hahahahaha

Jaaa du "Ruben Haraldsson A.K.A The Ruby", så du tror att jag är berusad när jag bloggar? Jaa men det är såhär att jag är perodare, så nu är jag nere i en svacka och är djupt deprimerad, så då måste ja ta mig en sup lite då och då...

Nej men vad äre du säger? Förmodligen är jag full när jag bloggar, varje 17åriga flicka dricker vell varje dag, eller? Jag förstår inte riktigt vad som är helt obegripligt, och om du inte förstår vad det står, så behöver du vell inte läsa eller? Det tycker jag låter bra. Men förmodligen är du någon jag känner, varför skulle du annars läsa min blogg? Så varför inte säga vem du är istället, så kan vi vell reda ut det här, om du så gärna vill läsa. Och nästa gång kan du vell länka till en blogg som verkligen existerar. Skulle vara kul och läsa hur du skriver ^^ Vem vet, jag kanske inte förstår ett dugg av din blogg, då kan vi ju starta klubb eller något sådannt?

Ha en bra dag, vem du nu är :)

DÖ huvudvärk DÖ

Jaaa, trevligt att man vaknar och mår som skit? Eller kanske ännu trevligare att det inte försvinner? Nej verkligen inte. Min dag har bestått av lite datanördande, tvtittande, duschande, läsa bokande och ätande. BORING! Faan mst vara frisk, det är ju förfan NYÅR imorn :o Och bara så alla vet så har jag inte köpt ngn nyårsklänning. Dålig stil. Men som jag sa igår, jag sparar mina pengar, och jag har hittat flera über snygga, men nej, det får duga med ngn jag redan har :) Om det nu blir ngt nyårsfirande? Men ja, det blir det, jag har bestämt det! Så äre bara.

Nu ska jag läsa lite mer, New Moon i mitt hjärta <3

PUSSS <3

I love H&Ms nya katalog

så här får ni se lite snygga saker som jag önskar att jag kunde köpa mig ;)










Goodbye my baby

Nu har jag satt ut min älskade systemkamera på annons. Fyfan kommer sakna den lilla rackarn, men känner att jag vill utvecklas, och det kan jag inte med den... Så såfort jag får pengar ska jag införskaffa mig en exklusiv Nikon D5000. Mjaooo säger jag bara ;) Men det är det där problemet med pengar, men har förmodligen råd med den när jag antingen säljer D40:n eller får min lön från Lillerud. Vill liksom köpa den nununu!
Jag känner att det är nyttigt för mig att ha ngt att spara till, istället för att köpa massa onödiga saker, för hade säker spenderat mke av alla mina pengar på mellandagsrean kan jag lova er. Men jag försöker bli bättre, försöker att lära mig spara, men inte så lätt alltid.
För målen är sedan att köpa nytt objektiv, 70-300, men det kostar ju en del, så får sparasparaspara.... Men jag ska klara det, innan sommarn ska jag lätt ha både ny kamera o nytt obektiv! Helt klart!





Mamma mia, ge mig NUNUNU!

Mätt!!!

Uuuuh det är snorkallt ute, helt sjukt :O Och dum som jag är så åker ja till stallet o rider Savanne o longerar Brinne. BURRRRR!

Sen var jag lite extra julsnäll och åkte och åt lunch hos mormor. Händer inte särskillt ofta, men rätt trevligt när man tänker efter, men det är det att man måste ha så sjukt mycket tid, blev vell där i 3 och en halv timme. Så blev det också cheescake och 5 olika slags kakor. Mums! Men har lite dåligt samvete över att jag åt så mycket (A) Men får tänka såhär att jag faktiskt inte ätit ngn julmat nu under jul,så jag ligger efter alla andra hhiihih ^^

Jaja, nu ska jag inte göra så mycket, kanske läsa lite New Moon? Den är mycket bättre på engelska, men det är också lite jobbigt att läsa, man måste koncentrera sig så mycket, i alla fall jag som inte är så värst kick-ass på engelska. Men det börjar arta sig i alla fall :D Och kanske ska kolla något avsnitt på Gossip Girl? För det är mer än bäst, det är såååhääääär bra ^^ Jaja, nu ska jag sluta tjata, hade bäst!

HAPPYFACE ;D

Jaaaaaa, nu går det äntligen, jag och bloggen sammarbetar ;D Så nu äre färdigt, är faktiskt mke nöjd :D Men nu ska ja sova, hade bäst :D

PUSSSSS <3

Design? :S

Fija visade mig hur ja skulle göra med headern... Men tror ni att det går eller? NEEEJ! Och alla htlm koder finns ju inte, fuckar upp sig alltihop! Så ni får stå ut med att bloggen ser ut som den gör ^^

Uuuuh what a beautiful day...

Jaaa, kan man säga ngt annat? Det är snösnösnö överallt, nere i skogen är allt orört och supervackert och dagen hat varit brabrabra ;)

Började med att rida på Savanne, nere i sommarhagen. Han tyckte det var roligt, men sjukt jobbigt ^^ Sen gick vi på prommenad med smågrabbarna, sen släppte dem i sommarhagen så de fick busa. O  jävle va det gick, båda två dröp av svett! Men roligt hade dem :) Sen åkte vi upp till andra stallet så blev det en barbacka tur på isisen Jodis medans Andrea gick en prommenad med Caiprinhia. Men för att Andrea skulle slippa springa så tog ja Cappis grimskaft i ena handen, och tyglarna i andra o travade iväg med de båda. Gick superbra, Cappi höll på att dra av mig en gång o blev lite busig, men det gick :) Men jaa, barbacka? Hum ibland vette ja inte vad ja tänker ^^ Men man ramlar mjukt om man ramlar av i snön iaf ^^

När jag kom hem så var jag helt död, så låg i en halvtimme o halvsov i soffan, sen duschade o gick en tripp till affärer för att byta en ram som var lite trasig. Sen gick ja en liten till prommenad o solade en sväng, känner mig för blek :o Nu ligger jag och myser i min säng o väntar på varma mackor. MUMS!

Hade bäst <3 PUSSS

MELLANDAGSREEEEEA :D

Jaaaa, idag stack jag, Petra och Malin in till Öret på mellandagsrean ^^ Var inte så sjukligt mke folk som jag trott, förutom på Gina då :P Var inte meningen att jag skulle köpa ngt men lite blev det ändå (A)


Denna sjukt söta mössa som jag kollat på alltför många gånger, men
som sagt, har så månda mössor så varför lägga ner 100 kr på ngt man
egentligen inte behöver? Men det räkte med 50 % lappen för att jag
inte ens behövde tveka, den är miiiiiin mössa o ja älskar den! BikBok!



Denna mysiga stickade tröja från ONLY var ett bra val i vinterkylan.
Endast 130 kr :O Kliade inte ens ;)



Lite gulligt linne som sitter som ett smäck, köpte det utan att testa,
så var lite nervör, för det såg rätt så stort ut, men inte hade ja behövt
oroa mig :) För er som inte ser vad motivet är så är det ett par
klackskor :P 49 kr på Vero Moda.


Supergullig tunika, dock var det sjukt svårt att ta kort på den, men
ni ser iaf färgen ^^ Kände att jag behövde ngt som stack ut under
denna mörka vinter, då ja nästan bara har svarta, gråa och vita
kläder. 100 kr på ONLY. Och de svarta tightsen, 99 kr, Gina Tricot.


Som sagt, blev mer än jag tänkte, men vad gör det? Det är ju så rooooligt att shoppa, skulle inte varit nge fel att ha obegränsat med pengar under de här dagarna o köpa allt man ville ha :D Men, man kan inte få allt ;) Men jag är nöjd med mina köp! Hade bäst<3

Julafton... igen ;)

Yes box homies, nu är alla mina julaftnonar slut :D Dagens pressenter blev:

  • Satinlakan, vidröda randiga
  • En jättebra matlagningsbok
  • USB-minne 2 GB
  • Minneskort till kameran 4 GB
  • Pressentkort på SF bio 200 kr
  • 500 kr
  • Godis

Är supernöjd över alla mina julklappar, hoppas ni andra också är det :D Kom på att jag fick bandybollar också i torsdags ;)

PUSSSS <3


Julafton nr 2 ^^

Nu var julafton nummer två över i alla fall :D Mke lyckad ;D Det här fick jag idag:

  • Trosor
  • Hårfön (Den jag har nu luktar bränt i när man blåser ;s )
  • Spikmatta (Skönt att ha en egen att ha på skolan, så jag kan använda den när jag vill, istället för bara hemma)
  • Ett superfint halsband
  • Benvärmare
  • Ridbyxor, ett par bruna, rutiga
  • Boken Genom dina ögon :D :D :D
  • Paris hiltons parfym Can Can :D

YIPPEY KAY YEY MOTHER FUCKER! :D Happyface är jag ^^

Nu ska ja kolla lite Gossip girl (skräll) o sen soooooova :D

Puss & Godnatt <3


snowstorm!

Jaa, det är snöstorm ute. Mysigt värre? Eller kanske inte. Man vet aldrig. Red iaf på Savanne idag, blev blunda-ridning, så lite farligt, men så skönt äre inte att ha snö i ögonen tkr ja! Småpojkarna fick vila :D

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem med pizza, en person på denna jord iaf som har samma tanke om julmat som jag har ;) Är rädd för att vi kommer åka på julmaten imorgon med, så får ladda upp med en fet pizza så jag kan svälta mig själv i morgon med :)

Jaja, har egentligen inget vettigt att säga, så då kan jag ju lika gärna sluta.

Heeejdå!

Lite julaftons-bilder!



Pontus o ja re-tardar oss


Pernilla öppnar paket


Gullunge <3


Farfar och Monica


Julen är inte slut än... ;)

Sitter och kollar lite på fb, där alla skriver att nu är julen slut. Men för min del har den precis börjat, ska fira 2 gånger till hiihihi ^^ För idag var vi hos farfar och firade med Monicas (farfars tjej) släckt. Imorn ska vi fira med mamma och på lördag med resten av pappas släckt :) AWESOME!

Det har varit en mysig dag, har varit barnvakt åt lilla söta tvååringen Patricia, som är världens gulligaste, men även extremt jobbig och lite enformig så att säga ;) Och vad har vi gjort? Jooo ätit, hela tiden, massa massa mat. Mums? Nej hade föredragit typ tacos eller ngt, tkr verkligen inte om julmat. Medans alla sitter och är proppmätta så sitter jag och tuggar på en macka och är hungrig. Inte så kickass säger jag bara. Vill tycka om julmat, men jag gör verkligen inte det :) Jaja, ska kanske berätta vad jag fick idag.

  • Ett superfint grimmskaft att ha som "fingrimmskaft" till Brinnes lädergrimma. Typ ljusblå/turkos :D
  • 1000 kr
  • Nya stålhätte-skor (Mke välbehövligt eftersom ett av mina två par snart rasar isär, och inte fungerar något vidare vid regn och lera eftersom man blir extremt blöt)
  • Pressentkort på Gina Tricot, 150 kr (av min käraste bror <3 )
  • Lite smycken av farmor, de ska jag verkligen bara använda vid speciella tillfällen, för de är värda mke för mig. De får jag inte tappa bort eller gå sönder. Det är minnen! :D

Så jag är faktiskt väldigt nöjd, men också spänd över vad jag kommer få på julafton nummer 2 & 3 ;)

Jaja, nu ska ja kolla lite gossip girl, sen ska jag sova :D

PUSSSSS & GOD JUL <3


Wunderbaaart

Julaftonsmorgonen började med en julfrukost på ridskolan :D Mysit, har gjort det i väldigt många år förutom förra året, så det var dax nu :)

Sedan blev det en barbacka-mys ridtur på Savanne, myspys! Kan det bli bättre? Brinne fick en vilodag, så han fick en ordentlig jul-ryckt :D

Nu ska jag ner, så tror ja att vi ska få öppna varsitt paket ^^

Pussss & God Jul <3

Merry X-mas

Jaa, klockan är 00.08 och jag har fortfarande inte gått och lagt mig. Fast ska det nu. Men blev lite grötätande och paketinslagande som kom i vägen :) Men kan ju ta och passa på att hälsa alla underbara God Jul <3

A V A T A R < 3

Kom precis hem från bion, kollade Avatar. Kan inte säga mer än fyfan vilken awesome film! Fantastico! Magnifique! Eller ngt sånnt ;P Helt klart värd att se säger ja bara :D

Vill ge en extra hissning till Bryn Mawr, som visade stora framsteg i ridningen idag. Travade en och en halv volt, jag red själv, utan longerlina och klarade av att svänga utan ngn vid sin sida. Från igår tills idag har han blivit sååååååå mke bättre ;D Äntligen säger jag bara :D Andreas kommentar var; Rebecca skulle lika gärna ha kunnat gallopera, så stabiliserad såg han ut :D WEEEEIII

Imorgon är det julafton :D Kan knabbt fatta det. Har liksom inte förstått :P Ska gå upp kvart i sju, för ska till ridskolan och äta jule-frulle o sen upp till älsklingshästarna :D KAn det bli bättre början? Förutom att gå upp tidigt då :P NEJ!

PUUUUUSS<3


Möjjsit värre

Idag har varit en bra dag. Började med att jag solade med Fija, sen stack ja upp till stallet. Red på småfisarna o travade för första gången :D Och tränade på att svänga. Det märks att Brinne är äldre än Mojje i alla fall, han lär sig mycket fortare. Savve var busig ute, och kände att han absolut inte var trött, så drog in på banan, o jävle va vi bråkade, men jag gick i alla fall in med en trött Savanne i stallet, och det händer väldigt sällan kan jag lova.

Sen åkte vi upp till Boviken o det fick bli en mysig barbackatur i skogen med islandshästen Jodis, medans Ullis red på Indra och Andrea gick med Caiprinhia. Guuuuud vad mysigt det var, så jävla underbart att rida barbacka när snön knastrar under fötterna, man själv är påpackad med så mycket kläder att man knabbt kan röra sig, och rider på världens gulligaste isis! Har aldrig varit med om en så pigg ponny, hon är helt galet bra på powerwalk kan jag lova, det var svårt för Andrea och Cappi att hinna med :)

Nu på kvällen har jag haft lite mys med mamma, vi har fixat lite i källaren och sådär :D Så nu tänkte ja kolla Gossip Girl och sen soooooova :D


PÖÖÖÖÖSS

Fotosession



Mina älsklingar <3

i know you like it

Jag vet, jag vet, att ni bara ä-ä-älskar den här minen ;) Så puss från
mig till er eller ngt ^^

Gullehästar

Gick upp tidigt imorse för att åka till stallet :D Började med att ta in söt-Savanne, som trodde att han skulle dö av att vara inne i stallet ensam. Red på banan idag, som är täckt av snö, och är bättre än det varit på länge. Brinne stod o tryckte vid hagen och försökte äta sig in på ridaban, jag tror han tyckte det såg så roligt ut att bli riden så han ville vara med. Eller så ville han äta upp Savve, man vet iiinte. ;)
Savve var extremt pigg idag, och vi galopperade o busade massa. Han är väldigt stark i högergalopp, så då vare bara att sitta med och njuta. Känslan av att känna honom jobba under en och knastret av snö :D Underbart!
Vänster varv var lite jobbigare, så då jävlar fick ja rida ;) Han blev lite svettig, så hade fina istappar på halsen, tror han kände sig lite extra snygg och exklusiv. Eller inte?

Småkorvarna fick bara busa på banan, först fick Brinne gå ut, men jag fick ju springa för att få han att springa, jobbigt! Så ja släppte ja ut de andra korvarna. Savve käkade, Mojje ville busa, men Brinne ville bara äta upp min kamera! Fick kanske ngt gulligt kort i alla fall. Mojje och Brinne körde på vit-mular när de skulle käka granris med massa snö på. GULLHÄSTAR säger jag bara :D

Är förövrigt superskönt med lov, idag ska jag inte göra ngt! Bara ta det lugnt, äta god mat, julfixa lite o kanse fila på en bloggdesign? :)

Heeeejdå kära läsare ;D

Trött

Jag är super trött! Klockan är kvart över nio. Jag går o lägger mig nu.

Godnatt<3

...

Jadu vet inte riktigt vad jag ska skriva om dagen. Kan nog beskriva det med ett ord. Förbannad!

Tråkigt att man ska bete sig som en fem åring som ska trottsa allt man bara kan bara för att man inte får som man vill hela tiden, och får det förklarat att man inte är bäst i världen. Gillar mogenheten!

Veckans hiss blir helt klart till min kära vän Madde :D Hon är världens gulligaste, vi har haft en superhelg, massa mys, även fast vi slitit så hare varit roligt:D Får hoppas att vi får jobba tms mer ;D

Blev iaf hemskjutsad av Lindas bror, så jag slapp åka buss :D YESYES!

Nu ska jag dö här, otroligt skönt att vara hemma :D Ska fila på en bloggdesign också ^^

HEEEEEEJRAAAAA!

Extremt seg

Guuuuud är så trött. Ligger i sängen på solbacken och äter chokladbollar ;P Jobbar i stallet denna helg, så har inte känt av så mke av lovet än :P Internet lagga ihop totalt igår, så har inte kunnat blogga.

Jag, Fija och Madde gick iaf upp vid halv sju imorse, och var i stallet vid sju. Det var tydligen bara vi tre som jobbade, blev lite slitigt, och min stackars kropp är rätt mörbultat nu, men kul var det :D Men det känns att man inte är så van vid att ta hand om typ 30 hästar + lösdrift. Hästarna får vara ute lite längre idag, så har lång lunch :) Sen ikväll kommer pappa och hämtar mina saker + min lilla kanin Tindra, för han kan inte komma och hämta mig imorgon. Skönt iaf att slippa dra med allt på bussen, hade inte gått. Två resväskor, dataväska, en påse och en kanin + hennes mat :P Inte okej!

Jaja ska sluta tjata, tänkte sova ngn timme nu, hade bäst :D

Pussss<3

WEEEEII

Hittat världens bästa sida där man kan se typ alla filmer och serier ;D Dock inte så kick ass grafik men va gör vell det? ;) Klicka in på: Ch131.com vavava? ;)

Kisssemjaaao <3

Btw är jag rätt sur, Kron snodde mina nycklar och stack iväg med dem. Hjort stack iväg efter honom, och jag trodde, dum som jag är att han skulle hämta tillbaka dem. Men nejnej, så nu är jag nyckellös, vette fan va ja ska göra ;/


Julkappeliklapps öppning

Blev lite sent igår kväll, men tänkte att det inge gjorde ngt eftersom jag hade sovmorgon idag. Med icke då, jag blir väckt ngn gång kanske kvart i åtta av att ngn ropar mitt namn och bankar på mitt fönster. Så med trötta ögon kliver jag upp och drar upp julgardinen, för att se en Anna, Linda, Madde, Elin och Karin stå utanför.
Vi skulle tydligen ha våran minijul, som jag fattade det som att vi skulle ha ikväll. Jag pallrade mig iaf iväg till Swalle med täcke och kudde och så hade vi myselimys:D

Fick en vit superbra ögonskugga från isadora, en ögonskugge pensel från isadora och en Agatha Ruiz De La Prada som luktade mummmma ;D Bus Karin hade glömt mitt paket hemma så får det efter jul ^^

Men Karin fick lätt de snyggaste paketen iaf, en radiostyrd helikopter och en spygrön stjärtlapp med en valross på ;D SÅÅÅ snygg ^^

JAja, nu ska jag ta och byta om för vi har ridning snart, och ett prov, "de grundläggande sakerna vid longering, tömkörning och lastning". Hoppas hoppas verkligen att jag får Ronja ;D

PUSSSSS BITCHES!

GAAAH!

Ungefär så här mke älskar jag att plugga!

Fast det var nog årets skämt. Jag vill inte mer. Trodde det skulle bli
en lugn dag. HAHAHA! Trodde ja det! -,-

Vuxen? Nej tack!

Phuu, slutade jättetidigt eftersom vi hade prov, och hade bara PoF efter lunch, men det är vi klara med, så det var väldigt gött ;D Så vi behövde inte ens gå dit ;D
Drog in till stan och gick en sväng på Ikea, fixade en sak till Anna och Elins julklappar och handlade mat inför helgen. Jag känner mig sådär wierdigt vuxen när jag går och handlar mat. Och speciellt med en ikea kasse i andra handen. Det är inte långt kvar nu innan det är dax att kliva in i vuxen livet, på riktigt, men det känns inge bra. Vill vara liten igen, när man slapp ta hand om något själv. Mamma fixade allt. Tänk om man kunde vara sådär 4 år igen, ens problem var kanske att man inte fick leka med sin favourit docka på dagis. Vilket problem? Hahaha :D Tänk om man kunde spola tillbaka tiden...

Jaja, underbart, klockan är halv tre, jag har redan köpt allt som behövs fixas, så nu ska jag ta och plugga lite, och sen så har jag inga mer krav idag :D UNDERBART ;D Plus att vi har sovmorgon till tio i tio imorgon, AWESOME!!!

Kyssss på er eller ngt ;)

trött!

Guuuuud, pluggade och var värsta duktig förut så jag glömde bort att jag skulle äta (a) Sen tänkte jag lägga mig och sova i typ någon timme, men då sätter min söta lilla granne igång och spelar gitarr, extremt dåligt! Så det gick inte att sova -,-
Men stack till Anna istället o käkade nudlar och busade med henne, Linda, Karin och Elin :D Sen blev det kvällsfika o nu har jag läst igenom det sista, så om ja kollar lite extra imorgon bitti så kan jag nog provet :D

För nu är jag så trött så jag tror jag dör, och fan va underbart att komma i säng innan klockan är tio ;D Rekord :P

Godnatt bitches <3

Yippi Kay yey!

Mother fucker! Eller vad säger man? ;)

Äntligen slutat för dagen, wunderful :D Iaf bara jag, Anna och Sonja, för resten av klassen har historia med Per (in) populär mohahhahaa ;D
Så idag SKA jag plugga inför provet imorgon så det ska g lika perfekt som förra provet i djursjukvård :D För blev extremt taggad, för fick tillbaka MVG-uppgiften från samhällskunskapen idag :D Och jag fick MVG + !!!!!! WHOOOOOT tänkte jag :D
Har nog aldrig fått MVG PLUS förutom i svenska, som är mitt absolut starkaste ämne. Och det konstiga är med tanke på att jag verkligen inte tycker som SH, hur jag kunde få så bra.
Men blev iaf extremt taggad till plugg nu, med tanke på att det faktiskt lönar sig ^^

Anyway, har fixat med jobbet i helgen, och ska bo med älskade Muskel-Madde som jag ska jobba med båda dagarna, HAPPYFACE ;D Jaja, ska sluta tjata nu och sätta lite fart på mitt liv (:

Hejdå suckers!


Däni ;)

Julshopping och pulka-åkning

Hum, dagen blev inte riktigt som jag planerat (a) Men städade iaf rummet, och stack iväg till Anna för att käka, men där blev jag med tvingad till stan, så ja, Anna, Karin, Elin, Linda och Madde åkte till Bergvik och köpte julklappar :D Har köpt alla nu förutom till Pontus :D

Sen när vi kom hem käkade vi och hämtade några pulkor och åkte pulka för första gången i år, fyfan va kul :D Inte för att vi hittade några super backar, men kul vare ändå :D Riktigt lyckad dag säger jag bara :D

Pussssss suckers ;)

I <3 Idrott

Det är sååååå jävla roligt, vill fan ha det varje dag :D Lätt bästa ämnet i skolan ^^ Körde blablabla (kommer inte ihåg namnet) denna gång också, helt sjukt rolig sport. Man har typ en nätboll som stuttsar som faen, o så kör man med volleyboll nät, så ska man få öve bollen, och får bara använda vissa speciella slag hahaha, anyway, tror inte ni fattar ändå om ni inte kört det :P Ska ta reda på vad sporten heter iaf ^^

Nu ska jag försöka dra mig in i duschen, städa mitt rum, hämta upp tvätten från källaren, plugga, gå till Anna och käka ngn pasta sak hon snackade om, och sen plugga ännu mer :D underbart? Nej! Men ikväll ska vi bruuuudar iaf gymma, Jippie :D Det är därimot kulkulkul ;D

Jaja, ska sluta tjata, se yah bitches!

Whazazaza

Tjabba krabba era loosers ;D Vet att jag är sjukt jävla jobbig, men nu har jag bytt tillbaka till blogg.se, och jag lovar nu att här kommer jag stanna :D Och jag lovar också att nu ska jag börja blogga ordentligt faktiskt :D Så ni vet :D Ska bara fixa en awesome design hit s blire snyggt-snyggt-snyggt :D

Pussssss /Beccus


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0