SKOGEN

Nu sticker vi ut i skogen, kommer tillbaks imorn!!!

PUSSSS


NY KAMERA!

Efter mycker om och men och stooor hjälp av Christine så fick jag inte med mig min Nikon hem utan en casio istället, är mycket nöjd faktiskt :) Plus att jag fick feting-rabatten, credit till dä!!

Idag har i alla fall jag och Christine pluggat teori på körskolan och åkt med när varandra kör, väldigt lärorikt! Sen körde jag hela vägen till Karlstad jättefint, pappa behövde typ inte säga något alls :D Det börjar kännas riktigt bra nu faktiskt :)

Anyway, sitter på skolan nu och käkar nudlar, och det är HELT DÖTT! Plus att ingen svarar på mobilen heller :( Men har endel saker och packa upp så det gör väl egentligen inget :)
Imorgon ska klassen ut med Anders i Arvikaskogarna och ha tjäderspel och sova i tält och sånt där, myyyyys!! :D

Nej nu ska jag käka upp nudlarna, hörs!!

PUSSSS


<3

Påsklov vare ja

Och gud va duktig jag varit på att blogga nu när jag har haft lov och inte har haft något att göra. NOT!

Har i alla fall spenderat lots of lots of time på the körskola, som kickar ass! Asbra både kör-och teori lärare och skjysta klasskompisar som är craaazy, me like! Gosiga bilar har de också ^w^

Sen har jag pluggat massssssssa teori, men fyfan va mycket det är, tror jag dör snart!

Har varit i stallet o ridit på Savanne, Caiprinhia och Mojito, antal gånger är bortglömt. Duktiga Klara hanterar Brinne super från hästryggen! :D

Både jag & Klara har bjudit på tårta för vår fina avramling.

Jag har försökt få tag på min älskade lilla (bara beställda än så länge) digitalkamera, men de stackars killarna på expert verkar vara lite förvirrade vad gäller ankomsten av den. GE MIG DEN NU SAJA! (Drömde btw att jag fick den och att den fick plats i Andreas superlilla partypåse till mobilen, hmmm liten kamera?!?)

Har övningskört med pappa och krigat en hel del, fyfan för att köra med föräldrar (kan nog bara säga förälder eftersom jag inte testat att köra med mamma än)

Varit funktionär och fotograf på helgens påskhoppningar, många fina ekipage, och många ekipage som jag nog inte ens borde nämna... Bilder hittar ni på hemsidan www.collectionphoto.se under Arkiv!!

Varit hos Malin där det var fullt hus, och myst med älskade lilla Milla <3

Solat littä gran

Hälsat på farfar

Och massa mer som jag inte kommer ihåg. Men kan säga såhär att jag inte direkt hunnit blogga eftersom jag knabbt varit hemma, och när jag väl varit hemma så har jag pluggat! Thats it!

Nu ska ja plocka på mitt rum och sen blire stallet, och åka hem till Pelle med Angel. Me like !!

SEEE YA!!
PUSSSS


busfia <3

done, fast näe

sista teorilektionen idag, lite sad faktiskt för vi hade ju jättekul i klassen eller vad man kan kalla det ;)
sen första körlektionen var pappa med i baksätet för att se lite hur körlärare säger och tänker o sådär, tror det var nyttigt :) börjar få kläm på mycket, men ännu är jag inte helt kick-ass!
men det är i alla fall roligt och köra bil, och kan inte vänta tills jag har kortet i handen, jises vilken frihet liksom :)

imorn ska jag äntligen äntligen få sovmorgon och då ska jag sova ut. Är helt slut, det tar på energin och bara tänka bil bil bil hela tin. Jag drömmer faktiskt hela nätterna om att jag kör bil, insane :D

Var i stallet med Klara o Andrea, först gick vi prommenad med grabbarna o sen skrittade ja o Klara på tjejerna :) Sen blev det sibylla, göttt :D

Nu ska jag snart sova för är helt död! :)

PUSSSS


Onsdag

Började med stadskörning-lektion med Adde, och jag börjar faktiskt bli rätt så riktigt duktig på att köra, på en vecka liksom :) Tyvärr blev de bara en körlektion idag...
Sen teori i två timmar o sen käkade jag med några tjejer från klassen. Och sen pluggade vi teori tillsammans några timmar, asbra :D

Sen sticka till Johanna och göra provuppsättning, tror det kommer bli azum faktiskt :D

Nu här på kvällskvisten övningskörde jag till farfar och tbks o käkade asgod räkmacka o kollade lite inför min studentbjudning!

Så nu blire date med körkortsboken och sen soooova!

PUSSS!

Köra köra köra

Jobbat på skolan hela helgen = inget internet!!

Idag har jag i alla fall haft min första dag på körskolan, askul men fyfan vad trött jag är nu!! Första lektionen gick sådär men andra gick fin-fint! Lätt världens bästa körskolelärare :D

Det är helt sjuuukt varmt, trodde jag skulle svettas ihjäl i jeans idag! Men häääärligt ändå, men man är ju liksom inte van! Köpte lite godis-käk o ny STOR vattenflaska till kaninen som dricker som en hest och nytt vår halsband åt Gosi, som förövrigt är min lilla svans nu, happy cat som har sin matte hemma igen :)

Nu ska jag käka, städa kaninbur o sticka till Malin!!

PUSSS!

Shoppahollick!

Yeees idag har jag shoppat, massor!!

Blev fyra par tygskor (som ja faktiskt ska dela med mamma ;) )
En assnygg väska som blir azum till handbagage
Kavaj
Tröja
Turkost nagelack
Balbiljetten (DYRT SOM FAN)
Cd-skivor
Present till Xuan
Massa mat inför helgen

Feels good, i alla fall tills jag checkar internetbanken :$

Sen bjöd världens bästa pojkvän mig på bio, I am number 4, aaaasbra! Massa popcoarn, snacks o coola blev det!

PUSSS!

ASGOD mat o VÅRFEST

Idag serverades godaste salladsbuffen med vitlökssås/rhode islandsås, vitlöks/tomat/oliv-bröd och massa massa annat gott. Åt så jag trodde att jag skulle dö! Plus att vi fick Ammilinas glass till efterätt!!

Sen vare vårfest, riktigt riktigt bra i år även fast det blev lite krångel. Lite synd bara att vi inte hann o fixa våra grejjer som vi skulle ha gjort men ändå :)

Nu ska jag duscha o sova med min bejbii!!

PUSSS

Det Stora Kalaset

Yeeeess nu har jag o Hanna köpt biljetter! SKÖNT!!
Daniel Adams-Ray here I come <3

Hade matteprov idag, kändes jättebra, väldigt konstigt eftersom jag inte pluggade ngt?!?!

Idag fyller gulligaste Anna hela 19 år, dax o dra fram rullatorn hörru kärring! ;)








OOOOLD PICS!!!

PUSSSSA!

Silver-ponny & avramling

Brinne var jätteduktig idag, men väldigt spänd o överladdad väl inne på ringen. Slutade med en silvermedalj, fina ponny <3

Sen red ja, Klara & Raja ut. Skulle bli en skritt-tur eftersom Angel tog galopp i traven när vi försökte travar (hon får ont i ryggen då) men då tyckte den galna islandshäst-ryttaren att hon skulle tölta iväg själv...

lket resulterade i att Angel stegra-bockade av Klara o Caiprinhia halvt bockade av mig så ja tappade stigbyglarna o satte av i totaly sken med Angel efter sig. Gick inte o stanna, verkligen inte!! Och Caiprinhia bockade som en reeen jävla galning hela vägen i ler-vällingen. Ett under att jag inte ramlade av...
Och jag kan lova, att jag har aldrig aldrig galopperat så fort i hela mitt liv... Eller ja, det där var inte galopp, utan snabbaste fyrsprånget... Så i slid-stoppet vid hagen vid stallet ramlade även jag av som hållit mig kvar med kung o fosterland, o jag vet att hon råkade sparka mig lite över nästan för ja hamnade helt under henne... Men funderar på om hon sparkade mig på låret också, för fyfaan va ont det gör...

Så ibland undrar man, hur tänker man? Speciellt när man anser efteråt att det inte är ens eget fel... När man är den vuxna, och när Andrea redan innan säger åt henne att HON har ANSVARET så gör man inte så. Och innan Klara han ramla av så ropade jag att hon var tvungen att stanna, för hästarna blev lite crazy... Så dålig stil :(

/Becca

trött-tjej.se

Var på promenad med Emilie förut o bus-Theo, han var craaazy! Nu är han faktiskt trött, tro det eller ej, för har varit ute massa med honom idag o Xuan med!!

Har pluggat massa också, duktig!!
Och nu har jag beställt flygresa till Irland, hihihhihi!! :D Plus att min moppe blev såld igår, GÖTTTT!!!

Så nu ska jag duscha o städa lite o sen sooooova!

PUSSS!

Lite shopping ja!

Idag har jag och Marielle shoppat till projektet, blev 6 olika studiobakrunder, program o papper för att skriva ut bild på själva cd-skivan, markeringspennor o massa cdskivor o snygg-fodral! Så imorn har vi vår första kund i studion!!

Blev även en tröja o linne till mig o en liten present till mammi! Men måste in till stan snart igen och köpa student-skor och handbagage!

Har fysikprov imorgon och det känns verkligen verkligen inte okej! Men det går som det går i alla fall :)
Ska snart till ridhuset så Theo får busa med Leacy så han i alla fall kan bli lite trött! Sen blire att sova, är rätt sleten! Eller i alla fall trött på skolan liksom!

Skriver mer imorn, PÖSSS!

Hej

Idag har jag egentligen inte en enda lektion... För matten är lite frivillig liksom, ingen mentorstid, inställd fysik o sovmorgon. Men jag är faktiskt jätteduktig o pluggar ändå haha!

Nu ska jag o Marrie kö gärnet med fotostudion, ruuuligt!

Har egentligen inget roligt att skriva så ska nog sluta haha!

PUSS!

Skolan är bajs!!

Igår jobbade jag och Marielle på Tempel som mingelfotografer, svårt, men lärorikt. Men pinsamma människor, speciellt med tanke på att det var +23...

Just nu hatar jag skolan mest av allt. Kolla vad mysigt
(v 13)
Tisdag: Jag och Hanna ska ha lååång redovisning i ekologi plus att religionen ska vara klar
Onsdag: Fysikprov
(v 14)
Måndag: Matteprov
Onsdag: (citerar enligt gertrud) Stort samhällsprov på MVG-nivå 100 sidor (hon overdrivade liiite för att ingen annan skulle lägga in prov då, men såklart så hjälpte det inte)
Torsdag: Gigantiskt kemipov, mkt VIKTIGT!!!! 101 sidor!!!!(Då var Christoffer tvungen att vara bara liite värre...)

Plus att jag lovar att vi säkert får massa mysiga läxor och annat dret! Plus att jag måste skriva projektrapporten o jobba projekt. JobbigT!!!!

Nu ska jag plugga, på riktigt!

PUSSS

RSS 2.0