New things

har jag lärt mig idag, eller i alla fall gjort ^w^

  • Jag har hoppat från toan till handfatet på ett ben (handfatet är bara bredvid med det är framsteg, har suttit förut o tvättat händerna).
  • Hoppat uppför trappen helt själv (pappa stod bakom ifall ja skulle ramla baklänges, men han hjälpte inte till något)
  • Legat i soffan med nästan inge högläge alls! (Har bara suttit i fotöljen med benet på en stol)
  • Gjort kemiprov!

Är nöjd! Bra valborgsmässoafton bortsett från att det gjorde bajsont med det dumma stygnet!!


Härligt!

Med supergod donkelidonken i magen satte jag mig och gjorde kemiprovet!
Var meningen att jag skulle ha camen på, men Christoffer tyckte det var för kårngligt med skype o grejjer, så han litade på mig, det kändes skönt. Iof så slängde ja iväg böckerna på golvet så hade ändå inte nått dem, för kommer inte in längre i köket med rullstolen. Och kan inte direkt böja mig ner till marken med kryckorna!

Kändes faktiskt bra, men oftast när det känns bra går det inte bra ;) Men håller tummarna! Nu när jag ändå är igång tänkte ja plugga lite, har ju ändå inget för mig idag. Alla är ute och festar som fan. Hum undra vad jag ska hitta på? Men vänta ni bara, nästa valborg kommer jag festa dubbelt!!! Hoppas alla får en trevlig kväll i alla fall :D


Ultraljudsundersökning och stygnborttagning!

Idag var det dax för ultraljudsundersökning, inte för att jag är gravid utan för att kolla gallan pga. mitt magont. Det visade sig att jag hade massa kristaller som de uttryckte sig, och om jag har tur är de såpass små att de kan försvinna, men har väldigt stor chans att få gallsten. WEHO låter så bra -.- Fan kan det aldrig ta slut??

I alla fall så hoppade vi in på vårdcentralen på vägen hem för att beställa tid för stygnborttagning, och vi fick komma in direkt. Alla stygnen gick jättebra förutom det sista på knät, som satt fast. Det gjorde så jävla ont när de försökte få bort den, så de fick bedöva knät. Känns jättemysko nu, men kände inget när de tog bort det, tack gode gud. Så nu har jag bara förband på tre av såren, de andra har jag någon tejp över. Fick reda på att jag inte får sola på ärren på hela sommaren, utan måste ha sånna där plåster över allihoppa. Hum gud va fint? Vet inte riktigt det där med klänning o bara ben i sommar. Jävla bajs :c

Undra när jag får sola igen, för blir ju förhoppningsvis utlandspraktik i höst, o vem vet, man kanske åker till ett varmt land? Jag kommer ha snyggaste benen i alla fall ;) Men jaja, ska inte klaga, huvudsaken är väl att jag får så fina ärr som möjligt till framtiden :)

Sitter och väntar på pappa som är och köper ceasarsallad och jordgubbsmilkshake från donken :D Mumma!


Sminktips!

Sry att ja inte bloggade ngt igår, men internet laggade ihop så det gick inte så bra kan man säga. Men tänkte komma med lite sminktips i alla fall!

  • Börjar med att lägga en foundation, det gäller att du väljer rätt hudton. Om du gör som mig som tar en nyans mörkare så är det viktigt att du tar även på halsen för att ge ett mer trovärdigt resultat. Väntar med att ta runt ögon eftersom jag ibland kladdar så med mascaran så tar det sist. (Se ovanstående bild)
  • Sedan tar ni ett lagomt lager med idominsalva på munnen så den färgas vit.
  • Sedan är det dax för ögonen. Du börjar med en vit kajal som du målar med i ögonvrån och ända ut till näsan, sedan tar du en svart kajal och målar runt resten av ögonen. Du avsutar med att använda 5 olika mascaror för bästa resultat. Fransarna ska vara riktigt ihopklibbade så det ser ut som om du har typ 3 st..... bla bla bla!

Förlåt, nu ljög jag faktiskt :$ Gjorde en ansiktsmask igår, med chokladlukt, fyfan va gott det luktade. Kan dessvärre inte säga att jag var speciellt snygg, höll på att dö när jag kollade mig i spegeln ;) Ska också bekänna att det var första gången jag gjorde en sån sak, så var vell inte så jävla rockigt bra :$ Men i vanliga fall har jag inte tid med sånt här :P

Min mamma var snäll o ar nere o shoppade åt mig, två ansiktsmasker, två nagelack i awesome färg, en sån där sovmask (superbra vid migrän eller när man försöker sova på morgonen när det är dyngljust i rummer) och en ny foundationpadd. Thanks mom!

Så idag mår jag mycket mycket bättre, så ska plugga en massa kemi, så jag får mvg på provet imorn! Ska också på ultraljudsundersökning för min onda mage imorn! Hoppas att de kan hitta vad som är fel.

Jaja, skriver senare o kanske lägger upp någon bild :D


Finaly

Har mormor äntligen åkt. Inget illa menat mot henne men någon måtta får det väl vara? (Andrea, notera att jag stavade rätt). Okej om hon är här någon timme eller så o vi äter lunch, men över 5 timmar? Ha feber och må jättedåligt o sitta o höra på henne när hon babblar om allt onödvändigt, bla bla hit och bla bla dit.
Flydde in i vardagsrummet o sa att jag behövde sova en liten stund som nog blev ganska lång, wopps! Sen kom pappa och räddade mig, så då snackade hon med honom.

Äntligen när hon skulle gå så började hon babbla igen om något i hundra år, sen gick hon på toa o sen babblade hon tusen år IGEN! Gaaah, orkar inte.

Visst, det är jättegulligt med gamla människor, men inte när man mår förjävligt, o att de berättar samma historier som man hörs 50000 gånger tidigare. Får börja med besökstider tror jag, max två timmar hahaha ;)

Var meningen att jag skulle plugga kemi idag, men det gick inte så värst bra eftersom jag mår som en överkörd groda. Räcker det inte med ett brötet ben, nej men ge mig lite massa mycket migrän o sen feber o grejjer, JA!

Nej nu ska ja sluta vara crybaby, lovar att blogga om något roligare sen :D


Onsdag

Äre idag ja, o vaknade lycklig o kände att migränen var borta. YEHA! Hade dessvärre fortfarande massa feber fortfarande, så huvudvärk har ja allt så det blir över!!

Nu kom mormor så ska käka o sådär, men skriver mer senare.

Migrän, nej men gud så mysigt!

Vaknade med migrän, härligt härligt! Trodde jag skulle dö typ, o vaknade vid sex så pappa fick halvt leda mig till toaletten för var helt jävla yr i huvudet. Tog mina 2 alvedon som ja egentligen ska ta vid sex men som vi flyttat till åtta, och hoppades att de skulle hjälpa. Nej det gjorde de inte. Mamma kom vid åtta med migräntablett o så sov ja ungefär till 10. Då var det värsta borta, men jag känner ju fortfarande av den kan man säga. Det bästa är att sitta helt stil, inte röra huvudet en centimeter. Då går det bra.

Jaja, vet inte vad ja ska hitta på denna dag, i alla fall inte någon som har att göra med att röra mig i alla fall. Borde plugga kemi eftersom jag har prov på fredag, men känns vell sådär när huvudet vägen 30 kilo?? Kanske klarar av det framåt eftermiddagen. Så ska vell kolla på värdelös tv o sitta på värdelösa facebook? Fast iof kan jag ju kolla på en film, för har typ 10 000 som ligger och väntar på att ses :) Men problemet är ju att jag inte kan slå på någon själv! Smart! Fast kan ju kolla på datorn, men goare att kolla på 42 tums tv istället :)

Jaja, nu ska ja sluta tjata, skriver senare om ja har något roligt att berätta.


Fuck migrän, fuck!

Mmh härlig dag? Inte riktigt. Anna Banana bajskorv väckte mig vid 7 av sms, o kunde inte somna om då för hade bajsont i magen. Anyway det blev lite bättre under dagen, men huvudvärken blev allt värre. Typ runt tolv eller ett la jag mig i sängen för då hade migränen börjat krypa sig på. Sov till och från ända fram till halv sex, och inte ens en migräntablett hjälpte. Har fortfarande fucking ont i huvudet, minsta lilla jag rör mig så känns det som om jag ska spricka. BLÄ!

Fick två nya scrapbook sett av mammi idag, lite dekorationer och ett ordentligt lim. TACK MAMMA! Så har sorterat lite grejjer o sådär så ja har allt på samma ställe. Så nu jävlar ska de scrapbookas :D

Nu är i alla fall min moped fixad så ska sätta ut en annons på den nu, hoppas verkligen att den blir såld fort :D


Scrapbooking

Underhöll jag mig med hela kvällen igår, det var verkligen superkulit ^^ Och hör o häpna, ja satt i rullstolen (betyder att benet inte är nere i marken men heller inte i högläge, alltså något mellanting) i fleeeera timmar. Höll på till typ halv elva på kvällen :) Vet inte riktigt när ja började, kanske 7? Eller ännu tidigare. Min fot var äckligt blå i alla fall, men kände ingen smärta o det är possitivt.

Skulle försöka mig på den superviktiga övningen som ja tydligen ska göra 15 x 3 flera gånger per dag. Ligga på sidan med friska sidan ner och lyfta upp sjukisbenet. FYFAN MY ASS! Jag kan säga att ja har noll muskler kvar, aldrig aldrig i hela mitt liv har det tagit emot så mycket när ja tränat, ingenstans på hela kroppen. Men man tappar vell 50 % av muskelmassan på 2 veckor o nu har det gått 3, alltså har jag bara 25 % kvar. Och kan ju inte skryta med att jag har de starkaste rumpmusklerna innan. Så nu har ja alltså typ nada rumpmuskel kvar. fyfan! Måste börja styra upp det här asså...

Idag har jag inte gjort så mke, mamma lockade mitt hår förut för kände inte för att vara fulaste av alla idag. Lite lyx måste man ju få. Sitter o längtar sjukligt till Pip, det är en sak som är säker.

Föresten så kanske ni får se lite scraping picts sen om ja orkar ;)


Bilder på benet

Tänkte ladda upp lite bilder på hur benet ser ut nu för er som är intresserade :)



Här ser ni att svullnaden har gått ner jättemycket. Färgskillnaden beror på att jag har så mycket blåmärken över hela benet, det ser ut som jag är solbränd där. Men även den har gått ner jättemycket, det var mycket värre förut.

Foten är nästan helt nere nu, det är bara vristen som fortfarande är lite svullen.

 



Den vänstra bilden är det vätskande såret (där benpiorna stack ut) ungefär 14 timmar efter att vi bytte senast (det vätskar alltså jättemycket, enligt läkarna skulle det inte vätska något alls). Och förbandet är längre än ni ser, det är ungefär lika mycket som inte är med på kortet, även det fyllt med blod och sårvätska.
Den högra bilden är direkt när vi bytt förband, ni ser redan där att det börjar läcka som bara den.


Jaha?

Egentligen vet jag inte varför jag bloggar, för har inget speciellt att berätta :P Förutom att idag har varit en fylledag, har varit yr och helt snurrig och vinglar runt som bara den på kryckorna. Inte värt att träna då om ramlastatistiken är så hög. Bara vara uppe och hoppa det nödvändigaste (alltså toabesök o käkning).

Jag, mamma och Björn har Nintendo 64 bubbelspel maraton typ :) Hahaha så jävla kul :D Fick lite mer saker av han idag, men han var sjysst och inte köpte godis, utan glass o en annanas! Hahaha glassen kan man ju i alla fall spara rätt mke längre än godis :P Men mamma kom hem med massa godis så vi kunde ha myshelg. Vad sägs som att äta upp det vi redan har? ;)

Imorgon ska ni få se bilder på benet igen, orkade inte ta kort idag. Hade bäst!


Fredag

Jahopp, nu äre fredag, igen! WEEEEEHOOO PARTY ALL NIGHT LONG! Eller inte ;) Har fixat en ny header till Andrea, så hoppas att hon är nöjd! Fick ett paket idag med posten, och det var från mina kusiner :P Fick ett gulligt kort, lite godis (mohahahaha för jag har inget redan ;) Fast det bästa var att det var choklad för det börjar bli dåligt med det faktiskt ) och skrapbooking pyssel. Vet inte riktigt exakt hur man gör, men kan nog bli skojj. Jag är ju en person som egentligen älskar att pyssla och grejja, men inte har tid för det. Så det blir ju perfekt :D

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på mer idag, det typ haglar ute så att gå ut en sväng står ju inte direkt på listan! Det är det bästa med att sitta här inne, jag slipper skit-wierd vädret i alla fall, mohahahhaa! Hade bäst!


Sommaren 2010

Längtar som bara den och tänkte skriva lite om allt jag längtar som bara den till!!!!

  • Första dagen på sommarlovet, jag vaknar upp och inser att jag inte kommer ha någon fucking skola på över 2 månader!
  • Fota Elin när hon tävlar Polka i fälttävlan!
  • Sommarjobb hos mina kusiner i Sigtuna. Vaktmästarjobb =fint väder=shorts o bikiniöverdel o steka i solen. Kanske gå ner till vattnet på lunchrasten och ta sig ett dopp. Kanse tar några tripper in till the city, el Stockholmo, eftersom det ligger så nära. Och få träffa mina älskade kusiner :D
  • Vecka 29=Gotland med de familia. Bara semester hela veckan, bada, sola, leka med småsyrrorna, åka runt och kolla på massa saker, fota, ja you name it.
  • Vecka 30 = Pip. Mina älskade bästaste vänner Anna och Findus kommer och bor hos mig. Vi vaknar, käkar brunch, sticker ner och kollar på lite awesome band o bara chillar, sticker hem och fixar oss och grillar lite gött käk, sticker på förfest och sen är natten lååååång. Samma resa fyra dagar i rad. AWESOME!
  • Åka upp till stallet till min älskade lilla busponny och rida, förhoppningsvis kanske han är snel hest, åka på träningar, galoppera i skogen, hoppa, rida på fältet, skritta ut i skogen, rida barbacka, ut på en springrunda...

Hum, kan det bli bättre? Denna sommar kommer bli sååå bra, och mitt ben ska vara friskt!! That´s it :D

 


Hagaby Bryn Mawr <3


Mina små korvungar Linda Hallbäck och Anna Nordblad


Pip 2009


Ölsboda 2009


Elin & Polka


GE MIG SOMMAR NU! :D


Ny mobil?

Hittade ett som jag trodde awesome erbjudande med en kick-ass mobil nere på expert. Så jag tog modet till och åkte ner. Det visade sig att det inte var exakt lika bra som jag trott, så får hitta en annan tyvärr :c Behöver en ny nu, för min är så trasig! Inte ska man väl behöva tejpa?

Anyway, gick bra i början, men sedan blev det jättejobbigt i friska benet, jag började svettas som bara den och blev yr, så jag gick och satt mig (hade spanat in en stol det första ja gjorde, utifall) och tur som jag har var det en massage stol. Så satt och fick lite massage, var dock lite okoncentrerad men det var gött!

Men är i alla fall stolt över mig själv, hoppade nästan helt själv nerför trappen idag, eller pappa stod framför ifall ja skulle ramla. Han inprincip lyfte mig upp, men vi gjorde så som ja ska göra när ja hoppar själv, så fick in snittsen lite grann. Första gången slog ja i den onda foten lite, men sedan lärde ja mig hur mycket ja måste lyfta. Så ett stort plus idag! :D Har också tränat. Så nu är jag helt slut och har ont i huvudet. Funderar på att slå på en film. Just ja, kom på en sak till,har nästan gjort klart den dumma mvg uppgiften i svenska också, två saker kvar, men orkade inte förut. Så jag ger en stor stjärna till mig själv idag, jag är värd godis! Inte för att ja är sugen men ändå (a)


WÄÄÄÄH, sova på sidan!

Jag är happyface, verkligen! När jag sover så måste jag ha benet i högläge, och ha haft vääääldigt många kuddar förut, och haft benet helt inbäddat, eftersom det gjort så ont minsta lilla ja har flyttat eller rört det. Men igår testade vi att inte ha så högt högläge, för måste börja vänja mig vid att ha ner benet igen, och då märkte jag att jag kunde lägga benet på sidan. Svårt att beskriva, men inatt han jag i alla fall sovit på sidan. FYFAN va GÖTTT!!!! Jag hatar verkligen att sova på rygg, jag är en människa som sover på sidan eller helst på magen. SÅ det var helt underbart, första gången på de här veckorna som jag somnade på en gång. Gud, nu längtar jag tills ja kan ligga på mage ^^

Ingen snö idag, härligt. Solen skiner och det ser trevligt ut, men mamma sa att det var bajs kallt. Vilken tur jag har som sitter inne då;) Men i helgen kommer våren, och då ska jag ut, om så de ska bära ut mig. Ska i alla fall ut på altanen och soooola. Mums!


Shoppa-papapapa!

Beställt från H&M nu, tyvärr fanns inte klänningen kvar nu på kvällen :( Men detta beställde ja i alla fall, o mamma beställde en blus :D








KICK-ASSSSS!



DUM MOBIL

Min mobil ligger på dödsbädden, nu kan man inte höra vad jag säger längre. Microfonen ä trasig, så ingen ide att ringa, för ni hör ändå inget. Tejpad är den också för att bakluckan inte ska ramla av! Känns som om det är dax att säga hejdå. Men vad ska jag ha istället då? Ingen som har en bra, stöttålig o billig mobil att sälja?
Just nu dör ja på min, han är dumdumdum!!!

Om du inte skärper dig kanske detta händer!!!!!!! *arg blick*

 


Snowstorm

Blev helt chockad när jag hoppade till toan imorse. Kollade ut genom fönstret o blev stillastående när jag såg snölagret som lagt sig på marken. WTF!?!? O nu äre typ snöstorm???? WIERD!

Har inte gjort speciellt mke idag, typ softat o sådär. Petra o mamma kom förut och hjälpte mig att duscha, skönt! Så nu sitter ja o shoppar loss på h&m o käkar chips, mums! Jag är värd att få shoppa lite tycker ja, även fast ja bara kan internet-shoppa :D


Saknad!





















osvosvosv, nu orkar ja inte ladda upp mer, hoppas ja inte glömde ngn <3


Jag är trött!

Har varit det hela dagen, fyfan, hade verkligen inge lust att gå upp imorse :/

Ont i huvudet också, så tänkte gå o ta en powernap som råkade bli 2,5 timme :$ Ingen väckte ju mig, och jag har lätt att sova, så då blir det lätt så. Speciellt med mina knark-tabletter, de gör mig verkligen supertrött!

En ektremt ovärd dag, har inte gjort något. Nu kom i alla fall pappa hem, så då ska han laga lite stuvade mararoner och köttbullar, mums! Får se, kanske skriver senare om jag kommer på ngt att skriva om.


Tv suger faktiskt!

Jag är, eller rättare sagt, var ingen person som kollade på Tv. Aldrig. Kollade typ på Vampire Diaries och ibland något på fredag/lördag kväll om jag hade hemmamys. Men aldrig annars. Men nu när mitt liv inte har så mycket att erbjuda så spenderas väldigt mycket tid vid tv:n. Och ja, det suger verkligen. Jag tyckte att det var sjukt mycket dåligt under veckorna, men under helgen då? Värdelöst!

Men måste bara säga att Wipeout måste vara bland de roligaste programmen, helt klart! Hahaha rumpor, rumpor och ännu mer rumpor handlade det om idag. Så sköna! Även Ballar av Stål, som pågår just nu är sjukt roligt, min typ av humor. Alltså väldigt dålig humor. Så söndagar är en bra Tv dag, i alla fall på em. Så idag har ja kollat tv länge. Greys Anatomy-Cougar Town-Gossip Girl-Wipeout-Ballar av Stål.

Så när man läser detta så kan man nog inte tro att jag inte gillar Tv. Speciellt inte på helger! Men denna kväll var ett undantag. Hahaha känner att detta inlägg blev lite wierd, men jaja, det får ni ta. Hade bäst!



Måste bara säga att jag har några söta vänner som är sjukligt dåliga på att blogga!!! Fy skäms, ni borde inte få kallas bloggare! Inte ens ett litet om dagen, hallå, tar typ 2 sek? Blir ledsen i ögat på er. Speciellt riktat mot Bajs-Anna & Korv-Findus!!!!!

Myssöndag med grill och grejjer

Idag var jag väldigt trött! Jag går ju upp sex varje morgon för att ta medicin och sedan 8 igen för att lite mer medicin och ta febern o grejjer. Ja ni fattar, visst så vaknar jag av mig själv nu vid de tiderna, men man är ju inte piggaste. Det bästa är att jag slipper ta någon mer spruta i magen mot propp, gött, sista igår!

Anyway sov till halv elva när mamma släpade upp mig ur sängen. Käka frulle, fixade lite och sådär och sen kom Kakan och hälsade på. Sååå himla roligt att se henne, var verkligen jättelänge sedan :D Efter ett tag kom också Petra, Malin, Milla och Johanna, och då grillade vi, mums! Första gången jag tog mig ut på altanen, lite krångligt med den lilla trappen, trodde jag skulle dö, men det gick!

Nu har i alla fall alla åkt, så sitter här och väntar på att pappi ska komma hem. Och vet ni vad, nu ska jag ta lite mer medicin, mums! Glömde att ta mina alvedon vid 12 idag och jag har inte haft så värst ont, skönt! Kanske äntligen snart börja dra ner ännu mer på medicinen?


Matblogg!

Hum, jag tror nästan att detta kommer att sluta i en matblogg, känns som om det är det enda jag bloggar om. Fast det är ju nästan det enda jag gör? Hahaha, ungefär som Andrea, hon skriver alltid om mat och chips, borde kanske bli en wannabe av henne och göra detsamma?

Anyway, Fija har varit o sällskapat lite med mig idag, trevligt treligt. Och så har jag faktiskt börjat med korsstygn (mobbad inte!!!) Har kommit på att det är ett bra tidsfördriv som får mig att verkligen tänka och tiden går helt plötsligt jättesnabbt. Perfekt, gör en jättefin Nalle Phu och Ior tavla, hum undra vem som ska få konstverket efteråt? Jaja, har precis ätit jättegod (matbloggar nu, skriv upp) bakad potatis med kräftröra och smör. MUMS! Jag älskar att jag fått tillbaka aptiten igen :D Så ikväll ska jag och mamma nörda Tv-spel och käka allt mums som jag fått av mina kära vänner.


Freestyla, raka maka fon!

No pain i benet idag, eller ja, det känns ju, men inga tårar! Petra kom hit förut o sällskapade och hjälpte mig att duscha, eftersom det inte är så lätt att göra sånna saker ;) Men snart klarar jag mig nog nästan själv i alla fall :) Käkade pizza efter det, kebab pizza utan kebab är grejjer det!

Är så rastlös så jag snart kryper ur skinnet men ändå somnar jag snart, hur kan det bli såhär? Joo förmodligen när en ganska så hyperaktiv människa sitter still i två veckor. Hur ska ja överleva? :o Hahaha snart ser ni mig köra superrace med kryckorna på gatan utanför, maratonlöpning here I come!

Anyway, ska vell försöka bli trött så jag kan sova längre än till 3, som alla andra nätter. Hade bäst!


Mums!

Min pappa har varit snällaste som gjort en smörgåstårta, som fick bli min lunch! Mummmma, såååå gott äre så jag tror jag dör ;) Sitta o chilla i soffan, käka smörgåstårta och kolla på gårdagens inspelade världscup i hoppning. Just dehär stunderna är inte livet så förjävligt :D

MUMS!!!

 


Ny design

Slog på stort, gjorde en ny header och böt design helt. Är faktiskt väldigt nöjd, vårig! Älskar den koralla färgen, det är min favorit nu när vårkänslorna kommer krypande ;)
Ville få med hela mitt liv på den, det som betyder något och det tycker jag att jag fick. Förutom min söt-kanin då, men det fanns ingen bra plats för henne, men hon är ändå gulligaste kaninen!

Anyway, har lite småsaker som ja ska fixa på den, men annars är den in princip klar, hoppas ni gillar den :D

PÖSSS!

Sjukhustripp

Det gick faktiskt jättebra. Pappa körde mig i rullstolen nedför trappan, och så fick ja sitta i framsätet, tog mig in helt själv *stolt*. Sedan åka rullstol på lasarettet, guuud vad folk kollar. De verkligen spanade in mitt ben för att kanske få en skymt om vad felet var. Stackars alla rullstolsbundna. Speciellt när man kommer rullandes skingrar sig folk som om det var en elefant som kom. Hallå, så stor är jag faktiskt bara för att jag sitter i en stol med hjul på!

Väntan, såklart, var den värsta. Satt i väntrummet i tusen år, och när vi äntligen lagt upp benet på en stol med massa kuddar och skit så skulle vi in i rummet. Vänta där i tio tusen år igen. Sen kom läkaren. Började slita av förbanden som en idiot, var nästan så jag hann skymta såren innan jag han blunda. Nej jag har inte sett hur jag ser ut utan förband. Jag vågar inte, då svimmar jag nog. Lika vild med de andra, tillslut var det över i alla fall. Han sa att det såg bra ut tror ja, lite svårt att höra svenska-jugoslaviska-engleska någonting språk.

Syster yster som satt dit förbanden var i alla fall en snäll tant som gjorde försiktigt. Fattar de inte att det gör extra ont när man har en och en halv veckas hårväxt på benet? Det är ju inte så att jag har möjlighet att raka mig liksom... Anyway, hemresan gick bra, pappa halvt bärde mig bakifrån, ja hoppade med kryckorna o mamma skötte benet. Jajaja, ni bryr er säkert inte, och det är för jobbigt att förklara...

Nudå, vad ska jag hitta på? Är jätte rastlös, vet inte vart jag ska ta vägen. Men samtidigt jättetrött. Inte ens tetris är kul längre, kanske för att jag spelat hela morgon menmen. Har klarat ut ett av dataspelen. Vad kan man göra liksom? Jaja, kanske bloggelibloggar senare igen, om jag inte hittar något jättespännande att göra så jag inte har tid dvs. Eller om jag inte gjort ett skit så jag inte har ett skit att blogga om. Det märks... Hade bra sålänge i alla fall...

PÖSS

Redan torsdag -Igen

Herregudars vad tiden går fort när man har så grymt tråkigt! Brukar det inte vara tvärt om? Är i alla fall lite nervös nu, pappa kommer snart hem, så då ska jag käka och fixa på mig lämpliga kläder och sedan bege mig till sjukhuset. Pappa sa att han på något sätt ska köra ner mig med rullstolen nedför trappen (den utanför) eftersom jag absolut inte vågar hoppa med kryckorna i den. Frågan är bara hur jag ska komma upp igen? Aja, spännande vart jag ska sitta i bilen, fram eller bak? Och vi måste verkligen ta med rullstolen dit bort också, jag orkar verkligen inte hoppa runt där. Fan jobbigt att hoppa till köket. Men snart, då jävlar kommer ja vara super mega stark, ungefär såhär som på denna supersnygga bild:



Önska mig lycka till att det går bra på sjukhuset idag!

PÖSSS!

Kawasaki sa ja!

Gifa mig, allihoppa tack!




FF Disko

Är vad det är här! Eller föreldrarfritt och föreldrar fritt, helt fritt kanske man ska säga. Alltså inte en människa i mitt syn& hör fält. Inte för att jag skulle höra om ngn skulle komma osv. men ändå! Ridsport på tv:n, men det är dressyr så är bara i bakrunden. Snook spelas i högtalarna, jag spelar tetris och stämningen är bra. Och mobbas inte för tetris, för jag tycker det är sjukt kul! Och lugnande! Och snook kommer alltid i hela mitt liv vara mina gudar! Så nu vet ni det!

PÖSSS

Helly Bloggy

Denna dag har inte varit i närheten av lika awesome som igår. Var tvungen att ta medicin inatt för hade cepe ont i benet, hade ont hela morgonen och efter något timme efter att mamma åkt stod ja inte ut mer. Försökte spela helt meningslösa spel, kolla på spännande film och grejjer för att försöka tänkta på annat, men de funka inte!
Pappi fick komma hem från jobbet o ge mig extra medicin igen, vi kylde benet, jag fick hoppa över till sängen och ligga o gråta o äta god glass och tycka synd om mig själv. Inte så rockigt...

Har haft ont hela dagen, men inte i närheten av vad jag hade i förmiddags. Men sen runt 4 kom Malin, Petra och lilla Milla hit, och de hade med sig en spännande låda med massa godis, chips, dricka, pysselsaker och tidning och sånt där. Hihihihhi det är nästan som julafton, förutom smärta. Men alla är så himla gulliga och verkligen bryr sig, blir så glad då! Så då var det vell dax att försöka lära sig att måla igen nu när man inte har någonting att göra på dagarna, för fick nämligen sånna grejjer bla. Ska nog börja skissa på papper innan jag börjar använda färg och försrör de fina tavlorna! Undra bara vart jag ska få min insperation ifrån. Och hur länge jag orkar göra om samma lilla streck tills det blir perfekt. Hum, får i alla fall något att tänka på, kanske hade hjälpt mot smärtan förut, fast tveksamt...

Imorgon är det återbesök på sjukis, är lite smått nervös och hoppas att benet har en glad dag, då blir allt betydligt lättare. Ta sig nerför trappen? In i bilen? Runt på sjukhuset? (Blir nog rullstolen, är bara van att hoppa till köket MAX, och sjukishuset är stort!) Och frågan är vad jag ska göra där, mer än att de ska checka in mina freshiga sår. Hoppas de inte ska kolla på min "hoppa-på-kryckor-teknik" eftersom jag har gjort min egen special och lyfter upp hela höften istället för att böja bak benet. Funkade i början, men om jag fortsätter så kommer jag bli S-N-E! Inte så snyggt kanske, och heller inte skönt!

Blev ett långt inlägg, hoppas jag inte tröttade ut er ;) Vill avsluta med att berätta att min älskade vän Karin klarade uppkörningen idag och har nu KÖRKORT!!!!!!!!!!!!!!!!! Är så glad för din skull, jag visste att du skulle klara och har hållt tummarna hela dagen! Och självklart var det mitt pepp-talk som gjorde grejjen, och att du var mätt, jag lovar :D Så nu får du ta och visa upp dina skills och pallra dig hit till Karlskoga och ta hand om mig! Mohhahahaa :D

 

Anyway, ska vell göra något ovärt som att spela tetris eller kolla på något ovärt på Tv kanske, hade bäst!

 

PÖSSS!!!

 


Om du bara, lilla dumma ben, kunde sluta göra ont och bara växa ihop

såhär fort så skulle jag bli superglad och göra så fina konster som jag

gör på bilden ovan. Se så, läk läk läk läk läk läk lööök....

P.S. Har glömt att jag fått nya ridbyxor av Andrea också (eftersom de klippte sönder mina), ett par mörkblåa, kunde ju inte prova så jättebra, men på det friska benet satt de som smort i alla fall. Snyggt, mjuka och bra verkade de, de ska jag i alla fall INTE rida med nästa gång Caiprinhia ska sparka av mig benet. D.S


Happyface!

Är vad jag är nu! För idag kom mina älskade vänner Anna, Linda och Zana och hälsade på mig! GUUUUUD VAD JAG HAR FUCKING SAKNAT ER! Gav mig sååå mycket motivation till att kämpa på nu så jag kan komma tillbaka till de bästa igen! Så mycket prat, lite mat och så fick jag världens snyggaste hink med massa godis, frukt och tidningar i! Som våran kemilärare Christoffer köpt. Snel lärare säger jag bara! Förstod inte helt men tillslut tror jag till och med att det var rektorn som pröjsade för hela kalaset :) Fick också massa brukar med supergod Amelina glass och ett läppglans. Nästan som julafton hiihihih :D
Anyway, världsbäst kväll, ni är awesome! Så här kommer några ännu mer awesome picts!










Får avsluta med en bild på mitt superhäftiga godishalsband. Perfekt att

ha med till sjukhuset på torsdag när jag ändå ska sitta i rullstolen och

se handikappad ut. Eller nu fick ja en ännu bättre ide, när jag är uppe
och hoppar och får yrsel kan jag käka lite godis, få en sockerkick
och hoppa vidare? Måste fan testa det!

Hade bäst för det har jag! PÖSSS!


Bra dag!

Denna dag började dystert, hade ingen motivation för 5 öre, hade bara lust att ligga kvar i sängen o dö ungefär... Men fick lite bättre energi efter en stund i alla fall :D Idag var första dagen jag skulle vara ensam hemma i 3 timmar. Uch, shit tänkte jag. Och efter 2 timmar blev jag kissnödig :s
Men jag klarade att få ner benet helt själv från stolen, ta mig upp ur fåtöljen, och hoppa till toan. Är svårare att lyfta benet samtidigt som man skjuter under stolen igen så la mig i sängen istället, lättare.
Kanske låter jättefjantigt, men detta är ett jättestort framsteg. Första gången jag klarade av att gå på toa själv! (själva toabiten har jag kunnat ett tag nu ;) ) Så idag har jag tänjt ut gränserna ordentligt och jag klarar mer än jag trodde. Har hittat musklerna så nu kan jag röra benet på ett annat sätt. Har heller inte gjort särskillt ont, finaly säger jag bara!

Kli-medicinen har vell hjälpt sådär, kliar fortfarande något enormt. Foten ser fortfarande snusk ut, men de andra utslagen har minskat jättemycket. Hoppas och jag tror, att denna dag kommer att fortsätta lika bra :D

PÖSSS<3

Allergisk chock!

Som om det inte vore nog, så har jag fått en allergisk chock. Det är förmodligen pencillinet eftersom det finns ett till pencillin till som jag inte tål, så kul, jag tål alltså inge antibiotika!
Har utslag över nästan hela kroppen som kliar som bara den. Nu ska jag testa på ett nytt pencillin, äta kortison mot andnöd, tablett mot kliet och någon tablett som skulle lugna ner kroppen eller något? Kul, för jag äter ju inga tabletter alls tusen gånger om dagen. Skulle tro att jag nu kommer äta runt 6 olika mediciner utspritt under 5 gånger/dygn. Gör fan inget annat än att äta medicin.
Vafan, kan det inte ge sig snart? Nu orkar jag inte längre, det går ju fan bara utåt hela tiden, inget blir ju bättre :/ Som pricken över i:et så har jag fett ont i huvudet.

Hoppas ni andra har det bra därute, för det har inte jag. Det dumma såret har börjat läcka igen (läckte så mycket så hela plåstret blev fyllt) så då måste vi byta igen. Enligt läkarna skulle vi inte behöva byta något förband, och fick nästan inga extra med oss hem, nu har vi använt upp alla så vi fick köpa våra egna... Tur för mig att jag slipper betala allt själv, bara de första medicinerna vi hämtade ut kostade runt 650 kr, + allt annat man har behövt köpa. Man blir fan ruinerad av att vara sjuk...

Inte så jättebra bilder som man ser, men lite i alla fall.

Jag ursäktar den konstiga vinkeln, men inte lätt att ta kort på sin mage
uppifrån i det konstiga läget jag sitter, ungefär som en hösäck ;)


Började på foten och har spridit sig uppåt. Värst är foten, knävecket,
magen, nacken och bröstet....

/Becca

Måndag!

Mjaa nu är det måndag och lovet är slut. Fyfan, har varit sååå jobbigt att vara i skolan idag så ni förstår inte. Nej nu ljög jag lite. För jag har inte gjort ett skit vad gäller skol-arbete mohhaahaha :)

Mamma och Petra har varit mina barnvakter och idag vart jag tvingad att duscha på riktigt för första gången sen jag kom hem. Var lite snixigt, men slutade med att jag fick sitta på min duschbräda (vi har badkar =ännu mer krångel) och mamma fick vara förste benhållare, alltså se till att benet gjorde som vi ville och inte plasten blev nerblött. Hon fick även langa schampoo och balsam. Petra fick stå bakom mig i badkaret och sköta håret, fyfan, kan ni fatta hur äckligt det är eftersom de tvättade det med bakteriedödande medel innan operationen. Nu känns det i alla fall mycket härligare, inte lätt och duscha när man brytit benet inte.

Senare kom också Malin med sin supersöta dotter Milla, uuuh jag bara älskar den ungen :D Just nu är jag ensam, allihoppa gick nyss. Pappa kommer vell om max en timme, så klarar mig finfint. Bara sjukt tråkigt då, men får vell hitta något skojj på datorn att kolla på.

Hade bra, pusshej < 3


sötnos! <3

Sjukhusskabb

Det har börjar klia helt galet på foten, jag tror att jag dör. Kylde o då vare gött en stund, men sen började det igen, smörje, det var bra en stund o sen nu kliar det som bara den igen. Jag och Andrea har kommit fram till att jag nog fått sjukhus-skabb. Nu när svullnaden börjar gå ner kommer skabben, som vilat där under fram. Mums! Hennes tips var att kyla, eller äta ostbågar. Jag tror ja ska testa det sista!

PÖSS!

Nu tar jag min unicorn och rider till Alaska...

Hahaha om det vore så väl alltid! Min dag har inte bestått av så mycket, mest lite datanördande, lite tv tittande och sovande. Det är som om jag sover mer än jag är vaken nu förtiden, men det är gött ;) Sov till 11 imorse, när pappa halvt drog upp mig ur sängen. Eller han kom och väckte mig, o jag sa åt honom att han kunde fixa frukosten helt och på de typ 5 minuterna hade jag somnat lika djupt igen. WÄÄH!

Jag vill bara berätta för alla, och jag hoppas verkligen att ni antecknar, att min underbara vän ANNA NORDBLAD blir 18 år idag. Jag skulle göra allt, verkligen allt, för att kunna fira dig. Och nu precis så åker den dumma bussen förbi mitt hus (eller ja nästan i alla fall) med min underbara vän i, och jag kan inte ens få ge henne en kram.

Anyway, hoppas att du får världens bästaste dag i alla fall! Utan dig är jag inget, du betyder helt otroligt mycket för mig! Tack för att du finns min underbara! Bara för att jag är så snäll så ska jag allt ladda upp lite picts också ;)

 













pusss på dig hunnie bunnie <3<3<3


Sooool och lite fräshiga bilds!

Så himla fint väder ute, och vet ni vad jag gör? Sitter i fotöljen med datorn i knät och inte gör ett piss. Det kunde vell åtminstonne varit mulet, gärna regnat? Hahaha fyfan va ego ja är, klart att solen ska skina så all äcklig snö är borta när jag är på G igen. Men hade inte varit fel att ta en fika på en uteservering i Stockholm med mina fina vänner, ta en promenad eller joggingtur, eller åka upp till stallet och rida på mina älskade påny-hestar. Ut och galoppera på Savanne i skogen, rida på busBrinne och hoppas för allt i världen att han håller sig i skinnet, eller på Söt-Mojje som skulle ha vårkänslor och göra såna där fina a la Mojito galopp och bocksprång och vara helt yvig i frisyren när A försöker hjälpa mig att få stopp på honom med hjälp av morötter. Härligt skulle det vara.

Tänkte ladda upp lite bilder på mitt inte så väldans frescha ben, kolla inte om ni är superkänsliga!


Här sitter jag i köket och ser allmänt tuff ut i min rullstol Bertil. Han använder jag i köket när jag ska äta, eftersom jag inte kan sitta på en vanlig stol. Jag vet att ni är avundsjuka. Måste bara tillägga att de är grymt liten, undra hur smal jag såg ut när jag låg på sjukan i min supersköna säng? Det är ju inte så direkt att ja fastnar, men lite mer utrymme skulle inte vara fel, får hoppas att jag inte får fetare röv i alla fall ;)


Här försökte ja få en bild så ni skulle se hur mycket tjockare det vänstra, alltså det brutna benet är mot mitt vanliga, men det är lite svårt att se eftersom det brutna är mycket längre fram än det andra. Men ni ser ju i alla fall vid fotknölen hur tjockt och äckligt det är, och att jag är mer kines-färgad på det benet...


Här ser man bättre hur svullen jag är, kan ni tänka er att jag har varit betydligt svullnare än det här? Uch då höll jag nästan på att kräkas när jag kollade på benet, såg ut att tillhöra någon som väger över 100 kg :o

Nummer 1: Det är där de har gått ner med själva spiken, det såret har krånglat rätt mycket och börjat blöda och grejjer. De har bara sytt ihop det löst så att det ska dra ihop sig själv, men jag tror att det är två stygn under det plåstret. Tror även att det sitter en skruv här.

Nummer 2 & 3: Det är där de har gått in med skruvarna, de har inte krånglat eller utgjort någon större skada i alla fall.

Nummer 4: Det är där ena brodden träffade (hästen som sparkade hade brodd i skorna), det har också hållt sig någolunda fräscht i alla fall.

Nummer 5: Där fräffade andra brodden, var även där benpiporna stack ut, så där är självaste brottet på främre benet. Som ni ser nu så har det läckt ut massa sårsaft och även blodat ganska så mycket, men det är inte var. Det såg betydligt bättre ut igår kväll än idag, kanske därför jag har haft sjukligt ont inatt...

Nummer 6 & 7: Här har de gått in med de sista två skruvarna, där brukar det göra väldigt ont. 7:an har även den gått upp och börjat blöda en massa.

 

Bilden är lite konstig, men det som är precis under är inte fortsättningen på benet, så långt äre inte, utan det är foten som kommer där. Lite konstigt kort, men de två sista plåstren sitter ungefär vid vristen. Så nu vet ni hur det ser ut. Och under de där fina plåstren finns två brutna ben. Inte så kick-ass.....

 

Hade bra, PÖSS!


Mmm-mumma med kläder!

Var inne på Modegallerian.se och hittade några sjukt snygga plagg! Åh gud, jag bara längtar tills jag är shoppings-bar igen, då jävlar, då får ni se upp ;) Här kommer bilder på några riktiga hotties!



Tror nog att jag kanske är lite för blek för att kunna bära upp de två ovanstående klänningarna, men de är väldigt snygga, men kanske i en lite starkare färg? Speciellt den översta...


åååh älskar den, kan ni fatta i sommar, man sitter ute med en drink i handen och den klänningen! Dock gärna liiite snyggare skor för mocka passade inte ihop med den koralla färgen. Men den är jag väldigt sugen på :D


Så himla somrig och snygg. Jag älskar att den är hög i halsen, det är snyggt. Snyggare att visa mer ben, känns som om det är lite stilrenare.

Får avsluta med Kenzan snyggelisnyggaste skor! Ge mig tack!

PÖSSSS på er <3


Im sorry Moa!

Gud vad misstag det kan bli, nu så alla vet så var det inte Moa Arvidsson som komenterat den gulliga lilla komentar, utan Ms Lovley, som då skrivit från Moas dator igår när Moa hade fest. Och det var faktiskt fail, för Ms Lovley hade faktiskt glömt bort att ta bort Moas bloggaddress.

Visst kändes det inte så himla kick-ass att få en sån jävla onödig kommentar, men speciellt nu när jag vet vem det är så förstår jag på ett annat sätt. Snälla älskade människa, när fan ska du sluta? Vart går dina gränser?
Du om någon är så jävla fail, fyfan, skäms över dig, hur kan man vara så jävla patetisk och idiotisk? Nu har du sjunkis så långt som det går, lägre än vad jag trodde var möjligt. Du är 18 år, kanske dax att börja bete sig som en också? Men jaja, inte mitt liv som kommer faila sönder i framtiden, för jag är en ärlig person som står för det jag tycker och tänker, och jag har mina ärliga vänner som beter sig som vänner, som jag vet finns där.

Och ni vet mycket väl vilka ni är, och jag hoppas verkligen att ni vet också att jag är oerhört tacksam över att ni finns. Så förlåt så mycket Moa, men jag trodde att det var så självklart att det var du, men förlåt förlåt! Hoppas att det är okej!

Nu ska jag kolla på flickan som lekte med elden, har inte så stort val eftersom pappa och Cissi kollar på det, det är ju inte så att jag kan ta mina kryckor och hoppa uppför trappan och sätta mig i mitt rum, även fast det skulle vara väldigt skönt ;) Jaja, ska vell sova ganska snart, hade bra!

PÖSSS!

Fail...

Hahahaha kul att man kan ha lite roligt vid datorn ibland i alla fall. Vissa är verkligen verkligen mogna, tycker ni inte det? Kunde ju nästan ha skrivit "tjut då", hade passat bättre i sammanhanget. Om du stör dig så jävla mke, varför ens orka läsa? Hahahahahaha!

Frågan är om du skrev berta för att du tycker det var ett vackert namn eller för att du skulle dölja att det var du. Om det var det sist nämda så äre fail fail att du glömde ta bort din blogg adress.

 

Förlåt förlåt att jag sjönk väldigt lågt just nu, men som sagt vare alltför kul!!!

 

PÖSS!


Deppblogg

Känns det som om det här börjar bli, men är rejält deprimerad. Och visst, jag är faktiskt ganska så förvånad att SÅ många människor faktiskt bryr sig om mig o tycker synd om mig, eller i alla fall skriver o ringer o säger det. Det känns lite roligt. Men något som känns mindre kul är att alla säger "Vi måste ses sen när du är lite bättre" När menar ni då? Om ett par veckor när jag kör superrace med kryckorna och är fit for fight? Jag känner i alla fall att det skulle vara liiite kul med besök nu, någon som muntrade upp mig lite, för då glömmer jag smärtan för en stund. Eller ja glömmer o glömmer, allt kretsar inte runt det, kan man säga.

Kan ju inte direkt säga att vi ska köra Wii eller något när ni kommer, ni behöver inte planera ett långbesök, men ett hej o lite prat en stund skulle kanske inte vara fel? Någon, snälla gör mig glad. För är inte glad. Har bara fucking ont hela tiden, är rädd hela tiden för att det ska göra ont, vill inte äta något för är inte hungrig, och då blir jag svag, äter tabletter som gör att jag blir fucking hård i magen så ont i magen bara därför. Mjaa, kul liv jag har. Om ja inte kommer igång och tränar snart och får ner svullnaden så vet jag inte vad de gör med mig, jagar mig med elchocks-vapen på kryckorna?

Skulle gärna önska att de bedövade vänsterbenet i några dagar så jag kunde göra alla de dumma övningarna som sjukis-gymnastis säger att jag ska göra. Skulle inte gör någonting alls. Jaja, lär vell inte hända.
Kollar i alla fall på super sugen, måste vara världens klockrenaste film, Kang så att säga. Kan se den typ tusen gånger, men tröttnar aldrig ;)

Jaja, ska vell göra mig klar för kvällen och vänta på att mina superstarka piller snart börja värka så jag somnar som ett litet barn efter bollibompa. HERRA!

Vad ska man ha för överskrift?

Orkade inte blogga igår, var för trött.. :/ Men igår på morgon kom i alla fall världens bästaste Elin och gjorde mig sällskap hela dagen! Och utan henne hade jag nog inte klarat mig igenom dagen. Hon fick i alla fall hjälpa mig att duscha, äntligen säger ja bara. Känns lite trevligare att få hjälp av Elin istället för någon tjurig tant på sjukan hahaha! Runt 3 åkte jag i alla fall hem, det var bara jobbigt, gjorde ont o massa bajs! Men sjukhusterapeuten var i alla fall snäll, så fick en förhöjd toastol, en höjbar säng, en rullstol som jag kan ha när jag äter och sådär (den får bara plats i köket). Men allt är verkligen jättejobbigt och ja är så rädd för att det ska göra ont :(

Nu ska jag snart börja med mitt träningsprogram, känns inte så lockande direkt :/ Kanske skriver senare...

Tisdag...

Hum, just nu är smärtan inte okej alltså. Har varit uppe med sjukgymnasten och han har tvingat mig att hoppa i trappor, fyfan va läskigt :o Blöda började det göra också alla gånger jag har varit uppe, spooky. De har liksom inte sytt ihop såret helt utan bara lite, så det inte ska bli typ "blodpåsar". Har en spik genom skenbenet med två skruvar nere vid vristen och tre uppe vid knät. Även strålbenet är av, men det ska tydligen läka av sig själv så det bara är där. Så jag har två brutna ben, lite plåster, bandage o spikar, känns inte alls bra. Så minsta lilla vridning är som döden. Går på väldigt starka tabletter, en av dem är 1,8 gånger starkare än morfin och sen massa alvedon. Massa andra tabletter också som typ antibiotika, har blåmärken på hela kroppen efter som ja blivit stucken så mke, får ta spruta i magen varje dag som jag får fläckar av, yäh you name it! Inte direkt såhär jag hade tänkt spendera mitt påsklov :( Fyfan för er som klagar på att ni är sjuka på loven, ni kan gå och dö!

Nu måste ja på toa så ska trottsa smärtan och upp och hoppa igen, vet inte om jag hör av mig ngt mer idag...



Olyckan!

Började med en heldag på ridskolan som funktionär, stress men ändå roligt. Trötta och ändå glada åker jag och Andrea upp till stall Boviken för att ta en tur på hästarna, hon på Caiprinhia och jag på lilla enögda islandshästen Jodis. Gick jättebra, fick henne i tölt för första gången, flera gånger. Vi skulle ta en sista galopp och jag rider på Andreas högra sida, alltså den blinda sidan för Jodis. Vet inte exakt varför men förmodligen blev Caiprinhia sto-tjurig på Jodis och sparkar mot henne, men lyckas sparka mig på smalbenet. Både ja och Andrea hörde hur det small till, och jag tänker shit. Gör allt för att stanna hästen och det gjorde inte så jätteont, men lyckades i alla fall få stopp på henne. Andrea ringde till lite folk och vi lyckades rida fram till bommen, kanske 10 min. Gjorde inte jätteont men kände hur benet var helt sladdrigt och Andrea sa att det var massa blod. Lyckades i alla fall, med hjälp av massa personer in i bilen, med massa smärta. Gjorde sjukligt ont i minsta lilla gupp, även fast Andrea bara körde i 5 km i timmen. Efter halvvägs mötte ambulansen upp oss, fick massa morfin och de lyckades på något sätt få in mig i ambulansen, där ja fick dropp och mer smärtstillande.
Sedan är allt lite grumligt, men jag vet att de drog ihop benet igen, eftersom benflisorna stack ut ur benet, jag fick åka och bli duschad med bakteriedödande medel och sen in på operation. Vaknade vid sex på morgonen på IVA, helt groggy och sådär, pappa hade suttit hos mig i flera timmar. Tror det tog ungefär 2 timmar för mig att vakna, och sen var jag vaken till och från. Vet i alla fall att jag fick kissa i någon konstig sak i sängen.

Blev sen uppflyttad till ett eget rum, gick på myket smärtstillande och kraftig antibiotika pga. att det är en öppen fraktur som blivit orsakad av en smutsig häst.

Kunde inte sova något inatt, och då jobbade bara otrevlig personal och allt är i en enda dimma. Har varit uppe och gått med en gå-vagn, de 5 första gångerna var jag såååå nära att svimma, har även hoppat lite på kryckor, nästan omöjligt. Men de säger att jag ska hem imorgon, så vet inte hur det ska funka. Är sjukligt rädd, det är jätteläskigt och gör verkligen skiiiitont. Fyfan, vill inte vara med längre, varför ska detta hända mig? Jaja, kanske skriver senare eller någon annan dag, beror på hur jag mår...

Inte riktigt som planerat

blev min dag idag, blev inge Botorp, ganska skönt, så sitter o väntar på att Ida o Fija ska komma så vi kan åka till Eklunda o kolla på hingstar :D

Eftersom jag inte gjorde ngn kvällens outfit kan jag alltid göra en gårdagens outfit:

  • Mörkblåa stuprörsjeans -JC
  • Vitt blomigt linne -Bik Bok
  • Ljus jeansjacka -Cubus
  • Bruna stövlar -Skopunkten
  • Armband -H&M

Så nu tycker ja att ni skriver upp detta i era I-cares! Glöm inte bort att skriva att jag är kick-ass som bloggat 3 gånger om helt ovesentliga saker idag o klockan bara är 2. KICK-ASSS!


Bikini

Nu tycker jag att ni ska ta och rösta på min bikini va? ;)

<div style="text-align: center;"><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=fUv5l0ph0QBR7bmg63Ds8WLRsJ88g2OBJ86s5iP4wO#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?"><img src="http://bikini.nelly.com/img/user/front_fUv5l0ph0QBR7bmg63Ds8WLRsJ88g2OBJ86s5iP4wO.jpg" alt="Min designade bikini på NELLY.COM" border="0" /></a><p><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=fUv5l0ph0QBR7bmg63Ds8WLRsJ88g2OBJ86s5iP4wO#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?">Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!</a></p></div>

Partey like a rockstar

Jaa ungefär så blev det igår, eller ja, lite grann i alla fall :D Stack iväg till Eriks syster där grabbarna var, så vi var där ett tag, spelade lite tv spel också :D Sen drog vi vidare till en förfest och sen drog vi till Wickan, eftersom det var gymnasiedisco där! Det var superroligt verkligen, helt klart värd kväll. Men hade verkligen inte varit fel att vara på Hoffmaestro istället, men är man liten så är man :P
Tack Robert, Erik, Pulle, Marcus och alla andra som gjorde min kväll awesome!

Sitter här och är lite svag, ska snart iväg och vara funktionär, käka kebabrulle, åka till Eklunda o kolla hingstar och sen åka till pollarna! Hörligt, just nu har jag bara lust att sova liiiite till! Men man kan inte få allt här i livet :)

PUSSSS<3

April April

Ska jag vara ärlig så känns provet helt okej :D Ska i alla fall, gå dit, ta det lugnt och göra mitt bästa. Mer kan jag inte göra! :D

Första april idag och jag har inte tänkt ut några aprilskämt. Fan, hur ska detta gå, kommer att bli helt jävla sönderlurad :o Tur att vi bara går till 12 idag (a)

Känns bra att man har vänner på facebook (y)


RSS 2.0