balklänning-ar

yes har varit i dfs o ölme med mamma o findus o provat balklänningar i massor, i typ 6 timmar :o men har inte hittat DEN tyvärr!
Sen hem o äta pizza o sen över till pappi en stund.
Nu ska ja sova
GODNATT

Tröt......T

Kan man lugnt säga! Intensiv jobbning 7-12 sen en mini rast o sen massa jobb igen!

Har även hunnit vara på mellandagsrean med Findus och Zana, var väl inte så rockigt, skittrött o utplockat...
men fick med mig en svart tjocktröja hem, ett armband och lösögonfransar...

nu sitter ja i min fina lilla skrubb på solbacken o väntar på att klockan ska bli halv åtta så jag kan fodra de där hästarna o få åka hem, finaly! För då är min första jobbperiod över, då är julhelgen över. kul-jul. eller ngt!

men har bara firat en julafton, så blir med pappa o släckten nästa vecka :)

har heller INGET att ha på mig på nyår, börjar bli lite snoit nu.... :S

PUSS!

Sleten krigare

yess idag var vi bara 3 st, och det märktes. det märktes även att hästarna gick in mycket tidigare igår än normalt....

jobba övertid, stressa, närapåattdö känsla i hela kroppen!
lagade i alla fall fin lunch som blev lite fail pga affären som inte hade rätt krydda!!
sen ta in hästarna som var helt-jävla-dumma-i-huvudet!
bara för att vi var liiiite sena o att det inte finns ngn störm. Då är det helt okej att gå rakt igenom tråden?!? Och även springa över folk. o dumma sig. uch, idag var de billiga kan jag säga....

adam o wildus förstörde 2 grindar igår, grishästar! Så om de inte har mat så springer de ut, så de får stå i stallet o muppa ist. Tycker att de borde fixa strömmen typ NU! och höbalar i hagarna så vi slipper lunchfodra alla jävla hästar. det går lite segt på det här stället, och jag är för trött för att orka acceptera det liksom...

ska nog sova en stund nu, o sen blire kvällsfodring o mer sovning...

PUSSA!

Merry X-mas

Yesss jobb hela dagen, men flöt på väldigt bra eftersom vi var 4 st! Sen duscha o fixa sig o sen bar det av hem för julfirande med Findus, mammi o Pontus. Väldigt mysigt, men jises va trött jag var...

fick jättefina presenter, bla massa kläder, halsband, hårvårds-saker, pengar, presentkort på kicks o säkert massa mer som jag glömt :D Sjuuukt nöjd i alla fall, över förväntan :D

PUSSS!

yesss

nästan en vecka sedan senaste blogginlägget, yess...?!?

linda o ja är ju kattvakter nu åt prinsessan och bor i Patriks lägenhet i stan fram tills nyårsdagen, heeelt okej!
väcktes ialla fall av denna lilla snurpa som tuggade på mitt hår, och det gick inte att somna om efter det, för hon var craaaazy!!

Vi gick i alla fall en sväng på stan o djur-julklapparna inhandlades o lite annat skit som ändå behövs. sen vandra hem o åka till stallet för longering utav bångstyrig ponny i 3 meter snöig ridbana! Fick skotta en gång in och en cirkel där jag kunde stå! Brinne ville också stå i cirkeln...

nu är vi tillbaka i lägenheten en stund, men snart bär det av till karlstad och jobb hela julhelgen! Om vädret inte är monster imorn kommer vi hem en sväng för lite julfirande med mor o bror, o det hoppas jag verkligen inte att jag missar!

nej nu ska jag vara duktig och diska, TJARÅ!

friday, im in love

eller något, överskrifter måste vara det svåraste i bloggandet. eller kanske hålla en röd tråd?

jag har tappat sugen på det, men kan i alla fall berätta om min dag.

körning, vi körde släde med Aktör, mysss!

sen kladdkaka o oboy i selkammaren o fira Pelle som fyller år!

sen kommer Sara in o säger att det är dax för Ante att åka till himlen.. :( vi borstade honom fin, oh shit, det var faktiskt riktigt jobbigt. han är liksom en favvis, jag tyckte om honom från första stund, och även fast han "bara" är en skolhäst, eller "en häst av miljoners" så gjorde det ont. Det har det faktiskt gjort sen de sa att han skulle tas bort, när det visade sig att senskadan inte skulle läka... men nu får han träffa Lillika och Sebastian, och alla andra fina hästar som svävar bland molnen <3

sen packa o gå till djursjukvården o desikera hästben. riktigt intressant, lite äckligt också!

sen säga hejdå till erik som åker till Karibien på tisdag den bajskorven!!
sen packa klart o hemresa med fijusen o galet seg biltrafik. Så nu har jag kollat tv, tjockat tacos, dipp o morötter o fixat lite i photo shop.

älskar att det stog en damsugare på mitt rum när jag kom hem. hmmm undra om pappa ville säga mig något måntro?

jag är i alla fall sjukt trött o klockan är halv tio. men kanske borde sova ändå så jag blir helt frisk tills imorn? låter som en bra ide :D

PUSSA!

sjukis

vaknade i morse hos erik med feting huvudvärken! nästan sådär migrän.. :( sov i alla fall till halvtio medan han och Martin var på lektion, sen gick jag till Karms och sov lite mer. Nu mår jag bättre, men inte bra om man säger så... men ska sova lite till nu, och sen pynta lite mer inför årets julpyntstävling. Kan ju säga att Karms är gaaaaalet julpyntat! Alla gick bananas igår liksom!

gonatt!

The studio

Assååå shiiiiet säger jag bara, vilken awesome day it was yesterday!

Började med att ja, Cookie, Xuan, Fijus o Marrie åkte från Lillerud runt tio. Stopp i kga för att hämta lite grejjs, sen stopp i Arboga för käk, sedan räcerfart till Västerås!

Efter en liten promenad o dyr parkeringsavgift så hittade vi till Skrapan, alltså the place där The studio ligger!
Vi "checkade" in o satt o väntade i typ 100 timmar på att det skulle hända ngt...
Sen blev vi sminkade o fixade i håret (det var typ det roligaste av allt) o sen vänta en mini liten stund o sen in till själva studion.

Jag, Kakan o Xuan fick gå till en fotograf och Marrie o Fijus till en annan. Våran fotograf var verkligen superduktig, och jisus vilka fina kort det blev. Kändes helt naturligt att stå där framför kameran, det var till och med roligt!!
Vi blev lite svaga för korten, så det sved i plånboken, men kom hem med 11 bilder i alla fall, varav en är på oss alla tre. Även Xuan köpte 11 och Kakan 2 st.

Marrie o Fija fick en väldigt dålig fotograf som tog dåliga bilder, så denna resa blev billig för dem i alla fall!
Men det är verkligen något som måste göras om!! Bland det roligaste jag gjort verkligen hihihi!

PUSSA!

lucia

i frukosten möttes vi av ett vackert luciatåg med vackra Linn som lucia! Helt sjukt vad vissa personer kan sjunga fint, ibland önskar jag så gärna att jag faktiskt kunde sjunga, skulle vara så kul. Men man kan ju inte få allt, som sagt.

Har haft hörövningen i nationella eng b, gick skit! Sen matte, o nu matte igen om 7 minuter, vilket betyder att vi måste gå, annars kommer vi försent som alltid. Men skriver mer sen, tjarååå!

Lycka & sorg

Gårdagen var rolig - och jobbig!
Började fotograferandet runt 10 på morgonen och åkte hem någon gång efter 11 på kvällen!
Mycket bilder, ont i fötter (pga av klackar) o armen av allt fotograferande
Vackert bröllop, mycket vacker brud
God mat, speciellt snaaacks!
Agerade även servitris o lite frisör, wierd!
var i alla fall trevligt, o lärde mig massa mer om foto hihi!

nu redigerar ja o marrie bilder, eller vi har gjort det ett tag, men det är fett drygt. ganska många så att säga... !


skänker en tanke till alla stackars människor som fick sina hästar innebrända igår i plåtstallet vid karlskoga ridklubb. går inte att beskriva känslan med ord, ännu mindre hur ni måste känna er...
vila i frid <3

töcks-free

men tja! i torsdags fyndade ja den supermysiga tröjan på bikbok som ja kollat på, det var rea! Me like!
plus en super bh verkligen, xuan tog med mig till en jättebra bh-affär, så nu vet jag vart jag ska gå i fortsättningen ;)

anyway, sitter hemma hos Marrie i Töcksfors nu, hon duschar just nu! Förut fetade vi kebabrulle, åt nästan hela o hon sin hela. Sen åkte vi till nattöppna köpcentret så fynade snyggaste skorna o ett par superbilliga jeans, det gillas!
Sen var vi lite nyttigare o kollade tv med vindruvor och morötter.... och julmust!!

klockan är lite mke, med tanke på den dag vi har framför oss imorn...
vi ska alltså vara bröllopsfotografer. Från 10 på möra tills sent sent på kvällen! o käääk får vi också, gött asså!
Har bara fetaste klädångesten. o märkte nu att jag tog med mig fel strumpbyxor, fuck!

hoppas det löser sig, ska prova vidare, tjaråå!

PUSSA!

blöggtörka!

yes är liksom inge sugen på att blogga, det känns som om ja bara tjatar om samma sak hela tiden. Kanske om ja fixar om bloggen, får kanske tillbaka suget då, vemvet? Ska nog ta o testa!

Igår red ialla fall jag och Emilie på skolans hafflingerponnysar Adam och Wildus. Det var roligt, barbacka o lektion för världens bästaste körlärare Pelle! Men man ska rida dem på samma sätt som vi kör dem, väldigt krånglig. Men jesus va lärorikt. Börja om från början liksom!

Gjorde även världens snyggaste omkull ramling påväg till maten. Partypåsen flög åt helvete o ja slog mig överallt. Men mobilen, som ja höll i handen överlevde!

Sen fixade ja o marrie massa med projektet, sen färga xuans hår, prova massa massa kläder o småstäda lite o sen stack ja till erik. massa folk där, satt o tjöta en stund, o sen soooova! SKÖN...T!

har typ hundra timmar rast, eller jag är inte på matten, jobbar hemma istället o sen har de andra matte e, så då är jag ledig :D Men börjar kvart i tre med 2 timmar svenska c, segt!

PUSSSA!

La-la-la-laaa

Eller något, överskrifter måste vara blad de svåraste attb hitta på. I alla fall för sånna här lite smått ovärda inlägg som ja tänkte göra nu...

igår fick jag mig i alla fall en ganska härlig sovmorgon, till halv elva, men ändå kändes det som jag sovit noll timmar ?!?!
Gick ner till stan o mötte mamma o vi skulle fixa massa krångel med banken. Och såklart mer krångel på det... -,-

Sen åka till stallet o fixa o dola o så red jag på Caijpan när Andrea gick med Angel. Det gick bra, även fast det kändes lite pirrigt. Har ju liksom inte gjort något alls med C efter att hon sparkade mig. Bara att fortsätta såhär så är nog obehaget borta snart, hoppas jag!

Sen åkte ja o Mimmi den uuuunderbara (läs sugigaste)bussen till karlstad. Stod still i Väse en kvart för att vänta på någon ovärd buss som ändå inte hade några passagerare som skulle med våran buss...
Sedan körde bussen- i räcerfart. Måste vara sjukt olagligt fort asså. blev nästan lite rädd... :s

Precis när vi kommer in på busstationen ser vi att lillerudsbussen åker ut från station. Ja springer fram till busschauffören o frågar om hon inte kan ringa efter bussen. Efter myket om och men vänder bussen och hämtar upp oss lillerudare. Fulla killar som var överdrivet pratglada och sjuklig kräk-doft bjöd den bussresan på. Var nog också längsta gången ever till Lillerud. Ja o mimmi höll på att svimma av syrebrist...

Nu sitter ja här och väntar på att historian ska börja, Anna ramlae precis ner från trappan o alla sket ner sig.
Jag måste vara den tröttaste i världshistorien tror jag. Blev lite för lite sömn inatt, fuck! Men jag är inte förvånad.
Känns sådär med samhällsprov imorgon också, när ja inte ens kan hålla ögonen öppna på lektionen.

Nu börjar ja, TJARRÅÅÅ

lite pinsamt

yeess jag tog med datorn hem under helgen. men glömde sladden på skolan. FAIL javet!
Igår var ja iaf i stallet, sen kom fijus. Vi lagade lite mat o mös o stack sedan hem till mimmi bus, där också linnea o angie var. Vi hade lite filmkväll o hade det trevligt! Sen åkte ja o fijusen hem o sooooov gött!
idag åkte ja, mamma, anne o fijus till öret. Fick med mig ett par jeans, nya lackleggings, ansiktskräm, julklapp till pappi och en supermegasnygg rosa bandyboll ;)
hittade dock inga bra vinterskor, pung!
nu ska vi snart käka varma mackor o sen ska ja o mammi ha filmmys! FÖR JAG HAR INGEN SKOLA IMORN HIHIHIHIHI! Göttt kötttt säger jag bara!!!
PUSSSA!

blogga vare ja :s

Yesss får bli en snabbis nudå, har faktiskt glömt bort min stackars lilla bloggi :S

söndag: Ja o fruugan åkte till örebro i snöstormen. Kom hem med en blus, tjockis-vantar, pannband, julklapp till mamma o massa småskit. Sen hem o så kom Malin, Glenn, Milla, Cassie, Björn och Anton.

Fick lite pengar, ljuslykta o en jättefin jeansskjorta. Tack & tack :D
Sen åkte ja o findus den äckliga bussen till kstad o sen till skolan, blev lite bus där på kvällen också!

måndag: Var ja o Xuan dukiga o pluggade massa, hade faktiskt massa föredrag denna vecka plus matteprov!

Tisdag: Ja o Xuan var på stan o Bergvik i typ 100 år, köpte en miljon saker, men bla min loooovleey telefon Sony ericsson xperia x8. Sjukt nöjd!

Onsdag: Hade vi körning vid fem så vi kunde få ha ridhuset, sjuuuuukt kul var det :D

Sen till rummet o fixa sig o så stack ja o maaaassa andra (inte ens värt att nämna alla vid namn, så många var vi) till Glada Ankan o dansade rövarna av oss! Sjuuuukt kul!!

Torsdag: Gjorde matteprovet, lagomt pigg sådär?!?! Slutade i alla fall kvart i fem, då pysslade ja o Cookie här på Karms, duschade, städade, fixade med projektet o sen hade ja o Erik mys-film kväll!

 

And today då, eftersom vi hade körningen i onsdags var vi lediga hela förmiddagen. Så har inte gjort ett skit idag. Förutom feting-sovmorgon! GÖTT!!

Börjar tjugo i två med engelska, sista nationella provet! Hoppas att det går bra nu, får göra mitt bästa i alla fall. Sen blire hemfärd!!

 

Nu ska ja käka lunch med Fijus innan ja svälter ihjäl!

 

TJARRÅÅÅ


RSS 2.0