mojje! han är så cool, den fyraåriga bäbisen! ska nog ta och testrida han någon dag, har inte ridit han sen han var bejbi-bäbis heheh!!
kom i alla fall hem vid 10 och var dödstrött så blev sängen på dirren!!

nej men jobber känns inte lika dödsläskit nu efter idag, har lite lugnande nerver nu. men som sagt så kommer det ta tid innan man är duktig, men det kommer. det är inte det att jag är rädd att prata i telefon, utan att jag får totalt hjärnsläpp när kunderna ringer, eller är rädd att någon ska fråga något som jag inte kan (typ den tekniska delen som inte går o slå upp) men jaja, det går som det går :)

PUSSS!

inga bilder

näjje blev inga bilder på lägenheten för kom ju på direkt att mitt bord var hemma hos pappa på betsning och oljning, så blir inte samma sak om inte bordet är där, fixar det på onsdag kanske :) vill ju ta fotona på dagen för att utnyttja dagsljuset!!

har i alla fall myst i soffan, lagat pannkakor, myst mer i soffan, varit hemma hos pappa o duschat (måste låna duschen ibland, min har sånt dåligt tryck) och käkat massa god mat!

så nu snart fortsätter beck så ska mysa ner mig i sängen med Rasmus! har varit en riktig slapp-dag men fyfan va gött, speciellt med tanke på vädret!

PUSSSSS

kolla in de här picsen jag hittade på pappas dator, så sött!!


min gamla ponny musa <3


älskade lilla Tindra som bäbis!


jesse james


min gamla kanin Bamse

okej ett litet smakprov, har ännu mer men blir en annan dag!

NATTTTI

hua

mej vad jag är en dålig bloggerska! kan kanske vara för att det trådlösa internet inte funkar = måste ha min ca 1 m långa internet-sladd vilket innebär att jag måste sitta på golvet mitt framför modemet, JOBBIT! kan inte flytta det heller för den är ju inkopplad i boxen och blaj blaj hit och dit!!

har i alla fall haft super soff-mys med Rasmus på min mage, gosselurvfilt och filmer på tv1000 (som ja bara har nåra dagar till, buhuuu) och tänt första advent ljuset. MYS!

igår blev det tvättning, städning, åka till stan för kattens dag och fyndade massa kattmat! sedan upp till stallet för en ridtur i mörkret med gulligaste Angel! hon var dock lite vrång när jag skulle hoppa upp så fick hoppa upp från fel sida (har en speciell hoppa-upp sten en bit in i skogen) och egentligen är det inte svårt att hoppa upp på fel sida, men samtidigt äre så jävla knölit! man måste liksom tänka till lite. dax för mig och träna mera på det alltså!!
sedan har vi smörjt upp den "nya" selen vi fått låna av Lotta som ska passa till nya vagnen, dock har selen hängt i ett pannrum i åtta år. inte så väldans fräsh!

blev lite smått taggad av Fijas inlägg för några dagar sedan med termos-muggar! jag har som många andra på jobbet också min fina blåa termosmugg som jag lånat av pappa, men som inte är bra alls. det finns liksom inget lock ordentligt så om man ska lägga ner den i väskan nären är uppdrucken måste jag diska ur den =annars kaffe/oboy överallt! och den är inte så himla snygg heller.
så ska nog önska mig en i julklapp, en riktigt snygg, som håller värmen länge och inte läcker! har ju börjat dricka kaffe ibland (var nog största lögnen, espresso suger PLUS choklad blandat) för att kunna hålla mig vaken! men, kommer aldrig börja dricka kaffe på riktigt, varför börja med något äckligt som man blir beroende av och som är ohällsosamt för kroppen? nejtack!

nej men vet ni vad jag ska göra nu? jag ska ta och ta kort på min lägenhet och lägga upp lite senare :)

PUSSS!

grattis mej

jepp igår klarade jag slutprovet OCH tog mitt första samtal, vilket var det värsta ja gjort tror jag! idag vägrade alla i gruppen förutom 2!!

red på sötnos angel igår, bara en mörker-promenad med andrea o caipan på släp! härligt!!

så nu blire byta om och åka upp te stallet för nu ska även Mojje flytta upp till stall Boviken, gött med alla 3 hästarna på samma ställe!

PUSSS

breaking dawn

jag är kär <3 den var bättre än jag någonsin kunnat drömma om. helt värdelöst att det inte blev premiär utan en hel vecka efteråt, men bättre sent än aldrig om man säger så!
kan väl inte säga mer!

final på bonde söker fru och sista delen av bron blev det också idag! härlig bio/tv dag!

orkar inte skriva något mer just, kanske är på bättre blogghumör imorn

PUSS


alive

nu äntligen har jag fått igång internet (eller ja inte det trådlösa så just nu har ja megakort sladd ;) )och tv! värsta hightech med play kanaler i tvn, fan bättre än inspelningsbar, för nu finns ju allt jag vill se liksom! men var sjukt mycket sladdar och lådor och påsar och gud vet allt, och har massa sladdar över, de kanske kommer till användning nån gång! eller så kan jag ha sladd-auktion!

har i alla fall köpt en mega stor canvastavla idag, tror den kommer bli perfekt! fick även en superfin ljusstake av mammi, så även jag kan tända ljus på advent!

har ju lovat bilder på lägenheten, både före och efter, och det kommer! men tänkte mera till helgen, så jag kan ta kort när det är ljust här så det blir finare pics! so hold on so long!

annars då, utbildningen går bra, vi har faktiskt rätt roligt och ja, Malin och Therese är nog mer oseriösa än seriösa. men första samtalet närmar sig och alla är supernervösa! fast är väl egentligen mer nervös över slutprovet på torsdag, det är då det gäller!!

annars händer väl inget speciellt, nu ska jag duscha och götta mig i soffan med mina nya tv kanaler wihooo!

PUSSSA!

död blogg

som ni kanske har märkt så är internet rätt så DÖTT!
sådär lagomt kul! men nästa vecka får ja internet som BÖR funka, håller tummanra (sitter hemma hos pappa nuuu)

idag har jag i alla fall ridit, på söta söta Angel. bara skritt då eftersom vi får ta det sagta med säkert. men hon verkar inte ha ont, hon är så himla glad o possitiv och visar inga tecken på halthet/smärta! men jag och andrea ska främst köra på körning nu under en tid för att bygga upp muskulaturen tillsammans med lite ridning, eftersom jag är bättre ryttare än kusk, så jag kan komma åt henne på ett annat sätt på ryggen. och det är inte så att jag begär något arbete av henne utan bara att hon ska stetcha ut och mjukas upp lite grann.

snart flyttar även Mojje mustang upp till stall boviken, ska bli oerhört skönt att ha alla hästarna på samma ställe!

så nu ska jag dra mig hemåt och duscha lite o götta mig i soffan tror jag. jag är trött och det är bra, för måste komma i säng tidigt, ska slåss med alla galna gubbar o tanter på lasarettet imorn bitti innan jobbet, wish me luck. kan behövas!

PUSSS

inget speciellt

att berätta egentligen än att det är mycket, galet mycket att lära sig på utbildningen. men jag o malin har kul i alla fall och alla andra är schyssta också. om man bortser från besserweisen, som låter som en jävla dryg stockholmare, som kan allt och är så sjukt jävla stolt över det. okej hon är duktig, hon har jobbat med sånt här förut, men attityden är rätt irreterande!

så livet är inte roligare än såhär egentligen! upp tidigt för att vakna, äta, fixa sig o samtidigt kolla på vakna, cykla till jobbet, vara där hela dagen, hem, äta mat, kolla tv och plötsligt är klockan supermycket o då blir det sängen igen! men imorn blir det förmodligen örebroooo!!

är lite ledsen i ögat också att jag inte sitter på premiären av Breaking Dawn :/  menmen, hoppas på att få se den SNART, som jag väntat!!

nu ska ja skynda mig hoppa i duschen innan bonde söker fru börjar!

PUSSSA!

god morgon!

frulle, done
vakna med the voice, done
gosat med rasmus, done
bäddat, done
klätt på mig, halv done

nu blir det strax jobbet!!

och LINDA HALLBÄCK, vart ääääär du människa?

PUSSA!

party, födelsedagskalas & nytt jobb

börjar med min födelsedagsfest som blev riktigt bra tycker jag, liten o mysig. så blev ja, xuan, isak, fijus, jaron och gurkan, perfekt många för min mini lägenhet! vi hängde hemma hos mig tills strax före elva då vi skyndade till nightshift för att gå in innan man mst betala (fattiga plus inte värt det) där var det faktiskt helt okej, träffade endel roligt folk, massa dans men också massa könstit folk, som vanligt i den här stan! tillbaka till lägenheten för lite efterfestmys och några sovtimmar. (btw isak önskar jag att jag fått se ditt ler-slide, verkligen!!)

min fina xuan åkte hem vid 11 på söndagen så var att åka till pappa och försöka lösa internet-frågan och sen skynda hem igen och städa. först kom mormor på lite fika- därefter lennie & mona, farfar, pappa, pontus, cissi, agnes & signe! fullt kan man säga! därefter blev kalas nr 3, alltså mallan, milla o glenn. och såklart mamma!!

fick i alla fall:
stekpanna, pajform, handmixer, serveringsfat, skedar med långt skaft, "3-våningsfat" med vindruvor, nötter o choklad, elvisp med tillhörande skål, 2 tavlor, rosa uggs, bak-kok-bok, 2 blommor, pengar och säkert mer saker jag inte kommer ihåg! jag är i alla fall supernöjd. och jusste, glömde nästan skriva the biggest present, alltså lägenheten!!
som btw är klar nu förutom lite småsaker, men det lever man utan!!

första dagen på jobbet då, eller man kanske ska säga kursen. "klassrum" som var potthett o ingen lust, maaaaassssa folk som presenterade sig o snackade om massa =hörde inte ett dugg och alla typ sov!
idag var det betydligt bättre i alla fall, men skulle nog vara tusen gånger värre om jag inte var i samma grupp som Malin!!
imorn är första delprovet, baaajs!!

igår lagade jag mat och däckade i soffan med rasmus <3 idag har ja hållt mig vaken, dock svårt! btw så verkar rasmus trivas suuuuuperbra! han har aldrig någonsin varit gosigare än han är nu, min lilla bäbis!!

så ska fylla i lite a-kassa papper, läsa igenom mina anteckningar, fixa mig inför kvällen och sova! NATTTII!

snabblogg

xuan är här <3 jag är lycklig
jag har handlat mat för äckligt mke pengar idag
strax flyttar ja in på riktigt
mobilen kommer låsas upp om 5 min
jag har fortfarande inget internet i lägenheten =no blogging
fick besked att ridning inte är farligt=jag åkte hem från Irland i onödan ><
det bra är att ja kan rida uppe i boviken igen, Angel, here I come
nu ska vi åka, me säng, bord o sista lasset

PUSSSA!

pung

com hem har gjort något dumt så min beställning på bredband funkade inte, OCH NU ÄR DET FÖR SENT, för mitt csn kort har gått ut! så de kan inte fixa beställningen! GAAAAH blir galen! OCH så är min mobil spärrad för en faktura som är betalad, men det har blivit nåt skit. och de sa åt mig att fixa en sak innan klockan 4 för då skulle den låsas upp igen, men tror ni att det funkade? NEJ!

nu är jag argargarg! hatar allt som är elektroniskt, bara krångel hela tiden. hejdå!

full rulle!

jepp upp tidigt imorse o packa ihop ÄNNU mer saker (omg hur många saker kan man haaaa???) och sen lägenheten hela förmiddan!

blev ett 2,5-3 timmes besök hos Johanna, den bästa frisören ever! Blev att fixa utväxten och lägga i lite mer slingor och klippa, mycket! för det var lite slitet hehehe!!
men som vanligt med Johanna fixade hon en dunder kur så nu är det hur mjukt som helst. hon pratade även om framtida planer och min lilla tanke på avklippning, men jag får hela tiden kalla fötter, så vi får väl se hur det blir med det!

anyway så blev det mer fix efteråt, och fick upp nästan all kakel dekoration, snyggt! alla småsaker är fixade och soffan är nerbärd! så nu fattas bord, säng, lite småsaker och alla skor hehehh. och det är många.

OCH, imorgon, vet ni vem som kommer till mig? Joooo min finafina Xuan, som jag inte träffat sedan studenten. galet! och gud vad jag saknat min roomie! så hon ska inviga första natten i lägenheten med mig, på fredag. myspys! jag är i alla fall en lycklig själ!

PUSSA!


kan man vara tröttare?

hmm vet inte! har jobbat i lägenheten i över 12 timmar förutom en mini-lunch paus! trött och huvudvärk men det behövs, för allt tar sååååååånn tid. har nästan dödat x antal ikea möbler o saker, för fyfan va jävla dåliga påhitt med ihopbyggen för vissa saker! speciellt med mig med sååå långt tålamod vad gäller sånna saker!!

btw berättade jag att jag börjar jobba på måndag!! vet inte, men nu vet ni det i alla fall. sa det från början, att 14 november är bästa dagen att börja på, inflyttad o klar, kalasat mig klart OCH så slipper ja gå hemma o göra nothing for a while. men aldrig trodde jag väl att jag skulle få böja på JUST DEN DAGEN jag hoppades på. COOLT!

imorgon blire finaly klippning och färgning, eller färgningen beror på litegrann, eftersom jag reagerade på waran (blodmedicinen ja äter) och har fått lite utslag i hårbottnen, men vi får se på plats sa Johanna i alla fall, och har blivit beordrad hur jag ska försöka rätta till det. var inne till henne igår, förtvivlad, så hoppas att det är okej att slinga på!
för 5 månaders utväxt är inte det finaste om man säger så. har ju en helt ny outfit för mitt kalas så då vill ja inte att håret ska se taskit ut, och det BEHÖVER verkligen klippas, oavsett vad!!

NU INTA SÄNGLÄGE
PUSS

det går braaaaa nu!

shoppat massa grejjer idag, bla spegel och massa massa småsaker! satt ihop tvbänken idag och städat hela lägenheten förutom toaletten! så nu känns det som ett hem! btw så blev alla tapeter o golver superfint! enda problemet är en hissgardin i hallen, FINNS JU INGA SOM PASSAR i färg! jaja, bilder kommer snart! är inte på blogghumör just nu, skriver senare eller imorn!

PUSS!

hesthesthest

åkte till ridskolan vid tolv o kolla på dressyrtävling och satt uppe med Andrea som var speaker! endel riktigt fina hästar!! sen hem o äta o åka upp till stallet. blev en lång o mysig körtur med Angel, härligt värre!
så nu blir det Beck mys hemma hos mammi, Julle kom precis och hade fixat glass, MUMMA!!

PUSS!

Pri Mary Angel

åkte ut en sväng till stallet och det var precis vad jag behövde. jag och andrea körde en sväng med Angel, som var piggaste ever, gullehästen! fixade lite i stallet när hon red en sväng på Caiprinhia och gossade med stallkatten Smulan. det mysigaste var när hon skakade på huvudet så allt hennes dreggel hamnade i mitt face OCH i min mun. mmmmm kattdreggel!! men hon är så söt ändå, så inte kan man klandra henne!

hade en riktigt härlig migrän när jag kom hem sådär, så la mig i soffan och göttade mig lite. men sen somnade jag och sov i ca 2 timmar, fyfan va skönt! känner mig som en ny människa nu. ääälskar att sova i soffan, det är det skönaste som finns hehe!!

nu ska ja soffmysa lite mer och käka ostkrokar, för det är okej o tröstäta när man är ledsen!

BYE










r.i.p

vaknade och såg att jag fått ett sms av mamma, där det stod att tindra somnade in igår kväll! min lilla lilla bäbis ♥ jag som skulle åka dit idag, jag trodde väl att hon hade några dagar till kvar, och det var så mörkt igår så tänkte att jag åker nu på förmiddagen istället. och jag missade det, jag hann inte säga hejdå till min fina lilla tindra. fyfan va hemskt det känns nu, vet inte vart jag ska ta vägen! okej, men här kommer en bildbomb på min prinsessa ♥


2008 när Tindra flyttar med mig till Lillerud


ut på promenad på Lillerud


Tindra leker i rastburarna, på Lillerud


promenad på Lillerud


2009 på Lillerud



rastbur på Lillerud 2009


promenad Lillerud


promenad


vintern 2009, Lillerud


hösten 2008! Ser ut som att jag ska krama ihjäl henne haha!


Tindras nya bur


vinternt 2009


vintern 2009, Lillerud


sommaren 2010, nya buren


hösten 2008, Lillerud


Hösten 2009, Lillerud


hösten 2008, Lillerud. Vilar lite i rastburen


hösten 2008, Lillerud


duscha duscha duscha! höst 2010


badabadabada



blöt kanin ♥


och sen lite knä-gos ♥


goooos


bäbis-Tindra. såhär stog hennes öron i början!


en helt nyköpt kaninbäbis! gud va liten hon var ♥


Tindra flyttar ut till Granbergstal sommaren 2011. fick först bo i bur bredvid sin nya kompis men sedan flyttade de ihop. sista gången jag fick se mitt hjärta!

Vila i frid min vackra vackra lilla kanin!
13 aug 2006-4 november 2011

cant be true

mamma ringde precis och berättade att min älskade lilla kanin är jättesjuk. hon behåller ingen mat längre. hon har alltid varit svår att hålla i hull eftersom hon alltid har haft lite magbesvär, men tror det är allvarligt nu. och det är ännu värre nu när jag inte har henne själv. hon fick nämligen flytta ut till landet till en annan kaninkompis när jag flyttade till Irland, eftersom jag planerade en längre visit där än det blev.
men jag kan inte fatta det! hon har alltid varit så frisk (förutom svårigheter att behålla mat) och glad, och efter att hon fick sin nyaste bur har hon levt drömlivet.

först började hon som innekanin men vi hade en kissemiss som inte gillade henne, så det begränsade att hon bara fick vara lös i mitt rum, hade dock varit roligare för henne och vara helt fri i huset, hatar djur som måste sitta i små burar. när vi flyttade till lägenhet provade vi att ha henne utomhus och hon frivdes som fisken i vattnet.
hon har alltid bott med mig på lillerud under mina tre gymnasieår och har fått åkt fram och tillbaka under lov och ibland helger och är tom van att åka buss, då hon bara ligger i transportburen och halvsover. i trean hade jag med min egna, stora o fina bur, som pappa byggt åt henne, och hon bodde precis utanför mitt och xuans fönster. jag kommer ihåg i vintras när vi satt i fönstret och kollade när hon byggde tunnlar i snön, gullekaninen!
denna dvärgvädur/löwen blandning har en väldigt stark vilja och hatar när du städar hennes bur, då hon har dödat två "göra rent-spadar" för att hon blir så arg när du ändrar om i hennes ordning. du måste ha med dig maskrosblad eller morötter varje gång du går förbi, annars finns du inte i hennes värld och om du ställer matskålen på fel plats så vänder hon uppochned på den och flyttar runt den i hela buren, tills den är perfekt.
hon älskar att duscha, schamponeringen är sådär, men själva duschandet är underbart!
morötter är det bästa. och om du inte ger henne dem tillräckligt snabbt sliter hon den ur handen på dig.

kan nog sammanfatta det som att hon är en väldigt speciell kanin, min lilla bäbis, som jag inte kan acceptera att hon ska lämna denna värld, det är för tidigt. min älskade älskade lilla ängel :(


bästaste kaninen som finns <3

I GOT IT

jepp, jag fick den lilla hemligheten jag har skrivit om, alltså jobb!! på tele2, inget märkvärdigt så, men jag är en lycklig själ, äntligen kan jag komma igång och tjäna lite pengar. måste gå en utbildning först men de hade ingen på g närmsta dagarna, men får reda på nästa veckan när jag får börja. men det käns väldigt bra, för då kan jag flytta in i lugn och ro och så slipper Rasmus vara helt ensam i början i sitt nya hem liksom! weeeiii

annars då, segade mig i morse och sen åka till lägenheten o hjälpa mamma&åsa o tapetsera. vi fixade fondväggen i hallen, o wow va häftig den blev. riktigt riktigt snygg, jag är supernöjd! sen har jag målat, åkt hem o dött i soffan med äcklig huvudvärk o lagat mat.
lagade gulashsoppa (ingen burksoppa denna gång) för första gången med lite assistans från lillebror. visste inte riktigt hur man gjorde men lite improvisation och det blev skapligt gott. vitlöksbröd till det, mumma! pappa var i alla fall nöjd som för en gång skull kom hem med maten serverad på bordet!

fick även mina strumpor idag, specialbeställda från Tyskland. då tänker ni säkert, vem fan specialbeställer strumpor från tyskland????????? men det är inte vilka strumpor som helst utan såna där töntiga stödstrumpor som ja bara trodde gamla tanter använder. jag måste i alla fall använda sån på "propp-benet", helst i resten av mitt liv. wtf! och så bör man ha specialbeställda med exakt rätt mått som bara görs i tyskland. på irland var det inte lika noga, där fick ja strl small och det var en lårstrumpa (kasade ALLTID ner, så jobbigt), men den här är bara upp till knäet. men sjukt irreterande, de kan glömma att jag tänker använda sånna där på sommarhalvåret i alla fall, never!

imorgon ska jag unna mig en sovmorgon (om jag kan sova länge dvs) och bara ta det lugnt! nu Flickornas handbok i jakt och fiske, hörs imorn!

PUSSS!

shootin st4r

kunde ju ha bloggat om Rihanna o alla stackars som har biljett o hotell o grejjer, men det sköter alla så fint utan mig, så jag får helt enkelt blogga om något annat. vadå? kanske om min inte så spännande dag...?

började med blodprov som vanligt på sjukan, sen #%@*##//, äta lunch med mammi, åka till jysk o djur o natur o shoppa littä, åka på nån info om nåt jobb på af, måla och götta i soffan!!

nej men på jysk fick jag med mig två superfina soffkuddar, en pedalpapperskorg till toan, duschdrapperi och handdukar.

och den snälle mannen på djur o natur, som lovade mig en flyttningsrabatt förra veckan GAV mig en kattsand. de är ju faktiskt rätt så dyra. plus att han stämplade i 2 st 10 kg:s stämplar i mitt häfte, fast ja bara "köpte"(läs fick) en 6 kg. (man får stämpel för varje kattsand man köper o den 6:e får man 50 % på). tack&tack säger jag då! köpte också en kattlåda, de lite nyare med lock som man inte behöver ta av locken för att byta i lådan, utan att öppna en lucka i taket. har bara sett denna typ av låda på just den här affären och ingen annan stans i karlskoga/örebro. nej men det känns skönt, och jag vet helt klart vem man ska gynna i fortsättningen, inte för att det var ett svårt val innan, men ändå! så nu är det bara kattmat kvar o Rasmus är redo att flytta in!

vad som är kvar för mig som jag vet såhär innan flytten är
- hallmöbel med förvaring
-vardagsrum/sovrums-lampa
-hallmatta
-mer kakeldekoration (eftersom ja köpte för få i örebro)
-stekpanna
-köksknivar
-kylskåp (ett på g)
-MAAAAAT

så det är ju faktiskt inte galet mycket saker, än så länge, mer kommer man att komma på när jag väl flyttat in. men jag vet vilken hallmöbel jag vill ha och ska nog ta och önska mig den i födelsedagspresent, eftersom jag fyller år nästa helg woop woop!!

nu blir det sängen, eller först lite Flickornas handbok i jakt och fiske av Melissa Bank som för tillfället är min drog.

PUSS&Godnatt

who do u think u are...?

yesbox af på morgonen med surprise som ni inte får veta, som slutade lite roligt haha!
sen hare varit jobb i lägenheten med pappa o pontus också idag, duktig lillebror. så nu äntligen börjar de bli fint, man kan verkligen se resultat och man hinner så mycket på en dag liksom! 

minilite nervös för imorn, mohahaha o ni vet inte ens vad! eheheh!!

här kommer min darling:


arbetsförmedlingen

nu snart ska jag på inskrivningssamtal på arbetsförmedlingen, det går då inte fort att bli inskriven, hallå tänk om man vill ha jobb sådär supersnabbt då? funkar inte i svea landet!!

letade i alla fall fram mina betyg, helt okej och jag är rätt nöjd, men kunde dock ha pluggat under de tre åren och fått ännu bättre. men jag säger såhär, jag hade 3 roliga år, det är huvudsaken!! men  5 g(matte b+c, eng a+b & fyb), 16 vg & 12 mvg är rätt okej faktiskt, speciellt med tanke på att det är få kurser som jag verkligen har lagt ner slit på. (isf matte, eng o fysik b, men det gick ju ändå inge vidare där så) men betygen spelar oftast inte nån roll när man ska söka jobb, och är det problem någonstans med framtida utbildning så få jag väl helt enkelt läsa upp dem, så känner jag!

näjjje nu ska jag sluta tjata och klä på mig och sticka, hörs senare!

PUSSA!

RSS 2.0