Torsdaag

Yes, idag gick det kanske inte så väldans bra, vi hade tänkt att vi skulle åka till Fårö idag, men det visade sig att det var väääldigt många andra som också ville det, så bilkön låg på ungefär en timme. Vi orkade inte vänta så vi snirklade runt där uppe och höll på att ge upp när vi inte hittade något bra badställe.
Men mitt i allt hittade vi Blå Lagunen, som inte är utsatt på turistkartan, som vi snackat om att vi ville hitta. Gud vilket mysigt ställe, och självklart var det inte många turister där utan bara en massa Gotlandsbor!

På vägen hem käkade vi på en 50 tals restaurang, åt Ceasarsallad, mums! Sen hem o stressa för att göra sig klar inför riddarspelet, som gubben som äger huset sa att det var. Men det visade sig att det var nästa torsdag ?!? Vimsig gubbe det där, allt han säger är myyysko...

Anyway, vi cyklade runt muren och sen drog vi hem, stack iväg och handlade o sen bara ätit korv och pratat mm ;) Så nu väntar jag på att duschen ska bli ledig, sen blir det sängen, är sjukligt jävla trött!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0