Crazy Stupid Love

Gårdagen var super faktiskt, började med att hjälpa Lynda o servera frukost till gästerna. Jag ska i alla fall inte jobba med något som har med mat att göra, det är en sak som är säker hahha!!
Sedan ut i det vackra vädret och ta kort på Sanna & Twix och sedan gå ner till gårdens tack shop och jobba där i några timmar :) Vid fyra kom Henry o frågade om vi ville med till stan så han släppte av oss där. Gick runt i lite affärer och hittade en present till min bror! Sedan köpa massa choklad och gå till Super Macs o fetta cheeseburkare meny. Men fyfan va äcklig den var!
Därefter så gick vi på bio, Crazy Stupid Love, fyfan vilken bra film alltså. Skynda sig hem för att kolla på X Factor och sedan tjocka ost o kex o kolla på film vääääldigt länge. Men det var härligt ändå!

Idag har i alla fall varit en tjockis dag! Tog en lång frulle runt halv tio med Sanna och sedan har vi suttit med datorerna i gästhuset och köttat oss! Så just nu har vi precis beställt pizza så det blir lite mer tjockande! Men ska i alla fall städa i lägenheten idag också för det är för skitigt just nu och jag är den enda som städar där så! Skriver senare!

PUSSA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0