A Cinderella story

Pony camp, pony camp och ännu mera pony camp... Så roligt är det faktiskt inte när hela morgonen upptas av dessa ungar som tjatar värre än den andra. Men sånt är livet, tur att det bara är halvdagar i alla fall!!

Cindy var totaly fabolous today, tog ca 10 minuter att komma igång men sedan jobbade hon på riktigt bra både i skritt och trav. Hon travade lugnt och fint, lång och låg! Dock väldigt stel fortfarande, såklart, men känner att det verkligen går framåt i alla fall. Känslan var super, och jag var happy! :D

Jobbade över en timme idag, rätt segt men jaja! Hjälpte Ev idag med Gerry igen och idag red hon själv i skritt o trav på longeringsringen. Sedan skrittade vi ner mot ridbanan där Jessie hoppade Mandela. Gud, denna brud rider honom så sjukt jävla bra. Grejjen var den att Jessie bara skulle rida honom en dag när Sam inte hade tid (jag har slutat rida honom då när de var så sjukt mke gäster, och har för mycket andra hästar o ja o Sam kom överens att de var bättre att han red Mandela o Dunmore nu varje dag innan de ska säljas än att ja ska rida 2 ggr i vecksn max liksom...) men det visade sig att hon red honom super. Och idag hoppade hon, typ 1.10 oxer och han lyfte verkligen på benen och hoppade superfint. De har haft problem med honom att han bara krashar alla hinder för att han inte bryr sig och är för nonchalant, och har hjälp Sam hoppa honom rätt många gånger och det har inte varit i närheten av hur bra Jessie red honom. Varför började hon inte tidigare liksom...? ;)

Anyway har pratat med pappa på skype idag, det var länge sedan!!
Så nu blir det snabb dusch, måla naglar o läsa bok o försöka sova tidigt!!

PUSSA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0