galen shoppingdag!

kan sammanfatta dagen med shopping, shopping och ännu mera shopping!

men fick med mig en stor o perfekt kattklös-sak till Rasmus med en mus o två bollar gömda i som han kan leka med, det är jag supernöjd med. även en klänning till min födelsedag, 3 par skor, stickad tröja, tjocka vantar och en mössa!
på ikea plev det destu mer, går inte o sammanfatta, men hittade det perfektaste soffbordet, klädhängare o skoställ till hallen, massa fina lampor till superpriser, nya påslakan och tusen andra miljoner saker!
har även köpt tuffaste smörknivarna & ballongvisp
dyr men väldigt bra dag, och med tanke på vad jag fick för pengarna så är jag sjukt nöjd. nu är det bara hallmöbel, kylskåp o en miljon småplock till o fixa, sen är jag done!

och brudar, köpte vinglas för er skull idag för er som tänkte dricka vin på mitt party hehehe!!

nej men skulle egentligen på föreläsning nu, men är så sjukt trött så var rädd att jag skulle somna. så ska bara slappa ikv och lägga mig tidigt, imorgon blir det möte på arbetsförmedlingen.
OCH på onsdag händer något roligt, som har att göra med överraskningen som inte blev någon bra överraskning förra veckan. ni får reda på vad det är, snart hehehe!!

här kommer lite pics:


supervarma stövlar för kalla vinterdagar, assköna!!

kan inte säga mer än kärlek

och desamma med dessa godingar <3

sämsta bilden idag, men kan säga att de är fluffiga o supervarma innuti och tål väta på utsidan

den är mycketmycket finare på!!

väääldigt snygg upptill

gossse! den är mörkblå, men bilden ljuger lite

med fickor på, perfekt o lägga mobilen i

jag <3 mössor

säger bara ikea!!


PUSSSS!!

the smurfs



HAHAHAHAHAHA!! men smurfarna kommer alltid vara bäst enligt mig <3

skrattar så jag gråter

okej, här kommer min sjukt dåliga humor, men förhoppningsvis kan någon därute få sig ett gott skratt av detta...


INSTRUKTIONER FÖR IDIOTER
- insektsspray: dödar alla insekter. varning- farligt för bin
- motorsåg: försök ej stoppa med händerna
-
på en hårtork: använd ej när du sover
- färdiglagad, frusen mat. severingsförslag: upptinad
-
japansk hushållsassistens: ej att använda till det andra ändamålet
- på sömntabletter: varning, kan orsaka trötthet
-
på hostmedicin för barn: kör ej bil efter att ha tagit denna medicin
- på julslinga: för innomhus- eller utomhusbruk
-
på jordnötspaketet: varning, kan innehålla spår av jordnötter
- på annat jordnötspaket: öppna förpackningen, ät innehållet
-
fiskgratäng: produkten är varm efter uppvärmning
- på en pommes frites: DU kan vara vinnare! inget köp krävs. läs mer i förpackningen. (förslag för snatteri...?)


OKEJ, nu ska jag ge mig hehehe
ja blev underhålld iaf
kunde inte sova länge idag, hm wierd
kolla lite tv, fixa mig o sen ööööööret, wooop wooop
kommer med mina shoppingbekännelser senare

PUSSSA!

krossa alla fönster

började dagen med mys hemma hos mami och bara ta det lugnt! sen åkte vi in till invigningen av nya träningslagret, fyfan va snyggt, stort och proffsigt det såg ut! ska prova och dansa lite zumba där hehe!!
sen donken, åka till lägenheten och åka ut till stallet. gick in till roger o maggan och sa hej och fastnade där o snacka i ca 1 timme, har ju inte träffat dem sedan studenten! Men Roger hade i alla fall redan mockat åt Mojje så var bara att smöjra in där han har börjat få mugg :(

åka hem o hjälpa pappa i lägenheten ett par timmar! nu är det ganska så rent i alla fall! fick även lillebror att laga mat, wooop wooop!!

lyssnar just nu på maskinen-krossa alla fönster. jag älskar låten. och jag vet att jag är cp och har udda smak på musik fija, men FATTAR INTE HUR DU KAN HATA DEN!!!
har också beställt mobilt bredband, det värstaste värsta. men genom csn kortet, tack, så blev superbilligt. såg nämligen att det går ut imorn ehhehähäää!! så får passa på. tänkte först också beställa en Iphone4s men vågar inte när jag inte vet om jag får ett jobb, min mobil överlever nog ett tag till, men vore gött med en superbra tele liksom! men hittar säkert något fint erbjudande sen också hoppas jag!!

så nu ska ja föra över money till imorn när det blir big mama shopping, lääääängtar! så myser i min oncepeace nu, ska måla naglarna, läsa mig superbok o sova!

PUSSGODNATT <3

cuz i cant se whats goin on

älskar rösten. älskar utseendet. älskar dialekten. mina damer och herrar, här kommer min framtida man, John Adams!!!


kalasa sig

det var ett trevligt kalas på degenäs herrgård. trerätters o grejjer :D

förätt: någon sorts paj, såååå god
huvudrätt: oxfilé, potatissak (namn?) och svampsås!!! LYCKAN ÄR GJORD <3
efterätt: någon tårta som var fryst som glass. var god men brain-freezen var otrolig, flera gånger tom!

nääe men de var riktigt trevligt!
just nu har ja värsta hickan, som inte vill försvinna. jobbigt liv, hahaah!!

näe ska väl gå o sova och ta en sovmorgon imorn, det är jag värd.

btw så äre nån man på tvn nu som springer o stönar som fan, har jesusdräkt på sig och har blodiga händer. wtf är detta för film.....?

näe nu går ja o sover, NATTI

det är inte lätt

och sminka sig när man har en tvååring som klättrar och rycker i en samtidigt. men träning ger färdighet, eller vad? provade i alla fall min nya foundation idag, och jag är supernöjd. det är inte direkt så att ja brukar sminka mig när jag bara ska ha hemma-mys men kunde inte hålla mig. tog på den vid tio i morse och bättrade bara på minilite på kinderna och under ögonen nu, fast det egentligen inte direkt behövdes. så har plattat håret, först tänkte jag locka, men är för lat. om ni undrar vart jag ska så ska jag på 70 års kalas, hos min låssasmamma cissis mamma!

fixade lite bilder förut, så ska skriva ut några och ha i lägenheten. jag tog macrobiler och gjorde dem svartvita förutom huvudobjektet, och ska ha dem i en sån där fyrkantig ram med ram som går längre ut än en normal ram. det ger ännu mer fokus på den färgglada delen av bilden. här får ni ett smakprov!



PUSSS

fotosession

mamma o jag var ute på promenad med millbert och sen hoppade vi in hos erika på en fika, och milla lekte med axel. sen lite bus i trädgården och äta med en trött- och tjurig milla som ligger och sover nu! tog i alla fall lite pics som kommer häääääär











































PUSSA!

gosan

håller på o gosar ihjäl sig här med mig! gullegrisen min!!

idag har jag väl inte gjort speciellt mycket mer än banken, jobba lite i lägenheten, kolla tv, ätit lunch, packat, handlat mat (o mat-och vattenskål åt rasse hehhe), lekt med milla, ätit tacos (muuuumma) kollat på tv och ätit godis. gottt mmm javet!

kollar även på mitt första idol program för iår, rätt bra, men inget slår the x factor, bara så ni vet. men jag kan inte hjälpa det, peter jöback är så sjukt snygg! det är fan skamligt att han är bög. men han kan gärna få bli min nya bästa bög-kompis om han vill. skickar iväg ett sms senare ehehehe.... eller?

Annars då, jovars! börjar se ett ljus i lägenheten i alla fall. gött kött. hoppas hoppas att den hinner bli klar. nästa vecka blire o gå lös på ikea!! längtarrrrrr, enormt! shopping i mitt hjärta! det bästa är att jag även fått lite försäkringspengar för benbrottet, eller ja typ för ja låg på sjukhus, kläderna de klippte sönder o mediciner. kan det bli bättre timing, neee? ;)

o idag har ja även fått min nya foundation, från cosmo pharma. superprodukter, och imorgon blir det invigning. och snart blir det o köpa mera produkter, när man börjat tjäna lite cash! bra smink o hundprodukter, here i come. skriver mer om det en annan dag!

PUSSSA!!

marcus collin

hatar sverige. just bara för att de inte sänder den engelska/irlänska/waelsiska the xfactor. men det sänds i alla andra länder i norden. pung. men här får ni en smakbit på marcus, som är bara bästbäst!


sexy and i know it

med min one-peace fleese pjamas. den är rosa med zebra-armar. och har fötter i ett. köpte den på irland. den är världens skönaste. men också världens fulaste. därför har jag den. hehehe! så nu vet ni!

överskriften var bara för dig the one and only fijus

okejrå..

.."överaskningen" blev inte riktigt som ja trodde idag så skriver när det är på real istället ehhehhee!!

idag har ja o mammi ialla fall ätit på den nya pizzerian på Carls Åby, väääldigt gott som alla andra har sagt. kebabpizza i mitt ♥! Dock blev mamma äckelmätt och nästan not able to work haha!!

förutom att jag köpte lite mer leksaker till Rasmus idag så har jag målat, målat o målat ännu mer! så kom hem här någon gång efter åtta, var liksom inte trött på det, men fanns inget mer för mig att göra just nu liksom!
så imorn ska jag unna mig en liiiten mer sovmorgon och sen lite morgonmys med vakna! sen mera jobb i lägenheten, men nu börjar man äntligen se resultat ialla fall!!!

jag vet att livet låter lite tölit, men vill att den ska bli klar, nununu!!!! träffade btw mina nya grannar, en tjej som är två år äldre än mig o hennes pojkvän. de är nästan klara med totalrenoveringen i lägenheten mittemot så de flyttar in nästa vecka. verkade supertrevliga, göttkött!!

nu blire dö i soffan, PUSSSA!

OBOY med mjölk

det godaste jag vet är oboy, eller mer snarare oboy med lite mjölk till. ni lillerudare som ätit frukost, middag OCH kvällsfika vet hur jag blandar... eheheäää

Nej men under my day har det hänt mycket
-upp 7 o vara helt död
-kolla vakna med the voice o det tog alldeles för lång tid och vakna till dock, men blev lite mysmorgon
-
sjukhuset för blodprov
-cykla till lägenheten o måla massa
-lunch o fika hos mormor (tänk 3 timmar)
-åka till Djur & Natur o kolla katt-saker till Rasmus. Köpte lite leksaker o ska tbks nästa vecka o köpa kattlåda & sand, och han sa att jag skulle få flytt-rabatt då hehhheh!!
-åka till lägenheten igen, dock inte lika effektiv denna gång
-cykla hem i regnet o mysa i soffan till Bonde söker fru en timme
-duscha

nuu blire måla naglarna o kolla rosa-bandet galan o förbereda mig för imorn. då händer något spännande, men ni får inte veta något än hehehe!! SURPRISE ;)

pussssa!


det går undan

klockan är 07.25 och jag är uppe! Och har varit uppe sedan sju i morse. Nu måste ni undra varför jag slagit i huvudet och är uppe såhär tidigt, eftersom jag inte gått upp såhär tidigt på väldigtväldigt länge. Men jag ska till sjukhuset idag för blodtagning och det är drop in mellan halv åtta och elva. Så tänkte åka dit rätt tidigt, åka till lägenhetenen efter och måla och därefter åka o luncha hos mormor!

SÅ, det är min dag än så länge! Ska även åka runt till djuraffärena och kolla lite saker till min lilla darling Rasmus, som sådär kattlåda, klös, kattmat och lite leksaker!

Nu minilite vakna med the voice o sen sticker jag, PUSSSSA


äckligt lösgodis

idag köpte jag lösgodis, och det mina vänner, händer inte så ofta. men idag kände jag att jag inte kunde välja när jag stod där på netto så fick bli en blandning istället, då alltså lösgodis.
men så kom jag att tänka på att de flesta människor som köper lösgodis alltid har "äckliga" godisar kvar i slutet. men varför köper man ens godisar som man inte vill ha? eller är det så att man bara inte är sugen på just det godisen som man var jättesugen på i affären, och då känns det äckligt. eller tror man att det är gott för att man kanske älskade det när man var liten eller så, men inte längre?!?

nej jag vet inte, men jag vet i alla fall att jag är lite tvärtom alla andra och börjar äta de "äckliga" så jag kan spara de sista tills sist!

nu happy ending på tvn!

PUSSSSA


damsugare woop woop!

Idag, mina vänner, har jag och mammi arbetat i lägenheten i 8 timmar. Fett tråkigt, men önskar att det blev klart fortare så jag kan inreda! Menmen, får hålla mina fingrar i chack ett litet tag igen!!

Planen är såhär i alla fall!
-Måla o spackla klart denna vecka
-Måla tak i helgen
-Tapetsera nästa vecka
-Måla golv nästa helg (pappa o julle gör de, ja o mammi åker till IKEA!!)
-Sen städa som bara den och flytta in alla saker
-Och förhoppningsvis 12 november blire födelsedags-och inflyttningsferre!
-Och 13 november kalas (o fira fars dag också) med släkten!

Hoppas att det funkar!!

Har köpt en damsugare idag, eller mamma har köpt en åt mig, eftersom mina pengar kommer nästa vecka! Nu sitter jag och hjälper Pontus med matten, eller ja, försöker. Det motsvarar typ matte A men är så himla märkliga frågor. Men ska ge det ett försök igen!!

Hämtade också lådan med grejjer från Irland. DEN HÖLL, tack gode gud! Så har halft packat upp den, på vardagsrumsgolvet så får allt ta och fixa det också hehehe!!

PUSSSA


Vi äter skiten så vant
Att vi börjat gilla smaken utav skit
Om du aldrig provat hur kan du då vara säker ♥

kakeldekoration

sitter och tittar på kakeldekorationer och blir helt till mig. borde sova eftersom jag ska upp rätt tidigt imorn för målning mm i lägenheten, men kollar om och om igen. tror jag börjar bli besatt av inredningssaker HAHA! MEN, kanske är dagt att börja intressera sig nu liksom!!

Tvätta händerna Bacill ™ Kakeldekor
Kolla till exempel denna grabben, hur cool som helst!!!

Zebra 9-delar Kakeldekor 10x10/15x15
eller den här liksom! HÄFTIGT!!


Hade det i alla fall trevligt hos farfar idag, och vi käkade det märkligaste ever, men gud så gott! En kaslerskiva som man bredde senap på. Sedan lägga på en skiva tomat o en skiva äpple. Därefter ost på och in i ugnen i 20 min! Till det strimlad potatis. Riktigt gott!!

Sprang även en räv mitt framför bilen påväg hem, snabb med reaktionsförmågan och behöll lugnet. Är skapligt glad att det bara var en räv och inte min lilla vän älgen om man säger så!

SÅ, kolla minilite mer på dekorationer och sen sängen!

PUSSSA!

finaly!

äntligen är jag klar men mitt uppackande från Irland. Men själva uppackandet var inte det jobbiga, utan jag var lite väl stressad när jag åkte så alla kläder och saker jag ägde låg inte så vackert slängt i alla möjliga lådor i huset, så fick bli en rejäl städning från grunden för att få plats med alla saker!

Så min dag såg ut såhär
Gå upp halv tio när uniflex-dam ringer mig och jag inte knabbt har någon röst att prata med (jag tappar aldrig rösten hallåå!!)
Käka frulle o kolla smallville
Duscha
Fixa rummet
Och nu 12.50 är jag äntligen klar!

Så nu ska jag fixa mig lite, äta lunch, åka ner till stan och fixa ett ärende, åka till Jysk och ta kort på två möbler som jag vill ha till lägenheten och sen åka till farfar! Det går undan, och jag älskar det!!

PUSSSAA!

cuz its the 50's

kan bara säga att det var sjukt skönt att träffa alla mina fina vänner igen, eller alla var väl en överdrift, men ett par i alla fall! Blev fix hos Marielle med Fija, Regina o Maria och sen bar det av mot Säffle till David o Jaron! Bilersan till Årjäng var väl lite seg sådär när David skulle ta sin rätt så gamla bil som generatorremmen sprack på. Men allt går att fixa med nylonstrumpbyxor, startkablar och två röda volvos, en framför och en bakom när man inte kan ha några ljus på!

Festen var väl sådär, en hel hög med fjortisar och dålig musik. Om det är 50 & 80 tals tema borde man väl ha sån musik? Neeeje! Och de spelade "ny" musik som ändå är gamal musik, typ ett år gamal musik. känner fail sådär hahhaah!! Och kändes väldigt härligt att bli uppraggad av 95:or, okej att jag har lite babyface men hallå!
Så vi har nog insett att Lillerudsfesterna har haft sina ljusa dagar nu och att vi får styra våra egna med alla utgågna lillerudare istället!!

Nu ska jag klä på mig (myser i pjamas, irlands-hoodie och mys-tofflor som jag fick av Lynda på Irland) och ta min cykel och åka ner och få massage! Dagen kommer även att bjuda på Kia-träning för Mojje o Andrea och träffa Malin och älskade lilla Millbert som äntligen är frisk!! (som jag väntatttt!)

BYYYE

cuz i have a good day

Jajjemen, idag har varit en azum dag, eller ja, inte den roligaste, men har fått mycket gjort. Har varit hos doktorn o fixat allt, skrivit in mig på arbetsförmedlingen och förmodligen nästan helt fått jobb! Kollat runt på lite möbler o sådär till lägenheten. har även kört bil, från karlskoga till mamma i svartå utan att faila (förutom att ja va duktig o lägga i 5an ist för 3an). 4 månader utan bilkörning känns dock! mamma lagade friterade pommes, fläskfile och svampstuvning, MUUUUUMMA!!!

Nu soffmys OCH kattmys! Gosan var lyckigaste katten att matte har kommit hem!

PUSS!

så mycket att berätta!!!!

och kan börja med att säga att jag fick min födelsedags och julklapp lite tidigt i år. Jag fick en lägenhet.
EN LÄGENHET!
asså omg mina föreldrar är helt crazy. En supersöt etta som de renoverar från djupet just nu, och som jag vet kommer bli den mysigaste ever. Så ska hjälpa mamma nu med slitet så den blir klar till min födelsedag. Då ska jag och min älskade älskade kissemiss Rasmus flytta in!!

Och på tal om Rasmus så ska jag äntligen få träffa honom och Gosan imorgon. Och såklart Julles katt Snuffan också. Men så jag har saknat mina fina katter <3 Kommer dock bli tomt att inte bo med Gosan men hon trivs som fisken i vattnet på landet, men Rasmus som inte får vara ute (ni som känner honom know why) och inte går ihop med Snuffan alls ska testa att flytta in med mig istället. Tror det kommer bli super, han är ju största myskatten ever!!

och så avskedet från annaharvey då. Värst var att säga hejdå till djuren. Gick först ut till Dunlickey som först blev skiträdd när jag klättrade in i hagen så fruktansvärt tidigt. Han såg mig inte komma gåendes. Men när han såg att det var jag kom han fram och gossade lite. Klart det vattnades lite i ögonen men det var fortfarande okej. Han följde efter mig hela vägen genom hagen tillsammans med Georgia och de stod och kollade efter mig när jag gick, hur gulligt är inte det då?
Därefter gick jag till Cindy och pussade hejdå, men stannade inte så länge för det började kännas lite jobbigt där. Så gick in till Killy i hans box där han stod och mumsade på sin frukost. Där brast det, inte sån där okontrollerad crazy gråt, men nog kom det tårar. För honom kommer jag sakna, enormt. Den fina, stooora bäbishästen som bara var så jädrans bra. Som jag inte gillade i början (jag ogillade honom inte, men var liksom inte min typ av häst) men som jag bara tyckte mer och mer om och sedan blev lite kär i.

Hundarna och Garfield var också svåra att säga hejdå till, dock kunde jag inte hitta Daisy...:( Polly försökte följa med i bilen, hur gulligt var inte det! Alla människor var inte lika jobbigt att säga hejdå till liksom, jag kan ju hålla kontakt med dem så som jag inte kan med djuren. Evelyn var gullig och kom över sådär tidigt på morgonen för att säga hejdå, även fast hon började jobba 2 på em!!

Kom till flygplatsen för tidigt och det var segt. Köpte mig ialla fall min efterlängtade hoodie med IRELAND på, har tänkt köpa en lääänge men har aldrig blivit av. En grön, såklart, jättemysig. Har den påmig nu hehehe!!

Halva flygresan var okej och halva var monster. Kändes som lissebergsbanan mer än flygplan! Men det gick bra. Regnade värre än på Irland när ja landade, mums! Och just när jag står i kön till passkontrollen i Sverige så ringer Paddy (ena instruktören på gården) som är skitledsen över att han aldrig han säga hejdå och att jag var tvungen att lova att jag kommer tillbaka så fort som möjligt.

Jag har i alla fall världens bästa pappa som kom och hämtade mig och vi käkade kebabtallrick i Katrineholm. Inte den godaste jag ätit men gud va gott med kebab liksom!!!



Så idag har jag målat lite i lägenheten, lunchat med mammas o åsa (makaroner o falukorv, fatttta va gott, har aldrig uppskattat det så mke), ögonshoppat lite skor, varit hos läkaren, suttit och pratat med lillebror i hundra år, ätit hemmagjord pizza, kollat tv, varit med pappa till affären och käkat glass. Rätt gött! Imorgon ska jag försöka lösa jobbfrågan i alla fall, eller göra mitt bästa så att säga! Feels good!! Skriver mer imorn!

PUSSSSSA!


hej dålig uppdatering

har för mycket att göra! men har suttit vid två hinder på hunter trialsen idag (ena var vattnet, hihiieheheh) och det var faktiskt riktigt roande, eftersom jag hade Sanna som sällskap! Jag körde även Alans bil upp till parkeringen igen, alltså backa lite knicksit och sen (dock bara på stort gärde och sen bland lite folk på 2an) upp igen, på högerstyrd bil, men är stolt!

har också nästan packat klart helt, fick moraligt stöd av sanna när ja fick vredesutbrott på väskorna o alla saker och när jag gick ner i mer deprimerade svackor hahah!

så nu ska vi käka soppa och kolla x factor! kanske bloggar minilite imorn, annars hörs vi när ja är i sverige igen!

PUSSS!


Monopoly-king

Jepp slog precis Lara stooooort i engelska monopol, kung! Jag vet inte, har alltid haft en talang för monopol, eller hur mamma? ;) Sanna var muppface och ville inte joina, så förhoppningsvis kanske vi kan få ihop ett större gäng imorn och spela igen, för Lara vill ha revansh heheheh!

Håller på o planerar mitt avskedsparty också, måste kolla med Lynda imorgon om jag kan få låna mobil-hemmet, för vår lilla etta är inte så stor, och jag har bjudit fan över 20 pers, och tänk om alla skulle komma liksom! Plus att det vore gött med lite fler sängar än bara 4 eftersom jag antar att rätt många sover över! Men det känns som om det kommer att bli super! Förutom att jag inte kan fixa spotify premium eftersom spotify inte finns på irland än, och att de ser att min dator bor här. surt. någon som har lust o fixa så betalar ja liksom? pliiis! innan torsdag kväll!!

ska nog duscha en snabbis och lägga mig o läsa!

PUSSHEJ!


slapp möra

har inte hittat lynda idag, hon har liksom gömt sig och svarar inte på mobilen, så har inte jobbat idag, alls!
Men slappade med en gött film i sängen först och städade lägenheten sedan! Plus att jag satt upp lite kort på väggen,skulle ha gjort det för länge sedan menmen. Nu kanske ni undrar varför jag gör det en vecka innan jag åker hem liksom. Men de flesta korten är hemifrån, tänkte att de kunde få mig att få hemlängtan så jag ser fram emot min hemfärd ännu mer liksom!!

Och måste bara visa er mina *host* supervackra naglar jag fixade igår kväll halft i mörkret, såhär går det när man är rastlös och lite retard!!



Vill också göra en ny blogg, men alla tänkbara namn är ju upptagna, s-u-r-t! Om ni kommer på något kan ni väl säga till liksom!!

Nu ska ja gå o kolla om jag kan hitta Lynda, PUSSHEEEJ!

GÖTT MAAAT

Pasta bolongese med parmesanost
Hemmagjorda vitlöksbröd
Mumsig sallad

FIFAN va gött, det är lyxmat om man bor på Annaharvey!

Längtar efter svensk mat, men om 8 dagar och 15 minuter landar jag i Sverige. SICK! Blandade känslor! Men visst ska det bli skönt alltid! Men också så sjukt tråkigt. pung!

Stort grattis till min papi som fyller år idag i alla fall <3 Snackade en sväng på skype med honom och han mådde bra och var glad för tröjan jag gav honom! Hade dock varit lite roligare och varit hemma och fira honom menmen! Han fick en biljett till Färjestad-Frölunda av Pontus som de ska på, klockren present broshan!! Tänk om jag kunde vara så smart liksom. Men inte då...

Det här blev ett konstigt inlägg alltså, ska nog gå och sova eller något sånt!

PUSSA!


Resumé from my trip

Torsdag
Tog tåget till Athlone, o blev upphämtad av Kera, Naoise & Karen! Vi åkte o köpte en dräckt till mig, nyckelpiga, assöt! Sedan köpte vi lite spök-dekorationer och småsaker och hämtade upp Danielle o drog till huset! Naoise lagade mat, vi andra dekorerade och sen blev det fixfix innan alla kom! Kan bara säga att kvällen var sjukt jävla rolig och värd, och jäääävligt crazy. Jag har de bästaste, sötaste och roligaste vännerna ever asså!!
Blev att knö i en 1.40 säng med Naoise o Jayne, men inte lätt att sova bredvid Jayne när hon hela tiden försökte knuffa ut mig ur sängen! Men tror hon gav upp efter ett tag för vaknade av att hon låg och krullade ihop sig nästan på mig! Söt!!

Fredag
Rätt slapp morgon och sedan 100 års bussresa ner till Cork! Evelina hämtade upp mig o så åkte vi till hennes hus och ja bytte om och fräshade upp mig lite och så drog vi in till Cork för part party! Träffade massa trevligt folk och det var jävligt kul!!

Lördag
Evelina väckte mig halv tio men sen låg vi o bara pratade i säkert 2 timmar!! När vi ätit frukost o sådär så åkte vi till Kinsale, super mysigt! Käkade pizza och hade det gött. Sedan körde vi, körde o körde, LÄNGE! Åkte runt vid kusten, stannade vid två stränder, den ena plockade vi snäckor på! Mys!! Sedan åkte vi till en liten stad ja inte minns namnet på o käkade glass!!
Hem typ bara vända o ut igen! Denna kväll var lite lugnare o slutade med att vi var på en klubb med +21 tror ja med 5 supertrevliga spanska tjejjor!!

Söndag
Sov vi läääänge! Sedan drog vi till Blarney Castle. Superfint, och det var en sten man skulle pussa på, men grejjen var den att man fick ligga ner och där huvudet o axlarna var var det ett stup ner (huuuur många meter som helst, längst upp i ett gammalt jävla slott, tänk er) och så skulle man pussa stenen uppochner. JÄVEL VA RÄDD JA VAR!
Därefter åkte vi till Willow köpcentrum, jag beställde en regular meny på någon hamburger-ställe men fick en giant! Och ja tryckte ALLT! Omg värsta ja ätit! Handlade iaf minilite på Pennys också, en tröja, blommig med dragkedja halvt därbak, supergullig. Och örhängen och ett halsband! Sedan blev det milkshake-bar, köpte en med After Eight, SÅÅÅÅ GOD!
Åka in till stan för att åka hem, 10000 timmar på buss o nästan fast i Port Laoise klockan 11 på kvällen för att ja hade en cp busschaufför som inte visste vartifrån Tullamore bussen kom ifrån. Men tillslut löste sig!!

Kan nog säga att jag haft den bästa helgen på LÄNGEE!!! Lätt!

Nu ska jag in och laga mat, blir iaf vitlöksbröd, så får hitta på något till det!

PUSS!

Tjafan!

Idag var ja duktigast! började dagen med en joggingtur. Men fyfan va dålig kondition, typ bara 2 km men trodde ja skulle dö! Inte bra o vara sängliggande i 3 veckor o sen inte göra någonting!! Tog även en promenad med Sannis efter hon slutat och därefter gjorde vi pannkakor, jummmii!! Movienight, bridemaids. Den var inte så bra, eller lite rolig här o där, men inte den bästa ja sett liksom!

Så imorn em tar ja tåget o åker till Athlone till mina bruuuudar för halloween party. Förhoppningsvis kommer ja hitta nån fancy dress där *hoppas hoppas*! Synd att ja inte hade mer tid, då hade jag ältt velat vara banan (bara för att jag verkligen hatar bananer) eller super mario! Fett snyggt asså!
Sedan på fredag tar ja bussen (7 år) till evelina i cork och är där i helgen! Det ska verkligen bli super roligt asså :D Cant wait!!!!

anyway, borde lägga mig nu, pusshej!

Is a sky full of lighters

Daisy var snällaste lilla bäbihunden inatt! Hon fick en liten bädd av handdukar och lite saker och leka med och hon var lyckligaste i världen! Blev ännu lyckligare när vi vaknade, och att hon fick sitta i mitt knä efter frukost. Hon måste vara den sötaste ever <3
Att åka bil var också superroligt, försökte ha henne på golvet framför mig men hon klättrade hela tiden upp i mitt knä så hon fick sitta kvar där. Var superintresserad av alla bilar o människor runtomkring! Men att gå in till veterinären var inte lika poppis, fick lyfta in henne. Där inne var hon rädd och kröp ihop på mina fötter och liksom sa med ögonen "snälla, ta mig hem så lovar jag att aldrig hoppa upp på dig med leriga tassar eller bita sönder dina skor"!
Över 17 kg, det är en stor bäbis! Lämnade en väldigt ledsen Daisy babie i en bur där och begav mig till mitt sjukhus, segt som vanligt!!

Idag har jag även hoppat Rickey, Kilanmonjaro, Half Nut, Furby, Serengetti, Sully och Bonnie. Eller kanske inte. Men i min och Maeves lek i alla fall. Vi byggde lego-hinder och hoppade dem! Sprang runt i galopp i nästan en timme, fyfan va jobbigt! Snacka om dålig kondis asså!!

Har även bokat flygbiljett hem nu, 18 oktober (så ska ja lösa mina andra skit-flygbiljetter hemma i sverige då man slipper prata med en turk som knabbt pratar engelska) och städat hela lägenheten jättefint!
Har även packat ner alla mina kläder (ej inräknat underkläder, jackor o tävlingskläder) i min resväska o ska väga den när Sanna kommer tillbaka från ridlektion. Känns som om den väger 70 kg i alla fall! Men måste få någon slags översikt på hur mycket packning jag faktiskt har!!

Internet är bajssegt så ska väl göra något annat än att sitta här!

PUSSA!

Daisy is in the house!

Jepp gårdens sötaste lilla hundvalp som inte är så liten längre, ligger just nu i hallen och kollar på mig med puppy eyes och vill komma upp i sängen! Men nej, inte för en ej rumsren hund :) Grejjen att hon får vara inomhus inatt är att hon ska till veterinären imorn och bli snip snip så att säga, så hon får inte äta något, och jag kände att vi har bäst koll på henne här, så då får hon sova i vår hall!

Sanna & ja kollade i alla fall på Super 8 idag, inge bra alls. Eller okej, men inte bra liksom! Så nu blire gilmore girls o sova!

PUSSA!

Say whaaaat?

Fick precis ett sms från Sanna där de stod: Kan nog ta ett litet tag, för de står precis i vägen...
Hallå människa, hur ska jag förstå vad du pratar om hahahah!!

Huvudvärken är fortfarande inte borta så har dejtat två st Mr Alvedon! Och massa godis o nötter, men de behöver vi ju inte lägga på minnet eller hur ;)
Så ska ta mig en efterlängtad dusch nu, förhoppningsvis mår jag bättre när ja är C-L-E-A-N!

PUSSA


gullkorv

Ballinasloe Horse Fair

Yess, nu har jag äntligen sett det, det man bara inte kan missa när man är på Irland, det är så att säga kult!
Vad jag tycker, hmm det är ganska så svårt att beskriva. Kan säga att jag aldrig sett så många hästar på samma ställe, aldrig sett så många ovårdade hästar tillsammans med de välvårdade.

Vi såg i alla fall en väldigt spännande löshopningstävling på longerlina. Herregud! Hästarna fick först hoppa ett kryss två gånger, sedan rätuppstående (kanske 1 m) och därefter en oxer. Samtidigt som människan longerade dem. Det var några riktigt fina hästar, men ingen hade koll alls på sin häst eller linan. Hästarna smet hela tiden förbi hindret, sprang nästan över ägren/domaren och bokade, stegrade och var allmänt olydiga.

En man kom in med sin häst, och går liksom i höjd med hästens huvud och håller linan stenhårt under hästens haka så som en rädd nybörjade skulle leda hästen. Hästen var ganska så lugn men just när han gick igenom grindarna in till longeringsringen blev han rädd och hoppade framåt och sparkade ner människan på marken genom en fet knuff i ryggen men lyckades hoppa över honom. Gå i höjd med hästens bog så går det bättre lilla gubbe...

Har även sett sötaste hundvalparna i hela världen och vill mer än någonsin köpa mig en hund. Såg även kaninbäbisar, höns, ankor, åsnor och ännnnu mer hästar! Jag o Lara funderade på att köpa en miniatyr-fölunge o ha i lägenheten, de var så små att de lätt kan få plats i min mindre av mina två resväskor. GUD SÅ SÖTA! Och såg även massvis med finfina hästar!!



Anyway så började Xfactor tidigare i lördags så vi åkte o köpte Donken o åkte hem te Ev och käkade o kollade! Därefter åkte vi till Margo&Alan och blev filmmys med chips för min del och öl/vin för de andra. Lara gick nog o la sig 11, halv tolv o ja runt 2. De andra stannade uppe till halv fem! De var lagomt pigga dagen efter hahah! :) Alan var i alla fall gullig och lagade megafrulle till oss alla!

Nu ska jag skypa med mammi o sen sova en stund, är så sjukt trött och har ont i huvudet!

PUSSHEJ

woop woop

Gårdagens kväll spenderades på Abduction med Sanna, Ev, Alva & Lyndsey! FYFAN vilken BRA film!! Därefter lite mys på pubben, cola för min del, men vad gör det!!

Jobbat i tackshoppen hela dagen, rätt segt då!

Så nu ska ja, Ev o Lara åka över till Alan o Margo o kolla X factor o sova över där. Imorn blire Ballinsloe fair, näst största häst-marknaden i europa. Gud, har väntat ett år på detta, superkul!!

PUSSHEJ!

RSS 2.0